πρωτότυπο περιεχόμενο στο Instagram

Γιατί θα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο στο Instagram σύντομα

Βασικά Takeaways

  • Το Instagram θα ενισχύσει το πρωτότυπο περιεχόμενο σε προτάσεις και θα τιμωρήσει τους λογαριασμούς που αναδημοσιεύουν μη πρωτότυπο περιεχόμενο.
  • Οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν αυτό που βλέπετε από αυτούς που ακολουθείτε, αλλά θα πρέπει να σημαίνουν ότι περισσότεροι πρωτότυποι δημιουργοί εμφανίζονται ως προτεινόμενες αναρτήσεις.
  • Ο Adam Mosseri ανακοίνωσε στις 30 Απριλίου ότι αυτές οι εφαρμογές θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι.

Το Instagram πρόκειται να κάνει τεράστιες αλλαγές στον αλγόριθμό του το καλοκαίρι του 2024 και το πρωτότυπο περιεχόμενο θα έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα. Δείτε τι πρόκειται να συμβεί και πώς αυτές οι προσαρμογές θα επηρεάσουν τη ροή σας στο Instagram.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να προσθέσετε ένα τραγούδι στο προφίλ σας στο Instagram

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για το Instagram χωρίς να συνδεθείτε

Το Instagram αλλάζει τις προτάσεις για εστίαση στο πρωτότυπο περιεχόμενο

Στις 30 Απριλίου, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri ανακοίνωσε δύο μεγάλες αλλαγές στην πλατφόρμα. Το πρώτο σχετίζεται με την εμφάνιση πιο πρωτότυπου περιεχομένου στις προτάσεις. Αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν τόσο τους κυλίνδρους όσο και τις φωτογραφίες.

Ο Mosseri είπε ότι το Instagram θα εφαρμόσει μια μέθοδο «άμεσης αντικατάστασης». Αυτό σημαίνει ότι όταν το Instagram βρει δύο πανομοιότυπα κομμάτια περιεχομένου, θα προσπαθήσει να βρει και να προωθήσει την αρχική ανάρτηση του δημιουργού στους χρήστες που δεν ακολουθούν αυτόν τον λογαριασμό — αντί να προωθήσει προφίλ αναδημοσίευσης που δεν κάνουν βελτιώσεις σε αυτά που μοιράζονται.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά την τιμωρία λογαριασμών aggregator που δημοσιεύουν μη πρωτότυπο περιεχόμενο 10 ή περισσότερες φορές σε μια περίοδο 30 ημερών, όπως δημοσιεύτηκε στο Δημιουργοί Instagram δικτυακός τόπος:

Τους επόμενους μήνες, οι λογαριασμοί που επανειλημμένα (10 ή περισσότερες φορές τις τελευταίες 30 ημέρες) δημοσιεύουν περιεχόμενο από άλλους χρήστες του Instagram που δεν δημιούργησαν ή δεν βελτίωσαν με υλικό τρόπο δεν θα εμφανίζονται σε επιφάνειες όπου προτείνουμε περιεχόμενο.

Αυτοί οι λογαριασμοί μπορούν να γίνουν ξανά κατάλληλοι για προτάσεις αφού περάσουν 30 ημέρες από την τελευταία φορά που δημοσίευσαν μη πρωτότυπο περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας την κατάσταση λογαριασμού όπου θα έχουν επίσης την επιλογή να υποβάλουν ένσταση.

Το Instagram είπε ότι αυτές οι αλλαγές «δεν θα επηρεάσουν ένα σύνολο εκδοτών που έχουμε εντοπίσει που έχουν συμφωνίες αδειοδότησης ή/και ρητές άδειες από δημιουργούς περιεχομένου».

Πώς η αλλαγή των συστάσεων θα επηρεάσει τη ροή σας στο Instagram

Τώρα που ξέρετε τι αλλάζει στο Instagram, ας δούμε πώς αυτές οι προσαρμογές μπορεί να επηρεάσουν αυτό που βλέπετε στη ροή σας.

1. Αυτές οι αλλαγές μάλλον δεν θα επηρεάσουν το περιεχόμενο που βλέπετε από αυτούς που ακολουθείτε

Μια ενδιαφέρουσα σημείωση είναι ότι ο Mosseri είπε ότι αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν τις προτεινόμενες αναρτήσεις και όχι τους λογαριασμούς που ήδη ακολουθείτε. Έτσι, θα συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο από λογαριασμούς αναδημοσίευσης που ακολουθείτε. απλώς δεν θα μπορούν πλέον να προσεγγίζουν χρήστες μέσω προτάσεων.

Ενώ πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι δεν βλέπουν πλέον τόσες πολλές αναρτήσεις από τους φίλους και την οικογένειά τους, το Instagram δεν έχει πει εάν θα βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο από άτομα που ακολουθείτε ή εάν θα μειώσει τον αριθμό των προτάσεων στη ροή της αρχικής σελίδας σας. Ο καλύτερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε τις αλγοριθμικές ροές στο Instagram είναι να μεταβείτε στο επάνω μέρος της οθόνης σας και να επιλέξετε ΕΠΟΜΕΝΟ από το αναπτυσσόμενο μενού. Εναλλακτικά, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από άτομα που ακολουθείτε εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένους λογαριασμούς.

2. Μάλλον θα ανακαλύψετε ενδιαφέροντες νέους λογαριασμούς

Οι λογαριασμοί που βλέπετε στις προτάσεις σας αναμφίβολα θα αλλάξουν και, αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να δείτε περισσότερους πρωτότυπους δημιουργούς. Το Instagram ανέφερε στον ιστότοπο Δημιουργών του ότι θέλει «να δώσει σε όλους τους δημιουργούς ίσες πιθανότητες να ξεπεράσουν», πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί επίσης να δείτε μικρότερους και προηγουμένως υποτιμημένους λογαριασμούς στη ροή σας. Και επειδή βλέπετε περισσότερους πρωτότυπους δημιουργούς, ελπίζουμε να βρείτε μια μεγαλύτερη κοινότητα ομοϊδεατών ανθρώπων.

Οι αλγοριθμικές αλλαγές του Instagram φαίνονται να είναι μερικές από τις μεγαλύτερες στην πρόσφατη μνήμη του και αυτές οι προσαρμογές αναμένεται να ωφελήσουν τους αρχικούς δημιουργούς. Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε καινοτομία και δημιουργικότητα, καθώς οι λογαριασμοί αναδημοσίευσης θα πρέπει να σκεφτούν νέους τρόπους για να αυξήσουν το κοινό τους. Έχετε το νου σας για αυτές τις αλλαγές καθώς θα κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι και μετά.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *