Πώς να ρυθμίσετε πολλά προφίλ στον Microsoft Edge (Πλήρης οδηγός)

Ο Microsoft Edge ανταγωνίζεται τον Google Chrome με πολλούς τρόπους. Κατασκευάστηκε με την ίδια τεχνολογία με το Chrome, ήταν πιο ελαφρύ και υποστήριζε επεκτάσεις Chrome εκτός συσκευασίας.

Επίσης, λαμβάνετε άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τις καρτέλες Startup Boost και Sleeping που μειώνουν την κατανάλωση πόρων σε κάποιο βαθμό. Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge διαθέτει επίσης πολλά εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας.

Ένα από τα λιγότερο συζητημένα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge είναι η δυνατότητα προσθέστε πολλά προφίλ. Η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ εμφανίζεται ήδη σε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Chrome, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης Edge παρέχει περισσότερα στοιχεία ελέγχου.

Το πρόγραμμα περιήγησης Multiple Profiles στο Edge προορίζεται για όσους θέλουν να διατηρήσουν τα δεδομένα περιήγησής τους ξεχωριστά καθώς αναλαμβάνουν διάφορους ρόλους στη ζωή τους. Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για προσωπική και επαγγελματική χρήση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε ένα ξεχωριστό προφίλ.

Προφίλ Microsoft Edge

Τα προφίλ Microsoft Edge είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε ξεχωριστά τα δεδομένα περιήγησης. Με κάθε νέο προφίλ Edge, μπορείτε να συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό Microsoft και να επιλέξετε να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε προφίλ θα συγχρονίζεται ανεξάρτητα από το άλλο. Και εναλλαγή μεταξύ των προφίλ Edge είναι επίσης αρκετά εύκολο, το οποίο θα μάθετε στο επόμενο μέρος του άρθρου.

Πώς να ρυθμίσετε πολλά προφίλ στο Edge;

Πρώτα πρέπει να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησης Edge. Μετά την ενημέρωση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να ρυθμίστε πολλά προφίλ στο πρόγραμμα περιήγησης Edge.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στον υπολογιστή σας.

2. Τώρα κάντε κλικ στο Προφίλ εικονίδιο στην επάνω γραμμή.

Προφίλ

3. Τώρα, τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω Άλλα Προφίλ και επιλέξτε Προσθήκη προφίλ.

Προσθήκη προφίλ

4. Στην προτροπή Προσθήκη προφίλ, κάντε κλικ στο Προσθήκη κουμπί.

Προσθήκη

5. Το νέο προφίλ θα προστεθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας Edge.

6. Εάν θέλετε να μεταφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης, το ιστορικό σας και πολλά άλλα. Πρέπει να κάνετε κλικ στο Εικονίδιο προφίλ > Είσοδος για συγχρονισμό δεδομένων κουμπί.

Κουμπί σύνδεσης για συγχρονισμό δεδομένων

7. Μπορείς συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό Microsoft για να διατηρήσετε τα δεδομένα συγχρονισμού σας ξεχωριστά.

συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό Microsoft

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο σας προφίλ. Μπορείτε να εγκαταστήσετε νέες επεκτάσεις Edge ή να προσθέσετε σελιδοδείκτες. Όλα τα δεδομένα θα διατηρηθούν χωριστά από το κύριο προφίλ σας Edge.

Πώς να προσαρμόσετε το προφίλ του Microsoft Edge;

Από προεπιλογή, κάθε προφίλ Edge που δημιουργείτε θα έχει γενικά ονόματα όπως Profile 1, Profile 2, κ.λπ. Δεν θα έχει καν εικονίδιο προφίλ. Αλλά, προσαρμογή του προφίλ Microsoft Edge είναι εύκολο; ορίστε πώς μπορείτε να το κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge και κάντε κλικ στο Προφίλ εικονίδιο στην επάνω γραμμή.

Προφίλ

2. Στο μενού Προφίλ, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις μηχανισμός εικόνισμα.

Ρυθμίσεις γρανάζι εικονίδιο

3. Κάντε κλικ στο τρεις τελείες δίπλα στο γενικό όνομα του προφίλ σας και επιλέξτε Επεξεργασία.

τρεις τελείες

4. Ονομα το νέο προφίλ και επιλέξτε ένα εικόνισμα γι ‘αυτό. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω κουμπί για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

Εκσυγχρονίζω

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τα προφίλ Edge με απλά βήματα.

Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ προφίλ άκρων;

Εάν δεν ξέρετε πώς να αλλάξετε προφίλ, όλες οι προσπάθειές σας θα πάνε μάταιες. Ίσως χρειαστείτε βοήθεια για να μάθετε πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των προφίλ χρηστών στο Edge.

Εναλλαγή μεταξύ προφίλ άκρων

Η εναλλαγή μεταξύ των προφίλ των χρηστών στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge είναι μόλις ένα κλικ μακριά. Για εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών προφίλ, κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων.

Στο μενού προφίλ, κάντε κλικ σε άλλο προφίλ χρήστη για να μεταβείτε σε αυτό. Όταν βρίσκεστε σε άλλο προφίλ, πρέπει να επαναλάβετε το ίδιο πράγμα για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των προφίλ ξανά.

Πώς να διαγράψετε προφίλ Edge;

Εάν πιστεύετε ότι έχετε προσθέσει άσκοπα πολλά προφίλ, μπορείτε να τα διαγράψετε εύκολα. Δείτε πώς μπορείτε διαγράψτε τα προφίλ Edge από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

1. Μεταβείτε στο Προφίλ που θέλετε να διαγράψετε.

2. Τώρα κάντε κλικ στο Προφίλ εικονίδιο επάνω δεξιά και μετά το Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι.

Ρυθμίσεις γρανάζι εικονίδιο

3. Στην οθόνη Το προφίλ σας, κάντε κλικ στο τρεις τελείες δίπλα στο όνομα προφίλ και επιλέξτε Αφαιρώ.

Αφαιρώ

4. Στην οθόνη Κατάργηση αυτού του προφίλ, κάντε κλικ στο Αφαιρώ Προφίλ κουμπί ξανά.

Κατάργηση προφίλ

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε το προφίλ Edge με απλά βήματα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσα προφίλ μπορώ να δημιουργήσω στον Microsoft Edge;

Το πρόγραμμα περιήγησης Edge επιτρέπει τη δημιουργία απεριόριστων προφίλ. Δεν υπάρχουν καθορισμένα κριτήρια ή περιορισμοί. Κάθε προφίλ θα έχει τις δικές του ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης, επεκτάσεις, θέματα κ.λπ.

Πώς μπορώ να διαγράψω πολλά προφίλ στο Edge;

Δεν υπάρχει συντόμευση για τη διαγραφή πολλαπλών προφίλ με ένα μόνο κλικ. Πρέπει να διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο κάθε προφίλ που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Για να διαγράψετε πολλά προφίλ στο Edge, ακολουθήστε την τελευταία μας μέθοδο.

Πού αποθηκεύονται τα προφίλ στο Edge;

Ο Microsoft Edge συνήθως αποθηκεύει τα προφίλ σας στο C:\Users\<Τρέχον χρήστη>\AppData\Local\Microsoft\Edge\User Data\Default. Εάν η διαδρομή δεν είναι διαθέσιμη, ανοίξτε τη σελίδα σχετικά με την έκδοση (πληκτρολογήστε ‘edge://version’) και, στη συνέχεια, ελέγξτε το πεδίο διαδρομής προφίλ.

Η δημιουργία πολλαπλών προφίλ άκρων επιβραδύνει τον υπολογιστή;

Οχι! Η δημιουργία πολλαπλών προφίλ άκρων δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή. Ωστόσο, η δημιουργία πολλαπλών προφίλ θα αυξήσει την κατανάλωση αποθήκευσης, καθώς το πρόγραμμα περιήγησης αποθηκεύει όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή σας ξεχωριστά.

Η διαχείριση των προφίλ Edge είναι αρκετά εύκολη. απλά πρέπει να ξέρεις πώς να το κάνεις. Και δεν υπάρχουν όρια στο πόσα προφίλ μπορείτε να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε. Έτσι, αυτός ο οδηγός εξετάζει τους τρόπους διαχείρισης πολλαπλών προφίλ στο πρόγραμμα περιήγησης Edge. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα προφίλ Edge προς όφελός σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome

Πώς να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Πώς να εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Microsoft Edge

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: