Οι καλύτεροι Android Launchers

Οι καλύτεροι Android Launchers με υποστήριξη χειρονομιών το 2023

Δημοφιλείς OEM όπως η Samsung, η Xiaomi, η Huwaei, η LG κ.λπ., έχουν ήδη ενσωματώσει πολλές λειτουργίες χειρονομίας στα τηλέφωνά τους. Τα σύγχρονα smartphone επιτρέπουν πλέον στους χρήστες να χρησιμοποιούν χειρονομίες όπως pull-down, σάρωση με δύο δάχτυλα, διπλό πάτημα κ.λπ., για πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του UI. Ωστόσο, οι λειτουργίες χειρονομιών έλειπαν στα περισσότερα από τα παλιά smartphone.

Εάν χρησιμοποιούσατε μια παλαιότερη έκδοση του Android, τότε το πιθανότερο είναι ότι το τηλέφωνό σας χάνει τις ζωτικής σημασίας λειτουργίες χειρονομιών. Επίσης, η υποστήριξη χειρονομιών λείπει σε πολλά Skin Android τρίτων κατασκευαστών.

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Android που δεν διαθέτει υποστήριξη χειρονομιών, πρέπει να εγκαταστήσετε έναν εκκινητή Android τρίτου κατασκευαστή. Πολλές εφαρμογές εκκίνησης Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store με υποστήριξη χειρονομιών. Αυτές οι εφαρμογές εκκίνησης σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Οι καλύτεροι Android Launchers

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης Android με υποστήριξη χειρονομιών. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. PSOL Launcher

PSOL Launcher

Εάν θέλετε να απολαύσετε τη διεπαφή των συσκευών Pixel στη συσκευή σας Android, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το PSOL Launcher. Είναι ένας εκκινητής σχεδιασμένος για να αναπαράγει την αίσθηση του Android 10.

Αν μιλάμε για τις χειρονομίες, το PSOL Launcher υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή 7 διαφορετικές χειρονομίες, όπως διπλό πάτημα, σάρωση με ένα δάχτυλο και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, το PSOL Launcher σας παρέχει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής.

2. Ανοιχτήρι

Ανοιχτήρι

Το Opener δεν είναι εφαρμογή εκκίνησης. είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανοίγετε άλλες εφαρμογές απλώς σχεδιάζοντας κινήσεις στην οθόνη σας. Με μια απλή κίνηση στην αρχική οθόνη, το Opener μπορεί να εκκινήσει σύνολα εγκατεστημένων εφαρμογών.

Μπορείτε να ορίσετε χειρονομίες για να ανοίγουν ρυθμίσεις συστήματος, εφαρμογές, ρυθμίσεις κλήσεων, συντομεύσεις κ.λπ. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή χειρονομιών για Android.

3. Έξυπνος εκκινητής 6

Έξυπνος εκκινητής 6

Η εφαρμογή Launcher για Android παρέχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε το Android πιο αποτελεσματικά και έξυπνα. Αν μιλάμε για τις λειτουργίες χειρονομίας, η εφαρμογή εκκίνησης υποστηρίζεται και χειρονομία και πλήκτρα πρόσβασης.

Παρέχει πλήρως διαμορφώσιμες χειρονομίες και πλήκτρα πρόσβασης για πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την οθόνη με ένα διπλό πάτημα ή να εμφανίσετε τον πίνακα ειδοποιήσεων με ένα σάρωση.

4. Action Launcher

Action Launcher

Το Action Launcher είναι μια άλλη εφαρμογή εκκίνησης με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα, η οποία φέρνει πληθώρα χρωμάτων, επιλογών προσαρμογής και μοναδικών χαρακτηριστικών.

Αν μιλάμε για χειρονομίες, η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες πολλές επιλογές χειρονομιών. Για παράδειγμα, υποστηρίζει κινήσεις ολίσθησης προς τα αριστερά/δεξιά για πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το συρτάρι εφαρμογών, η γρήγορη σελίδα κ.λπ.

5. Εκτοξευτής γκαζόν

Εκτοξευτής γκαζόν

Μάντεψε? Το Lawnchair Launcher παρέχει μια εμπειρία τύπου pixel στο Android. Η εφαρμογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής και υποστήριξης χειρονομιών.

Η λειτουργία χειρονομίας του Lawnchair Launcher σάς επιτρέπει να ορίσετε επιλογές με διπλό πάτημα, επιλογές αγγίγματος παρατεταμένου και επιλογές πατήματος κουμπιού αρχικής οθόνης/κουμπιού πίσω.

6. Nova Launcher

Nova Launcher

Το Nova Launcher είναι μια δημοφιλής εφαρμογή με ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής. Με το Nova Launcher, μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε γωνιά του Android με ευκολία. Αν μιλάμε για χειρονομίες, έχει μια μακρά λίστα με χειρονομίες και εισόδους.

Με την έκδοση pro, μπορείτε να ξεκλειδώσετε προηγμένους συνδυασμούς χειρονομιών όπως Doube tap + Swipe up, Two Finger Swipe Up, Swipe with Two Finger, περιστροφή με δύο δάχτυλα, pinch out, pinch in κ.λπ.

7. Microsoft Launcher

Microsoft Launcher

Το Microsoft Launcher είναι μια πρώτη επιλογή για πολλούς χρήστες Android που αναζητούν μια τέλεια εφαρμογή εκκίνησης. Η εφαρμογή δεν προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών προσαρμογής, αλλά σίγουρα δεν χάνει τις σημαντικές.

Αν μιλάμε για χειρονομίες, παρέχει πολλές συντομεύσεις ολίσθησης με κινήσεις, όπως δράση σάρωσης προς τα επάνω, σάρωση προς τα κάτω, σάρωση με δύο δάχτυλα προς τα πάνω, σάρωση με δύο δάχτυλα προς τα κάτω κ.λπ.

8. Lynx Launcher

Lynx Launcher

Το Lynx Launcher δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές εκκίνησης στη λίστα. εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα εκκίνησης Android με υποστήριξη χειρονομιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης για Android που μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση της αρχικής οθόνης του Android σας σε ελάχιστο χρόνο. Όσον αφορά την υποστήριξη χειρονομιών, το Lynx Launcher προσφέρει γρήγορη πλοήγηση και χειρονομίες. Θα έχετε χειρονομίες για πρόσβαση στην πρόσφατη λίστα εφαρμογών, τις συντομεύσεις, την εφαρμογή ρυθμίσεων κ.λπ.

9. AUG Launcher

AUG Launcher

Το πρόγραμμα εκκίνησης AUG =ή ‘Android Unique Gesture’ είναι μια εφαρμογή Android που προσφέρει πολλές επιλογές χειρονομιών. Στην πραγματικότητα, το Gesture είναι η καρδιά του εκτοξευτή AUG.

Παρέχει διάφορες επιλογές χειρονομιών για την εκτέλεση εφαρμογών, συντομεύσεων και υπηρεσιών και τον έλεγχο επιλογών τηλεφώνου όπως hotspot, WiFi, Bluetooth κ.λπ.

10. Pear Launcher

Εκτοξευτής αχλαδιού

Αν και δεν είναι διάσημο, το Pear Launcher εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εκκίνησης για Android. Το υπέροχο με το Pear Launcher είναι ότι προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ενέργειες ολίσθησης, να αλλάξετε εικονίδια, να ορίσετε ετικέτες εικονιδίων κ.λπ.

Εάν το τηλέφωνό σας δεν υποστηρίζει χειρονομίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εκτοξεύσεις για να απολαύσετε τις χειρονομίες. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Καλύτερες Launchers iPhone για εμπειρία iOS σε Android

καλύτερες εφαρμογές χειρονομιών Android για λήψη χειρονομίας πλοήγησης

Καλύτεροι εκτοξευτές Android


Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5427