Πώς να διορθώσετε το «Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε να επαναλάβετε τη φόρτωση" Σφάλμα στο Google Chrome

Πώς να διορθώσετε το «Κάτι πήγε στραβά στην πρόσβαση στο Twitter

Παίρνετε ένα «Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά» σφάλμα κατά την πρόσβαση στο Twitter στο Google Chrome στον υπολογιστή σας; Ο ιστότοπος μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας ή το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να έχει πρόβλημα. Διάφορα στοιχεία μπορεί να αναγκάσουν το Chrome να μην εκκινήσει το Twitter. Θα σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα στον υπολογιστή σας.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στο Twitter είναι ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν λειτουργεί, οι επεκτάσεις Chrome είναι ελαττωματικές, έχετε μια παλιά έκδοση του Chrome και πολλά άλλα.

Διορθώστε το “Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε ξανά” στο Google Play Store

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Όταν ένας ιστότοπος αποτυγχάνει να φορτώσει στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί. Η σύνδεσή σας μπορεί να έχει σταματήσει να λειτουργεί, προκαλώντας τη μη φόρτωση του ιστότοπου Twitter.

Ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και προσπαθήστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλο ιστότοπο. Εάν αυτός ο ιστότοπος αποτύχει να φορτώσει, πιθανότατα έχετε πρόβλημα σύνδεσης. Σε αυτήν την περίπτωση, προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα σύνδεσής σας κάνοντας επανεκκίνηση του δρομολογητή σας, επανεκκίνηση του υπολογιστή σας επανασυνδέοντας το ασύρματο δίκτυό σας και πολλά άλλα.

Ελέγξτε εάν το Twitter είναι εκτός λειτουργίας

Αφού επιβεβαιώσετε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί, ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι το Twitter δεν είναι απενεργοποιημένο. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο εάν οι διακομιστές του ιστότοπου αντιμετωπίζουν διακοπή λειτουργίας.

Μπορείτε να ελέγξετε την online κατάσταση του Twitter χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο όπως Downdetector. Εάν το Twitter αντιμετωπίζει προβλήματα, θα βρείτε αυτά τα ζητήματα που αναφέρονται εδώ σε αυτόν τον ιστότοπο.

Εάν το Twitter είναι όντως απενεργοποιημένο, περιμένετε έως ότου η εταιρεία επιλύσει τα προβλήματα και επαναφέρει την πλατφόρμα.

Ανανέωση της ιστοσελίδας σας στο Twitter

Εάν έχετε πραγματοποιήσει μια απλή ανανέωση της ιστοσελίδας σας στο Twitter αλλά χωρίς αποτέλεσμα, δοκιμάστε μια σκληρή ανανέωση που αγνοεί το περιεχόμενο της προσωρινής αποθήκευσης και φορτώνει την ιστοσελίδα σας από την αρχή. Αυτό σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στις ιστοσελίδες που διαφορετικά αρνούνται να ανοίξουν.

Μπορείτε να ανανεώσετε την τρέχουσα ιστοσελίδα σας πατώντας παρατεταμένα το Βάρδια κουμπί στο πληκτρολόγιό σας και επιλέγοντας το εικονίδιο ανανέωσης δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome.

Ένας άλλος τρόπος για να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας στο Chrome είναι να πατήσετε Βάρδια + F5 ή Ctrl + Βάρδια + R στα Windows ή πατήστε Εντολή + Βάρδια + R σε υπολογιστή Mac.

Κάντε επανεκκίνηση του Google Chrome στον υπολογιστή σας

Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση στο Twitter στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome, κάντε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησής σας για να διορθώσετε πιθανώς το πρόβλημα. Το πρόβλημά σας μπορεί να προέκυψε λόγω ενός μικρού σφάλματος στο Chrome, το οποίο μπορείτε να διορθώσετε επανεκκινώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Η έξοδος και η επανεκκίνηση του Chrome είναι τόσο εύκολη όσο η εισαγωγή μιας εντολής στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης ή η χρήση της τυπικής μεθόδου κλεισίματος και ανοίγματος του υπολογιστή σας. Εδώ είναι και οι δύο τρόποι.

Χρήση εντολής

 1. Τοποθετήστε τον κέρσορα στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome.
 2. Πληκτρολογήστε την παρακάτω εντολή και πατήστε Εισαγω: chrome://restart
 1. Το Chrome θα κλείσει και θα ανοίξει ξανά.
 2. Πρόσβαση Κελάδημα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Στα Windows

 1. Επιλέγω Χ στην επάνω δεξιά γωνία του Chrome για να κλείσετε όλες τις ανοιχτές καρτέλες και να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης.
 1. Πρόσβαση στον υπολογιστή σας Αρχή μενού, βρείτε Google Chromeκαι επιλέξτε το πρόγραμμα περιήγησης στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σε macOS

 1. Επιλέγω Χρώμιο > Κλείστε το Google Chrome στη γραμμή μενού του προγράμματος περιήγησής σας.
 2. Ανοιξε Κέντρο προσοχής πατώντας Εντολή + Χώροςτύπος Google Chromeκαι επιλέξτε το πρόγραμμα περιήγησης.

Διαγράψτε το περιεχόμενο προσωρινής αποθήκευσης του Chrome

Το Chrome αποθηκεύει διάφορα αρχεία κρυφής μνήμης στον υπολογιστή σας για να επιταχύνει τη φόρτωση των ιστότοπών σας. Μερικές φορές, αυτή η προσωρινή μνήμη καταστρέφεται και δεν λειτουργεί καλά με το πρόγραμμα περιήγησής σας, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα περιήγησης να μην φορτώνει τους ιστότοπούς σας. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που λαμβάνετε ένα «Κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε να φορτώσετε ξανά το σφάλμα κατά την πρόσβαση στο Twitter.

Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα εκκαθαρίζοντας τα αποθηκευμένα αρχεία του Chrome. Δεν χάνετε το ιστορικό περιήγησής σας, τους κωδικούς πρόσβασης, τους σελιδοδείκτες ή άλλα στοιχεία όταν το κάνετε αυτό.

 1. Ανοιξε Χρώμιοεπιλέξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Απόρρητο και ασφάλεια στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
 3. Επιλέγω Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης στο δεξί παράθυρο.
 1. Επιλέγω Συνεχώς από το Εύρος χρόνου πτυσώμενο μενού.
 1. Ενεργοποιήστε το Αποθηκευμένες εικόνες και αρχεία επιλογή και καταργήστε την επιλογή όλων των άλλων επιλογών.
 2. Επιλέγω Καθαρισμός δεδομένων στον πάτο.
 3. Κλείστε και ανοίξτε ξανά Χρώμιομετά αποκτήστε πρόσβαση στο δικό σας Κελάδημα ιστοσελίδα.

Απενεργοποιήστε τις εγκατεστημένες επεκτάσεις Chrome

Μπορείτε να προσθέσετε επεκτάσεις στο Chrome για να επεκτείνετε τις λειτουργίες του προγράμματος περιήγησής σας. Μερικές φορές, οι επεκτάσεις που εγκαθιστάτε είναι κατεστραμμένες, προκαλώντας τυχαία προβλήματα στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Twitter.

Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε τις εγκατεστημένες επεκτάσεις Chrome και δείτε εάν παρουσιάζεται το πρόβλημά σας.

 1. Ανοιξε Χρώμιοεπιλέξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Επεκτάσεις > Διαχείριση επεκτάσεων.
 1. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για όλες τις επεκτάσεις σας.
 1. Προσπαθήστε να αποκτήσετε πρόσβαση Κελάδημα.

Εάν το Twitter φορτώνει αφού έχετε απενεργοποιήσει τις επεκτάσεις σας, μία ή περισσότερες από τις επεκτάσεις σας είναι ο ένοχος. Σε αυτήν την περίπτωση, ενεργοποιήστε μία επέκταση κάθε φορά για να βρείτε τον ένοχο αφαιρέστε αυτήν την επέκταση.

Ενημερώστε το Google Chrome στον υπολογιστή σας

Η τελευταία λύση για να διορθώσετε το «Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε να επαναλάβετε τη φόρτωση» το σφάλμα Twitter είναι να ενημερώστε το Chrome στον υπολογιστή σας. Μπορεί να χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του προγράμματος περιήγησης, που περιέχει πολλά σφάλματα και προβλήματα.

Μπορείτε να επιλύσετε αυτά τα σφάλματα και ζητήματα με φέρνοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στην πιο πρόσφατη έκδοση.

 1. Επιλέξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του Chrome και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Σχετικά με το Chrome στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
 1. Αφήστε το Chrome να ελέγξει και να εγκαταστήσει τις διαθέσιμες ενημερώσεις.
 2. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Επιλύστε τα ζητήματα πρόσβασης του Twitter στο Chrome στον υπολογιστή σας

Είναι απογοητευτικό όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ροή σας στο Twitter, στο προφίλ κάποιου ή σε ένα ενδιαφέρον νήμα και το Twitter απλώς δεν φορτώνει στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω για να επιλύσετε τα προβλήματα Twitter στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome.

Αφού εφαρμόσετε αυτές τις μεθόδους, θα διαπιστώσετε ότι το Twitter φορτώνει μια χαρά στο πρόγραμμα περιήγησής σας, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Καλό tweeting!

Διαβάστε επίσης:Διορθώστε το «Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε ξανά» στο Google Play Store

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Κάτι πήγε στραβά» στο Twitter

Πώς να διορθώσετε το Instagram «Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Πατήστε για Επανάληψη’ Σφάλμα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *