Λεξικό για Android

10 καλύτερες εφαρμογές λεξικού για Android το 2023

Ας το παραδεχτούμε ενώ διαβάζουμε ένα ebook ή άρθρα στο διαδίκτυο. μερικές φορές συναντάμε λέξεις που δεν είχαμε ιδέα. Μπορείτε να αναζητήσετε απευθείας τη λέξη στο Google για να μάθετε τη σημασία της. Ωστόσο, τι γίνεται αν σας πω ότι υπάρχει ευκολότερος τρόπος να μάθετε τις έννοιες μιας λέξης;

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν εφαρμογές Λεξικό για να μάθετε τον ορισμό μιας λέξης ή μιας έννοιας. Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές λεξικών είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές Λεξικό για Android είναι δωρεάν, αλλά ορισμένες απαιτούν premium συνδρομή. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην κατανόηση της πραγματικής σημασίας των αγγλικών λέξεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Λεξικό για Android.

 

10 καλύτερες εφαρμογές λεξικού για Android

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Λεξικού για συσκευές Android. Ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές για να βρούμε τον ορισμό οποιασδήποτε λέξης.

1. Αγγλικό λεξικό εκτός σύνδεσης

Αγγλικό Λεξικό - Εκτός σύνδεσης

Αυτή η εφαρμογή συνοδεύεται από περισσότερους από 341.000 αγγλικούς ορισμούς και πολλές κλίσεις. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε εύκολα τους σελιδοδείκτες, τις προσωπικές σημειώσεις και το ιστορικό αναζήτησης.

Σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε τη σημασία και τον ορισμό των λέξεων μέσω του Gmail και του WhatsApp. Με τη βοήθεια μιας προηγμένης προσθήκης OCR, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κάμερα για αναζήτηση.

2. Λεξικό Αγγλικών Χίντι εκτός σύνδεσης

Αγγλικά Χίντι Λεξικό εκτός σύνδεσης από καινοτόμο λογισμικό

Αυτό το Αγγλικό Λεξικό Χίντι παρέχει τη σημασία Χίντι της συγκεκριμένης λέξης. αναζητάτε τόσο από Χίντι προς Αγγλικά όσο και από Αγγλικά σε Χίντι.

Δεν υπάρχει ανάγκη για το διαδίκτυο. αυτή η εφαρμογή λειτουργεί εντελώς εκτός σύνδεσης. μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση με Φωνητική αναζήτηση και επίσης να ακούσετε την προφορά οποιασδήποτε λέξης.

3. Δωρεάν λεξικό της Οξφόρδης

Δωρεάν Λεξικό της Οξφόρδης από την Mobisystems

Η εφαρμογή σάς βοηθά να παραμένετε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες λέξεις και εκφράσεις. λειτουργεί με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της βάσης δεδομένων του 2022 από το Oxford University Press.

Διαθέτει 75000 ηχητικές προφορές και σας επιτρέπει να μεταφράζετε οποιεσδήποτε λέξεις χρησιμοποιώντας άλλες εφαρμογές, χάρη στις λειτουργίες tap-to-translate.

4. Λεξικό Αγγλικών προς Χίντι εκτός σύνδεσης

Λεξικό Αγγλικών προς Χίντι εκτός σύνδεσης από το XBee

Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην έννοια ή τον ορισμό. αυτή η εφαρμογή παρέχει επίσης συνώνυμα, αντώνυμα και προτάσεις ως παραδείγματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα κουίζ για να δοκιμάσετε το λεξιλόγιό σας και να ακούσετε την προφορά των δύσκολων λέξεων. είναι εντελώς εκτός σύνδεσης και δωρεάν.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Είναι πλέον η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή λεξικού για Android, με περισσότερες από 90.000 μοναδικές λέξεις.

5. Προηγμένο Αγγλικό Λεξικό και Μεταφραστής εκτός σύνδεσης

Προηγμένο Αγγλικό Λεξικό και Μεταφραστής εκτός σύνδεσης από το FreeSharpApps

Έρχεται με προηγμένες δυνατότητες ενός πολύγλωσσου μεταφραστή που σας επιτρέπει να μεταφράζετε από οποιαδήποτε γλώσσα χωρίς το διαδίκτυο. είναι εντελώς εκτός σύνδεσης.

Προσφέρει πλήρεις πληροφορίες για οποιαδήποτε λέξη, τα αντώνυμα, τα συνώνυμά της, τις κοντινές λέξεις και τα υποώνυμά της. Μπορείτε να μοιραστείτε τις λέξεις με τη σημασία τους στο WhatsApp με ένα κλικ.

6. Προηγμένο λεξικό εκτός σύνδεσης

Προηγμένο λεξικό εκτός σύνδεσης από τη Volcera

Αυτός είναι ένας θησαυρός λέξεων που περιέχει περισσότερους από 300.000 απλούς ορισμούς με συνώνυμα. Με τη βοήθεια της σύνθετης αναζήτησής του, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με διαφορετικά κριτήρια, αρχή λέξης, ακριβή αντιστοίχιση ή οποιαδήποτε δευτερεύουσα συμβολοσειρά.

Επίσης, το Advanced Offline Dictionary σάς παρέχει τον ορισμό σε αμερικανικές και βρετανικές προφορές και λειτουργεί εντελώς εκτός σύνδεσης.

7. Προηγμένο Αγγλικό Λεξικό

Advanced English Dictionary, Meanings & Definition By SA Technologies

Αυτό το Προηγμένο Αγγλικό Λεξικό σάς προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες, νόημα και ορισμούς με παραδείγματα περισσότερων από 500.000+ λέξεων. Είναι ένα από τα λεξικά με την υψηλότερη βαθμολογία στο Google Playstore.

Αυτό που κάνει το Advanced English Dictionary διαφορετικό είναι το καθαρό και ελαφρύ περιβάλλον εργασίας χρήστη του. Έχει την καλύτερη διεπαφή χρήστη από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή λεξικού στη λίστα.

8. Αγγλικό Λεξικό: Θησαυρός

Αγγλικό Λεξικό: Θησαυρός

Αγγλικό λεξικό: Ο θησαυρός είναι βασικά μια πλούσια πηγή πληροφοριών. Με το English Dictionary: Thesaurus, μπορείτε να λάβετε τα συνώνυμα, το λεξιλόγιο και τους ορισμούς.

Από συνώνυμα σε αντώνυμα έως ορισμούς, Αγγλικό Λεξικό: Θησαυρός έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ενισχύσετε τη γραφή σας.

Αγγλικό Λεξικό: Ο Θησαυρός διαθέτει επίσης λειτουργία εκτός σύνδεσης που διασφαλίζει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πλήρες λεξικό και τον θησαυρό οπουδήποτε χωρίς το διαδίκτυο.

9. Λεξικό – Merriam-Webster

Λεξικό - Merriam-Webster

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για αναφορά στην αγγλική γλώσσα, εκπαίδευση και οικοδόμηση λεξιλογίου, μην ψάχνετε άλλο από το Dictionary – Merriam-Webster.

Λεξικό – Το Merriam-Webster είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα λεξικά που έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητές συσκευές. Μάντεψε? Λεξικό – Το Merriam-Webster είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και διαθέτει παιχνίδια λέξεων που παρέχουν έναν διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης νέων λέξεων.

10. Αγγλικό λεξικό εκτός σύνδεσης

Αγγλικό λεξικό εκτός σύνδεσης από το Dictamp

Αυτό το λεξικό της Dictamp διαθέτει πολλές προηγμένες δυνατότητες, όπως φωνητική αναζήτηση, φίλτρο αναζήτησης, προφορές ήχου, λειτουργίες εκπαίδευσης, σελιδοδείκτη και αγαπημένες λέξεις και σας επιτρέπει επίσης να κρατάτε σημειώσεις.

Μπορείτε να προσθέσετε νέες λέξεις και να επεξεργαστείτε τις υπάρχουσες στην εφαρμογή Λεξικό. Συνολικά, είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Λεξικό για Android.

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που παραθέτουμε είναι δωρεάν. μπορείτε να τα εγκαταστήσετε απευθείας από το Google Play store. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο είναι χρήσιμο για εσάς. Εάν αυτό το άρθρο σας βοήθησε, τότε κοινοποιήστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακαλούμε μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας για μελλοντικές ενημερώσεις.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες συντομεύσεις κειμένου στο Gboard

καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών για Android

Πώς να ελέγξετε τον αριθμό λέξεων στις Παρουσιάσεις των Διαφανειών Google


Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5442