καλύτερες εφαρμογές για σχέδιο σκίτσο και ζωγραφική

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για σχέδιο, σκίτσο και ζωγραφική

Λοιπόν, το smartphone Android μας έχει ήδη αντικαταστήσει πολλά χρήσιμα πράγματα. Τώρα, φαίνεται ότι μπορεί ακόμη και να εξαλείψει την ανάγκη για χαρτί, χρωματιστά μολύβια και πινέλα για σχέδιο, σκίτσο και ζωγραφική.

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές Android στο Google Play Store που μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για σχέδιο, σκίτσο ή ζωγραφική. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκπληκτική τέχνη απευθείας από το smartphone Android σας.

Διαβάστε επίσης:11 καλύτερες εφαρμογές για κινούμενα σχέδια ή σκίτσο για Android

10 δωρεάν εφαρμογές Android για σχέδιο, σκίτσο και ζωγραφική

Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές Android για σχέδιο, σκίτσο και ζωγραφική, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για σχέδιο, σκίτσο και ζωγραφική. Ας αρχίσουμε.

1. Αλμπουμ

Αλμπουμ

Το Sketchbook είναι μία από τις καλύτερες και βραβευμένες εφαρμογές σκίτσο, ζωγραφικής και σχεδίασης που είναι διαθέσιμες για smartphone Android.

Θα μπορούσατε να κάνετε μεγέθυνση στην οθόνη σας έως και 2500% και να δημιουργήσετε τα καλύτερα δυνατά σκίτσα, πίνακες ζωγραφικής, σχέδια κ.λπ.

Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι παρέχει πολλούς χώρους εργασίας, κάτι που είναι σημαντικό για φορητές συσκευές με μικρές οθόνες όπου η εργασία γίνεται πολύ δύσκολη.

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πίνακες ζωγραφικής, σκίτσα ή σχέδια υψηλής ποιότητας στη συσκευή σας Android, τότε αυτή η εφαρμογή θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

2. Adobe Illustrator Draw

Adobe Illustrator Draw

Το Adobe Illustrator Draw είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη δημιουργία διανυσματικών έργων τέχνης με εικόνες και επίπεδα σχεδίασης.

Λαμβάνετε πολλά από τα εργαλεία εργασίας του Adobe Illustrator σε αυτήν την έκδοση για κινητά και, ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να μάθετε για τις δυνατότητές του! Καταπληκτικά εργαλεία με πολύ καλύτερη ποιότητα. θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε όλα για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

3. ArtFlow

ArtFlow

Η εφαρμογή ArtFlow ενσωματώνεται με εργαλεία όπως διάφορα πινέλα, παλέτες χρωμάτων, μολύβια κ.λπ. Έχετε πρόσβαση σε περίπου 70 διαφορετικά πινέλα σε αυτήν την εφαρμογή, ένα χρησιμοποιήσιμο εργαλείο μουτζουριών κ.λπ.

Αυτή η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε διάφορες άλλες λειτουργίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε υπέροχα έργα τέχνης, ακόμη και σε φορητή συσκευή. Η εφαρμογή έχει ένα στυλ εργασίας επιπέδου που κάνει επίσης την εργασία πολύ πιο προηγμένη.

4. Sketch Master

Sketch Master

Η απλή αλλά πολύ χρήσιμη διεπαφή παρέχει πολλές επιλογές και εργαλεία σχεδίασης. Αυτή η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για όσους αναζητούν κατευθείαν στην εφαρμογή για να εκτελέσουν το καθήκον τους να κάνουν απλά σχέδια, σκίτσα ή πίνακες ζωγραφικής.

Αν και λίγο πιο εύκολη, αυτή η εφαρμογή δεν διαθέτει πολλές απαιτούμενες λειτουργίες και θα μπορούσε να είναι κατάλληλη μόνο για μέτριες εργασίες.

5. Dotpict

Dotpict

Το Dotpict είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές στο smartphone Android σας. Με το Dotpict, μπορείτε να κάνετε pixel art. Η εφαρμογή προσφέρει ένα πλέγμα και μπορείτε να μεγεθύνετε και να μετακινηθείτε για να δημιουργήσετε εικόνες μικρών σκηνών γεμίζοντας τα κουτιά.

6. RoughAnimator

RoughAnimator

Το Rough Animator είναι μια πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή κινουμένων σχεδίων με το χέρι για το λειτουργικό σύστημα Android.

Η εφαρμογή είναι αρκετά ισχυρή για επαγγελματίες εμψυχωτές και αρκετά απλή για αρχάριους. Όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε παραδοσιακά κινούμενα σχέδια με το χέρι όπου κι αν πάτε!

7. Απλή Κλήρωση

Απλή Κλήρωση

Αν θέλετε να σχεδιάσετε κάτι αλλά δεν έχετε χαρτί, αυτή η εφαρμογή έρχεται στη διάσωση. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα και να σχεδιάσετε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε το σχέδιο απευθείας μέσω email ή κοινωνικών δικτύων.

Το άλλο καλύτερο πράγμα για την εφαρμογή είναι ότι δεν περιέχει διαφημίσεις ή περιττές άδειες. Είναι πλήρως ανοιχτού κώδικα και παρέχει προσαρμόσιμα χρώματα.

8. Χρώμα Picsart

Χρώμα Picsart

Το Picsart Color είναι μια καταπληκτική εφαρμογή Android για ζωγραφική και σχέδιο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε απίστευτες ψηφιακές εικονογραφήσεις.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Picsart Color περιλαμβάνουν συμμετρικό σχέδιο με περιστρεφόμενο άξονα, πινέλο με υφή, γέμισμα μοτίβου και χρώματος, υποστήριξη πολλαπλών επιπέδων, λειτουργίες ανάμειξης κ.λπ.

Συνολικά, το Picsart Color είναι μια εξαιρετικά λειτουργική εφαρμογή ζωγραφικής για Android με εξαιρετική λειτουργικότητα τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες.

9. Χρώμα χαρτιού

Χρώμα χαρτιού

Το PaperColor είναι βασικά μια εφαρμογή Android που μιμείται το πινέλο για να σχεδιάσει και να κάνει doodle, γκράφιτι. Η εφαρμογή φέρνει διάφορα στυλ πινέλων και βιβλιοθήκες χρωμάτων.

Η εφαρμογή προσφέρει επιλογές επεξεργασίας βάσει επιπέδου και ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της είναι η εισαγωγή φωτογραφιών και η ρύθμιση τους σε διαφανή λειτουργία. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα την αρχική φωτογραφία.

10. Άπειρος Ζωγράφος

Άπειρος Ζωγράφος

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για προηγμένη ζωγραφική. Μάντεψε? Αυτή η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 80+ προεπιλογές φυσικών πινέλων.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέα πινέλα και να αλλάξετε εύκολα τις ρυθμίσεις πινέλων. Μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμές με οδηγούς και να σχεδιάσετε τρισδιάστατα αστικά τοπία με πέντε διαφορετικούς οδηγούς προοπτικής.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για σχέδιο, σκίτσο και ζωγραφική. Όλες οι εφαρμογές του άρθρου ήταν δωρεάν στο Google Play Store. Εάν θέλετε να προτείνετε περισσότερες παρόμοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες εναλλακτικές λύσεις PicsArt για Android

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5444