καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για iPhone

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σχεδόν όλοι αγαπούν να ακούν μουσική στα smartphone τους. Η μουσική είναι κάτι που μπορεί να φωτίσει τη διάθεσή σας και μπορεί να φωτίσει ολόκληρη τη μέρα σας. Η μουσική παίζει ζωτικό ρόλο στη ζωή μας και βασιζόμαστε πολύ στη μουσική.

Εφόσον όλοι πλέον ακούμε μουσική μέσω των smartphone μας, έχει καταστεί υποχρεωτικό να έχουμε καλές εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής. Αν μιλάμε για την εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής στοκ που προσφέρεται από το iPhone, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής διαθέτει σχεδόν όλα όσα απαιτούν σωστή αναπαραγωγή μουσικής. Ωστόσο, του λείπουν πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για iPhone

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Όλες οι εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι διαφορετικές και θα ικανοποιούσαν όλες τις μουσικές σας ανάγκες. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Vox Music Player

Vox Music Player

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής iPhone με ρευστή και διαισθητική διεπαφή, πρέπει να δοκιμάσετε το Vox Music Player. Μάντεψε? Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών iOS, προσφέροντας στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων.

Για παράδειγμα, με το Vox Music Player, μπορείτε να βασιστείτε στις χειρονομίες, να εξαλείψετε τα επιπλέον κουμπιά ελέγχου μουσικής κ.λπ. Η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής προσφέρει επίσης έναν ενσωματωμένο ισοσταθμιστή και μπορεί να ενσωματωθεί με το SoundCloud, το Spotify κ.λπ.

2. Musi

Musi

Το Musi είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτή είναι μια εφαρμογή για iPhone που σας επιτρέπει να κάνετε ροή ό,τι θέλετε από τα βίντεο που είναι διαθέσιμα στο YouTube.

Έτσι, βασικά, αυτή η εφαρμογή είναι πολύ συγκρίσιμη με την εφαρμογή YouTube Music, αλλά συνοδεύεται από ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Musi περιλαμβάνουν τη δημιουργία απεριόριστων λιστών αναπαραγωγής, την κοινή χρήση λιστών αναπαραγωγής με φίλους, τη βελτίωση του ήχου με ενσωματωμένο ισοσταθμιστή κ.λπ.

3. Flacbox

Flacbox

Το σπουδαίο και πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Flacbox είναι η ικανότητά του να παίζει απευθείας μουσική που έχετε κατεβάσει. Σαρώνει αυτόματα και ενημερώνει τα ληφθέντα αρχεία μουσικής στις λίστες αναπαραγωγής μουσικής του.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής υποστηρίζει επίσης διάφορες μορφές μουσικής όπως FLAC, AAC, OGG, MP3, WAV, AIFF κ.λπ. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορεί να εντοπίσει τη μουσική που είναι αποθηκευμένη σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive, το OneDrive, το Dropbox κ.λπ.

4. jetAudio

jetAudio

Το jetAudio είναι μια άλλη από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για iPhone στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το βασικό χαρακτηριστικό του jetAudio είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο φαίνεται καθαρό και καλά οργανωμένο.

Εκτός από αυτό, το jetAudio έχει επίσης υποστήριξη για χειρονομίες. Ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά του jetAudio περιλαμβάνουν ενισχυτή ήχου, ρύθμιση μπάσων, βάθος, μετατόπιση τόνου κ.λπ.

5. TapTunes

TapTunes

Το TapTunes έχει την πιο όμορφη διεπαφή αναπαραγωγής μουσικής και προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, το TapTunes επιτρέπει στους χρήστες να αγγίζουν, να σύρουν, να σύρουν, να αγγίζουν και να ανακινούν για να ελέγχουν τη μουσική.

Υπάρχουν 25 διαθέσιμες ρυθμίσεις στην εφαρμογή για τη βελτίωση της εμπειρίας ακρόασης μουσικής.

6. Music Player

Music Player

Το Music Player είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για iPhone που διατίθενται στο Apple Store. Με το Music Player, μπορείτε να κάνετε ροή τραγουδιών και μουσικής εκτός σύνδεσης με ευκολία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ανακαλύψετε νέα δημοφιλή μουσική στην περιοχή σας. Η εφαρμογή προσφέρει λίστες αναπαραγωγής Readymade με τα πιο πρόσφατα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Εάν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για την αναπαραγωγή της τοπικά αποθηκευμένης μουσικής στη συσκευή σας.

7. Κεραία

Κεραία

Αν ψάχνετε για μια απλή, έξυπνη και εξαιρετική εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για τη συσκευή σας iOS, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Boom. Μάντεψε? Το Boom είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής διαθέσιμη στο κατάστημα εφαρμογών iOS.

Η εφαρμογή προσφέρει πολλές βιβλιοθήκες για απεριόριστη μουσική αν μιλάμε για λειτουργίες. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής Boom προσφέρει επίσης πολλά θέματα και πολλές επιλογές ελέγχου έντασης ήχου.

8. Πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Marvis

Πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Marvis

Το Marvis Music Player είναι η πιο όμορφη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας αυτήν τη στιγμή. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες πολλαπλά θέματα – Dark and Light για να ταιριάζουν στο περιβάλλον τους.

Εκτός από αυτό, το Marvis Music Player παρέχει επίσης πολλές μοναδικές επιλογές ταξινόμησης μουσικής, όπως ταξινόμηση άλμπουμ κάτω από καλλιτέχνες αλφαβητικά ή χρονολογικά.

9. YouTube Music

YouTube Music

Το YouTube Music είναι μια εφαρμογή ροής μουσικής που δημιουργήθηκε από την Google. Με το YouTube Music, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που αναζητούν οι άλλοι και ακόμη και να ανακαλύψετε νέα μουσική.

Η εφαρμογή δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής και σας στέλνει προτάσεις με βάση το περιβάλλον, τα γούστα σας και τις τάσεις γύρω σας. Με το YouTube Music Premium, θα έχετε μια μουσική εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, περισσότερες επιλογές αναπαραγωγής μουσικής, αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης κ.λπ.

10. Evermusic

Evermusic

Είναι μια έξυπνη και ισχυρή εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής MP3 για το iPhone 2020. Το υπέροχο είναι ότι το Evermusic μπορεί να συγχρονιστεί με διάφορους αποθηκευτικούς χώρους cloud, όπως το Google Drive, το OneDrive κ.λπ., και να καταγράφει τα αρχεία μουσικής.

Πρέπει να μετακινήσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας στον αποθηκευτικό χώρο του δικτύου και να την ακούσετε απευθείας μέσω αυτής της εφαρμογής.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη μουσική σας εμπειρία στο iPhone σας, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής iPhone, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Καλύτερες Εναλλακτικές Μουσικής Google Play για Android

καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *