αντίγραφα ασφαλείας του iPhone

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στα Windows

Είτε σε Android είτε σε iPhone, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε πολλούς τύπους αρχείων σε αυτήν. Εάν είστε χρήστης iPhone πλήρους απασχόλησης, ενδέχεται να έχετε ήδη αποθηκευμένα χρήσιμα δεδομένα, όπως Φωτογραφίες, Βίντεο, Επαφές, Μηνύματα και άλλα.

Μερικά από αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να είναι πολύ πολύτιμα και δεν έχετε την πολυτέλεια να τα χάσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple σάς παρέχει την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας, ο πιο εύκολος τρόπος είναι τα αντίγραφα ασφαλείας του iCloud.

Το iCloud είναι καλό για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone σας, αλλά μπορεί να υπάρχουν στιγμές που μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας του iPhone. Για παράδειγμα, ίσως έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τον δωρεάν χώρο αποθήκευσης του iCloud ή έχετε πρόβλημα με την πρόσβαση στο iCloud.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι δυνατό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στα Windows. Αλλά για αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη νέα εφαρμογή Apple Devices. Με τη βοήθεια της εφαρμογής Apple Devices, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας του iPhone σας και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το “Η επαλήθευση Apple ID απέτυχε” στο iPhone (9 Μέθοδοι)

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας σε υπολογιστή με Windows

Θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Apple Devices για να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σε υπολογιστή με Windows. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Apple Devices είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τον υπολογιστή σας Windows και τις συσκευές Apple σε συγχρονισμό.

Με την εφαρμογή συσκευών Apple, μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες, μουσική, ταινίες και πολλά άλλα μεταξύ των Windows και των συσκευών σας Apple. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά των συσκευών Apple σας. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στα Windows.

1. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή Apple Devices στον υπολογιστή σας με Windows.

κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Apple Devices

2. Μόλις εγκατασταθεί, συνδέστε το iPhone σας σε έναν υπολογιστή με Windows χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Αφού συνδέσετε το iPhone σας, ξεκλειδώστε το.

3. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Apple Devices στον υπολογιστή σας με Windows. Η εφαρμογή θα πρέπει να εντοπίσει το συνδεδεμένο iPhone σας.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Γενικός καρτέλα στο μενού πλοήγησης.

Γενικός

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να φτάσετε στην ενότητα Αντίγραφα ασφαλείας. Στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων του iPhone σας σε αυτόν τον υπολογιστή.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων του iPhone σας σε αυτόν τον υπολογιστή

6. Έχετε ακόμη και την επιλογή να κρυπτογραφήσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας. Για αυτό, ενεργοποιήστε το κρυπτογράφηση τοπικού αντιγράφου ασφαλείας επιλογή.

κρυπτογράφηση τοπικού αντιγράφου ασφαλείας

7. Τώρα, θα σας ζητηθεί να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για το τοπικό αντίγραφο ασφαλείας. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ Ορίστε κωδικό.

Ορίστε κωδικό

8. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα κουμπί.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα

9. Αυτό θα ξεκινήσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μην αποσυνδέετε το iPhone σας από τον υπολογιστή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

αντιγράφων ασφαλείας

Αυτό είναι! Αυτό τερματίζει τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Τώρα, όποτε θέλετε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Devices και μεταβείτε στην ενότητα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας και επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας που θέλετε να επαναφέρετε.

Διαβάστε επίσης:Πώς να συγχωνεύσετε αρχεία PDF στο iPhone το 2024

Πώς να διαγράψετε το αντίγραφο ασφαλείας του iPhone;

Εάν έχετε δημιουργήσει ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε το παλιό σας για να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το αντίγραφο ασφαλείας του iPhone από τον υπολογιστή.

1. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή Apple Devices στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Μόλις εγκατασταθεί, συνδέστε το iPhone σας σε έναν υπολογιστή με Windows χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Αφού συνδέσετε το iPhone σας, ξεκλειδώστε το.

3. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Apple Devices στον υπολογιστή σας με Windows. Η εφαρμογή θα πρέπει να εντοπίσει το συνδεδεμένο iPhone σας.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Γενικός καρτέλα στο μενού πλοήγησης.

Γενικός

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να φτάσετε στο Αντίγραφα ασφαλείας Ενότητα. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας κουμπί. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας. Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας και κάντε κλικ Διαγράφω.

Διαγράφω

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να διαγράψετε το αντίγραφο ασφαλείας του iPhone από τις συσκευές Apple στα Windows.

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του iPhone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Devices στα Windows. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης :13 καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone το 2024

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *