Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη υπότιτλων το 2023

Τα τελευταία χρόνια, τα smartphone έχουν βελτιωθεί πολύ. Αυτές τις μέρες, τα smartphone γίνονται μεγαλύτερα και πιο έξυπνα. Μπορούμε πλέον να παρακολουθούμε ταινίες χωρίς καθυστερήσεις με οθόνες HD και καλύτερους επεξεργαστές. Ας το παραδεχτούμε! Σήμερα, οι χρήστες προτιμούν να παρακολουθούν βίντεο σε smartphone και όχι σε υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές.

Η παρακολούθηση ταινιών έχει γίνει μια πιο διαχειρίσιμη εργασία από πριν. Τώρα μπορείτε να βρείτε έναν καλό διαχειριστή λήψεων και τις καλύτερες εφαρμογές ταινιών για Android. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τα ίδια όσον αφορά τους υπότιτλους. Παρόλο που υπάρχουν ιστότοποι όπου μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων υποτίτλων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, τραγουδιών κ.λπ., η μεταφορά αυτών των αρχείων υποτίτλων στο φάκελο μπορεί να είναι ταραχώδης.

Για να αντιμετωπίσετε τέτοια πράγματα, πρέπει να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή υποτίτλων για Android. Πολλές εφαρμογές υποτίτλων Android στο Google Play Store μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη των σωστών υπότιτλων για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους σε Android

10 καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη υπότιτλων

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Υπότιτλων για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να κατεβάσετε υπότιτλους για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, τραγούδια κ.λπ. Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη υπότιτλων.

1. Υπότιτλοι GMT

Υπότιτλοι GMT

Οι υπότιτλοι GMT είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για την εύρεση και λήψη υποτίτλων ταινιών ή τηλεοπτικών εκπομπών στο smartphone Android.

Το υπέροχο με τους υπότιτλους GMT είναι ότι μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τα βίντεο για να κατεβάσετε τους υπότιτλους. Εκτός από αυτό, υποστηρίζει επίσης τη μη αυτόματη λήψη υποτίτλων από τα OpenSubtitles, Podnapisi και BetaSeries.

2. MightySubs

MightySubs

Το MightySubs είναι μια δημοφιλής εφαρμογή υποτίτλων, αλλά δεν είναι η καλύτερη. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υποστηρίζει αυτόματη σάρωση για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η διεπαφή χρήστη του MightySubs φαίνεται μπερδεμένη και πρέπει να πλοηγηθείτε στον φάκελο όπου έχετε αποθηκεύσει την Ταινία ή την Τηλεοπτική Σειρά για να κάνετε λήψη του Υπότιτλου. Με την έκδοση premium, μπορείτε να αφαιρέσετε διαφημίσεις, όρια λήψης κ.λπ.

3. Λάβετε υπότιτλους

Λάβετε υπότιτλους

Είναι μια διάσημη και κορυφαία εφαρμογή λήψης υπότιτλων διαθέσιμη στο Google Play Store. Με το Get Subtitles, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε πολύγλωσσους υπότιτλους για όλες τις αγαπημένες σας ταινίες, εκπομπές και ντοκιμαντέρ.

Το υπέροχο με τη λήψη Υπότιτλων είναι ότι σαρώνει αυτόματα τη συσκευή σας και κατεβάζει τα αρχεία υποτίτλων των διαθέσιμων αρχείων βίντεο.

4. MX Player

MX Player

Λοιπόν, το MX Player είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Android. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Android και υποστηρίζει κάθε μορφή αρχείου.

Λίγοι θα το ξέρουν, αλλά το MX Player για Android διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο λήψης υποτίτλων για να τραβήξετε υπότιτλους. Παίρνει τους υπότιτλους από το OpenSubtitles.org και είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία.

5. Zeemo

Zeemo

Το Zeemo είναι η πρώτη εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη στη λίστα που είναι ιδανική για τη δημιουργία λεζάντων και υπότιτλων. Βασικά, αυτή είναι μια εφαρμογή που προσθέτει αυτόματα ακριβείς λεζάντες στα βίντεό σας.

Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε πουθενά αλλού για να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε υπότιτλους στα βίντεο. οι λειτουργίες αυτόματων υπότιτλων κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για εσάς.

6. Απλοί υπότιτλοι

Απλοί υπότιτλοι

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή Android για αναζήτηση και λήψη υπότιτλων, πρέπει να δοκιμάσετε τους Απλούς Υπότιτλους.

Μάντεψε? Το Simple Subtitle είναι μια δωρεάν εφαρμογή που συνοδεύεται από απλή διεπαφή. Σας επιτρέπει να αναζητάτε και να κατεβάζετε υπότιτλους με λίγα μόνο αγγίγματα.

7. GetSub

GetSub

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το GetSub εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης υποτίτλων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Με το GetSub, μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους υπότιτλους για τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σας εκπομπές.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει απλώς να αναζητήσετε τις ταινίες και τις εκπομπές σας. Η εφαρμογή βρίσκει αυτόματα τις Ταινίες & Εκπομπές και παρέχει τους υπότιτλους σε μορφή .srt. Μπορείτε να κατεβάσετε τους υπότιτλους στη συσκευή σας και να τους ανεβάσετε σε εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων τρίτων.

8. Προβολή υποτίτλων

Προβολή υποτίτλων

Το Subtitle Viewer είναι μια εφαρμογή Android που δημιουργήθηκε για την εύρεση και προβολή υποτίτλων. Πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή και να αναζητήσετε το όνομα της ταινίας.

Η εφαρμογή θα αναζητήσει αυτόματα τους υπότιτλους και θα τους εμφανίσει σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, η εφαρμογή προορίζεται μόνο για την προβολή υπότιτλων και όχι για τη λήψη.

9. Με λεζάντα

Με λεζάντα

Λοιπόν, το Captioned είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα στο άρθρο. Αυτό χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει υπότιτλους για τα βίντεό σας.

Αν και μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά για να δημιουργηθεί ένας υπότιτλος, τα αποτελέσματα αξίζει να περιμένουμε τον χρόνο. Μόλις δημιουργηθεί, μπορείτε να επεξεργαστείτε, να αλλάξετε και να αποθηκεύσετε τους Υπότιτλους στο smartphone σας.

10. SubGet

SubGet

Αν και δεν είναι διάσημο, το SubGet εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για αναζήτηση και λήψη υποτίτλων για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική.

Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το SubGet είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι επίσης μία από τις πιο γρήγορες εφαρμογές εύρεσης υποτίτλων που είναι διαθέσιμες στο Play Store.

Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε υπότιτλους για τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές σας με αυτές τις εφαρμογές. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στη Samsung Smart TV

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εναλλαγή υπότιτλων του Twitter

Πώς να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη μετάφραση και τους υπότιτλους για YouTube


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *