10 καλύτερες εφαρμογές Do Not Disturb (DND) για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές Do Not Disturb (DND) για Android το 2023

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να έχετε περάσει από μια κατάσταση όπου η συσκευή σας Android άρχισε να κουδουνίζει σε πλήρη ένταση κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού συμβάντος. Εκείνη την εποχή, νιώσαμε την ανάγκη για τη λειτουργία ‘DND’. Η λειτουργία DND ή Do Not Disturb είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι.

Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι η λειτουργία DND θέτει το τηλέφωνο σε αθόρυβη λειτουργία. Ωστόσο, δεν είναι 100% αλήθεια. κάνει περισσότερα από τη σίγαση του τηλεφώνου σας. Σε αντίθεση με τη αθόρυβη λειτουργία, η οποία σβήνει όλους τους ήχους, το Λειτουργία Μην ενοχλείτε παρέχει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο σχετικά με τη φίμωση των πραγμάτων.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε γρήγορα τη λειτουργία «DND» για μια συγκεκριμένη επαφή ή εφαρμογή. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε λειτουργίες DND. Ωστόσο, δεν έχει κάθε smartphone Android ενσωματωμένη τη λειτουργία Μην ενοχλείτε. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες πρέπει να βασίζονται σε εφαρμογές DND τρίτων.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Μην ενοχλείτε για Android

Πολλές εφαρμογές Μην ενοχλείτε είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν σίγαση ειδοποιήσεων, τηλεφωνικών κλήσεων κ.λπ. Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει μια λίστα με καλύτερες εφαρμογές DND για Android.

1. TrueCaller

Truecaller

Λοιπόν, το TrueCaller είναι μια πολύ διαφορετική εφαρμογή στη λίστα. Δεν είναι κανονικό Εφαρμογή Μην ενοχλείτε για αντρόιντ; είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης κλήσης με τη δυνατότητα να αποκλείει κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ.

Δεδομένου ότι οι ανεπιθύμητες κλήσεις μας ενοχλούν περισσότερο, είναι λογικό να χρησιμοποιούμε εφαρμογές αποκλεισμού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, όπως το TrueCaller. Το TrueCaller μπορεί να εντοπίσει και να αποκλείσει αυτόματα τους τηλεπωλητές και τις αυτοματοποιημένες κλήσεις. Μπορεί ακόμη και να σας ενημερώσει για το άτομο που σας καλεί πριν απαντήσει στην κλήση.

2. Ευγενικός

Ευγενικός

Το Polite δεν είναι μια εφαρμογή Μην ενοχλείτε, αλλά εξυπηρετεί καλά για το σκοπό αυτό. Αντί να βάζει τις επαφές στη λίστα λευκών και στη μαύρη λίστα, αποκλείει όλους τους ήχους.

Το υπέροχο με το Polite είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες για να εισέλθουν σε αθόρυβη λειτουργία και μπορεί να συγχρονιστεί με την εγγενή εφαρμογή ημερολογίου για την εφαρμογή κανόνων. Για παράδειγμα, μπορείτε επίσης να βάλετε το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία κατά τη διάρκεια συμβάντων ημερολογίου.

3. DND με χρονοδιακόπτη

DND με χρονοδιακόπτη

Το DND με χρονόμετρο δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί καλά σίγαση των ειδοποιήσεων της εφαρμογής. Είναι μια εφαρμογή Μην ενοχλείτε για Android που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρονόμετρο ώστε να απενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία.

Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή ώρα για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία DND και, στη συνέχεια, πατήστε Έναρξη. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία DND στο Android σας και θα θέσει σε σίγαση όλες τις ειδοποιήσεις.

4. Call Blocker

Call Blocker

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Call Blocker είναι μια εφαρμογή Android που προορίζεται να αποκλείει τις εισερχόμενες κλήσεις. Η εφαρμογή δεν αποκλείει τους αριθμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από μόνη της. Πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα αποκλεισμού κλήσεων στο αποκλεισμός εισερχόμενων κλήσεων και SMS. Διατηρεί επίσης αρχείο όλων των αποκλεισμένων αριθμών που απορρίφθηκαν.

Εκτός από αυτό, το Call Blocker έχει επίσης μια λειτουργία που αποκλείει τις εξερχόμενες κλήσεις. Μόλις αποκλειστεί, την επόμενη φορά που θα θέλετε να καλέσετε αυτούς τους αριθμούς, πρέπει να εισαγάγετε έναν μυστικό κωδικό που μπορεί να έχετε ζητήσει να ορίσετε κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

5. AppBlock – Μείνετε συγκεντρωμένοι

AppBlock - Μείνετε συγκεντρωμένοι

Το AppBlock – Stay Focused είναι ένα από τα κορυφαία Εφαρμογές Μην ενοχλείτε στο Google Play Store. Με το AppBlock – Stay Focused, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε εφαρμογές, ιστότοπους και ειδοποιήσεις.

Όχι μόνο αυτό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε προφίλ με κανόνες για ομάδες συγκεκριμένων εφαρμογών. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο για να ενεργοποιήσετε προφίλ σε ένα επιλεγμένο παράθυρο χρόνου.

6. Λειτουργία παιχνιδιού

Λειτουργία παιχνιδιού

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή DND για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας, η Λειτουργία παιχνιδιού μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Απορρίπτει αυτόματα όλες τις εισερχόμενες κλήσεις κατά την εκκίνηση οποιουδήποτε επιλεγμένου παιχνιδιού.

Όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης μπλοκάρει όλες τις ειδοποιήσεις και σβήνει την ένταση του ήχου κλήσης για να παρέχει την εμπειρία παιχνιδιού σας χωρίς περισπασμούς.

7. Εναλλαγή Μην ενοχλείτε

Εναλλαγή Μην ενοχλείτε

Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας διαθέτει λειτουργία DND, θα δυσκολευτείτε να βρείτε την επιλογή. Αυτό συμβαίνει επειδή η λειτουργία πτήσης προτιμάται από τη λειτουργία DND στο Android.

Εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει λειτουργία DND, αλλά αναζητά έναν εύκολο τρόπο για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε, θα πρέπει να δοκιμάσετε την Εναλλαγή Μην ενοχλείτε. Είναι μια απλή εφαρμογή widget που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη λειτουργία DND από την αρχική οθόνη.

8. RoboKiller

RoboKiller

Αυτή δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή Μην ενοχλείτε, αλλά είναι μια ισχυρή εφαρμογή αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων και αυτοματοποιημένων κλήσεων που φιλτράρει τις εισερχόμενες κλήσεις.

Δεδομένου ότι η κύρια πηγή απόσπασης της προσοχής είναι το τηλεμάρκετινγκ και οι αυτοματοποιημένες κλήσεις, έχουμε μετρήσει αυτήν την εφαρμογή σε αυτήν τη λίστα. Η εφαρμογή ελέγχει ποιοι δεν μπορούν και δεν μπορούν να σας καλέσουν.

9. Αναποδογυρίστε το DND

Αναποδογυρίστε το DND

Το Flip DND είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές Do Not Disturb που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Πρέπει να γυρίσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας προς τα κάτω για να θέσετε σε σίγαση όλες τις ειδοποιήσεις και τις κλήσεις.

Η εφαρμογή είναι ελαφριά και εκτελείται στο παρασκήνιο χωρίς να επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Συνολικά, το Flip DND είναι μια εξαιρετική εφαρμογή DND για Android.

10. Αυτόματο Μην ενοχλείτε

Αυτόματο Μην ενοχλείτε

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, Αυτόματο Μην ενοχλείτε εξακολουθεί να είναι μία από τις αξιόπιστες εφαρμογές DND που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε προσαρμοσμένα προφίλ για να καθορίσετε πότε η συσκευή σας πρέπει να είναι αθόρυβη ή δυνατή.

Σας επιτρέπει επίσης να διαμορφώσετε την τοποθεσία, το WiFi, την Ώρα, το Bluetooth, το Ημερολόγιο και άλλα για προφίλ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Μην ενοχλείτε στο smartphone Android σας. Μπορείτε εύκολα να ελαχιστοποιήσετε τους περισπασμούς χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές Μην ενοχλείτε στη συσκευή σας. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης:“Do Not Disturb” στο Discord Πώς να το ρυθμίσετε

Πώς να εντοπίσετε το τηλέφωνο Android όταν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση Android

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *