Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Threads

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Threads

Το Threads, η νέα εφαρμογή από το Instagram, γίνεται συνεχώς πρωτοσέλιδο στο δημοφιλές κανάλι ειδήσεων παγκοσμίως. Ο λόγος για τον οποίο η εφαρμογή έγινε viral είναι απλός: κυκλοφόρησε την κατάλληλη στιγμή.

Μόλις οι χρήστες άρχισαν να αισθάνονται ότι το Twitter δεν ήταν πια όπως ήταν, ο Mark Zuckerberg βρήκε το Threads, έναν πιθανό ανταγωνιστή του Twitter. Η εφαρμογή κέρδισε εκατομμύρια χρήστες μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία και έσπασε πολλά ρεκόρ.

Η Meta λέει ότι το Thread είναι μια «εφαρμογή συνομιλίας του Instagram που βασίζεται σε κείμενο». Είναι μια εφαρμογή που εστιάζει περισσότερο σε κείμενα παρά σε εικόνες και βίντεο και οι περισσότερες από τις λειτουργίες της βασίζονται στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή Threads, πρέπει να την κατεβάσετε από το App Store και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Instagram. Μόλις συνδέσετε το Instagram σας, το όνομα χρήστη μεταφέρεται στα νήματα και μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια άτομα που ακολουθείτε στο Instagram.

Η σύνδεση του Instagram με τα Threads είναι καλή ιδέα, αλλά εξακολουθεί να έχει μερικά μειονεκτήματα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να διαχωρίσετε τον λογαριασμό σας Instagram και Threads και δεν υπάρχει τρόπος διαγραφή λογαριασμού Threads χωρίς να διαγράψετε το Instagram σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης:Τρόπος προσθήκης συνδέσμου Threads στο Instagram Bio

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για το Instagram χωρίς να συνδεθείτε

Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Threads

Ναι, το Meta σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε το προφίλ σας Thread εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. δεν υπάρχει επιλογή για οριστική διαγραφή του λογαριασμού. Η σελίδα Πολιτική απορρήτου του Threads αναφέρει ξεκάθαρα, “Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το προφίλ σας Threads ανά πάσα στιγμή, αλλά το προφίλ σας Threads μπορεί να διαγραφεί μόνο με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram.”

Πώς να απενεργοποιήσετε το προφίλ των Thread σας;

Αν και δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής Προφίλ Threads χωρίς να διαγράψετε το Instagram σας, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού Threads είναι αρκετά εύκολη και δεν θα χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Instagram. Εδώ είναι τα βήματα για να απενεργοποιήστε το προφίλ Threads.

1. Ανοίξτε το Εφαρμογή Threads στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο Προφίλ εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε το εικονίδιο μενού (δύο γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία.

εικονίδιο μενού

4. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε στο λογαριασμός .

λογαριασμός

5. Στις Ρυθμίσεις λογαριασμού, πατήστε στο Απενεργοποίηση Προφίλ.

Απενεργοποιήστε το προφίλ

6. Τώρα πατήστε στο Απενεργοποιήστε το προφίλ νημάτων.

Απενεργοποιήστε το προφίλ νημάτων

7. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε στο Απενεργοποίηση .

Απενεργοποίηση

Αυτό είναι! Αυτό θα γίνει αμέσως απενεργοποιήστε το προφίλ σας στο Threads. Εάν αλλάξετε γνώμη αργότερα και θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά το προφίλ, συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή Threads με τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Threads;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιλογή για να διαγράψετε τα προφίλ νημάτων ξεχωριστά. Για να διαγράψετε το προφίλ και τα δεδομένα σας στο Threads, πρέπει διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό νημάτων διαγράφοντας το Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ κάτω δεξιά.

εικόνα προφίλ

3. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη του προφίλ σας. Στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε το μενού χάμπουργκερ.

μενού χάμπουργκερ

4. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

Ρυθμίσεις και Απόρρητο

5. Στην οθόνη Ρυθμίσεις και Απόρρητο, πατήστε Κέντρο Λογαριασμών.

Κέντρο Λογαριασμών

6. Τώρα πατήστε στο Προσωπικα ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην ενότητα Ρυθμίσεις λογαριασμού.

Προσωπικα ΣΤΟΙΧΕΙΑ

7. Στην οθόνη Προσωπικά στοιχεία, πατήστε Ιδιοκτησία και έλεγχος λογαριασμού.

Ιδιοκτησία και έλεγχος λογαριασμού

8. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Απενεργοποίηση ή Διαγραφή.

Απενεργοποίηση ή Διαγραφή

9. Τώρα επιλέξτε τον λογαριασμό θέλετε να διαγράψετε.

επιλέξτε τον λογαριασμό

10. Στο μήνυμα απενεργοποίησης ή διαγραφής του λογαριασμού σας Instagram, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού και πατήστε επάνω Να συνεχίσει.

Διαγραφή λογαριασμού

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Η διαγραφή του λογαριασμού Instagram θα διαγράψει επίσης το προφίλ σας Threads.

Δεδομένου ότι το Instagram εξουσιοδοτεί τα Threads, απαιτεί τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram για να διαγράψετε το προφίλ του Threads. Ωστόσο, η σελίδα βοήθειας στο Instagram ανέφερε ότι η ομάδα ψάχνει έναν τρόπο για να διαγράψει το προφίλ Threads ξεχωριστά.

Έτσι, υπάρχουν πιθανότητες να αποκτήσετε μια δυνατότητα για να διαγράψετε το προφίλ σας στο Threads ξεχωριστά τους επόμενους μήνες.

Συχνές Ερωτήσεις

Η διαγραφή Threads θα διαγράψει το Instagram;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής του Προφίλ Threads στην εφαρμογή Threads. Ο μόνος τρόπος διαγραφής Threads είναι να διαγράψετε τον συνδεδεμένο λογαριασμό Instagram. Άρα, αυτή δεν είναι έγκυρη ερώτηση.

Η απενεργοποίηση του Instagram θα απενεργοποιήσει τα Threads;

Ναί! Εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, το προφίλ σας στο Threads θα απενεργοποιηθεί επίσης. Επομένως, εάν δεν θέλετε να χάσετε το προφίλ σας στο Threads, μην απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Η απενεργοποίηση των νημάτων θα απενεργοποιήσει το Instagram;

Οχι! Τα νήματα απαιτούν τον λογαριασμό σας στο Instagram για να λειτουργήσει. Το Instagram όχι. Επομένως, η απενεργοποίηση του προφίλ σας στο Threads δεν θα επηρεάσει τον λογαριασμό σας στο Instagram. Επίσης, η απενεργοποίηση των νημάτων δεν θα διαγράψει τα δεδομένα σας στο Threads.

Τι θα συμβεί αν διαγράψω το Προφίλ Threads;

Εάν έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας στο Instagram για να απαλλαγείτε από το προφίλ σας στο Threads, έχετε ακόμα 30 ημέρες για να ακυρώσετε το αίτημα. Εντός 30 ημερών, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά για να ακυρώσετε το αίτημα διαγραφής. Το Instagram διαγράφει αυτόματα όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας από τους διακομιστές του μετά από 30 ημέρες.

Μπορώ να εγγραφώ ξανά με το ίδιο όνομα χρήστη;

Ναί! Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να εγγραφείτε ξανά με το ίδιο όνομα χρήστη στο Instagram. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε αυτό το όνομα χρήστη σε άλλο λογαριασμό, αρκεί να μην το έχει πάρει κανένα νέο άτομο στο Instagram.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό νημάτων χωρίς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τον λογαριασμό Threads χωρίς να διαγράψετε το Instagram. Ωστόσο, η εταιρεία πίσω από το Threads εργάζεται σε τρόπους για να διαγράψει τα προφίλ Threads ξεχωριστά.

Η Meta εργάζεται πάνω σε έναν τρόπο για να διαγράψετε τα προφίλ Threads ξεχωριστά, επομένως υπάρχουν πιθανότητες να δείτε μια επιλογή διαγραφής προφίλ Threads εντός της εφαρμογής. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το προφίλ σας Threads εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό στα Threads

Πώς να κρύψετε τα likes στα Threads του Instagram

Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στα Threads του Instagram

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή Threads

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *