φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια

11 καλύτερες εφαρμογές για κινούμενα σχέδια ή σκίτσο για Android

Σήμερα, όλοι ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους με smartphone. Πολλοί νέοι τρελαίνονται για τη φωτογραφία. Μπορεί να έχετε δει στο Διαδίκτυο τα περισσότερα από αυτά να κάνουν κλικ στις φωτογραφίες και στη συνέχεια να τα επεξεργάζεστε.

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας φωτογράφος, καθώς όλα μπορούν να γίνουν γρήγορα στο smartphone σας. Πολλά smartphone έχουν εξαιρετικές κάμερες και ορισμένες εφαρμογές βοηθούν στην επεξεργασία εικόνων.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εφαρμογών που είναι διαθέσιμοι, και ένας από αυτούς είναι οι Εφαρμογές Cartoon. Η εφαρμογή Cartoon σάς επιτρέπει να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια. Έτσι, εάν θέλετε να μετατρέψετε την εικόνα σας σε φόρμα κινουμένων σχεδίων, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις εφαρμογές.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κινουμένων σχεδίων ή σκίτσων για Android

Εδώ, σας παρέχουμε μια λίστα με τις εφαρμογές κινουμένων σχεδίων για Android . Ας δούμε τις εφαρμογές.

1. Καρτούν τον εαυτό σας

Εφαρμογή Cartoon Yourself

Η εφαρμογή Cartoon Yourself είναι μια φανταστική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android . Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε πρόσωπο κινουμένων σχεδίων. Μπορείτε να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε σκίτσο κινουμένων σχεδίων, σχέδιο κινουμένων σχεδίων και ασπρόμαυρο καρτούν.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι πολύ φιλικό και εύκολο στη χρήση. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε από τη συλλογή, διαφορετικά μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια φωτογραφία κάνοντας κλικ στην κάμερα.

2. AgingBooth

Περίπτερο γήρανσης

Νωρίτερα, αυτή η εφαρμογή έγινε viral στο διαδίκτυο. Το AgingBooth είναι μια εφαρμογή που σας δείχνει πώς φαίνεστε όταν είστε μεγάλοι. Πολλοί χρήστες έχουν επεξεργαστεί τις φωτογραφίες τους και τις έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο. Ακόμη και διάσημοι χρησιμοποίησαν αυτήν την εφαρμογή και μοιράστηκαν φωτογραφίες.

Αν θέλετε να δείτε πώς θα φαίνεστε όσο γερνάτε, κατεβάστε την εφαρμογή και ανοίξτε την. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε φωτογραφία από τη συλλογή ή να τραβήξετε μια φωτογραφία. Επιπλέον, υπάρχουν διάφοροι τύποι δυνατοτήτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε την εικόνα.

3. Επεξεργασία φωτογραφιών κινουμένων σχεδίων

Επεξεργαστής φωτογραφιών κινουμένων σχεδίων

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε εικόνα σε ένα πρόσωπο κινουμένων σχεδίων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους φίλους σας, την οικογένειά σας ή την εικόνα οποιουδήποτε άλλου και να κάνετε τα πρόσωπά τους σαν πρόσωπα κινουμένων σχεδίων. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store και να χρησιμοποιήσετε τις μοναδικές δυνατότητες επεξεργασίας.

4. Για να ανοίξετε

Ανοίξτε την εφαρμογή

Το Avatoon διαθέτει ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου avatar. Είναι μια εξαιρετική ιδέα να επεξεργαστείτε την εικόνα σας με ένα πολύχρωμο avatar κινουμένων σχεδίων. Με τη βοήθεια της εφαρμογής Avatoon, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα και emoji του εαυτού σας.

Είναι εύκολο να σχεδιάσετε ένα πρόσωπο κινουμένων σχεδίων στο τηλέφωνό σας. Πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εφαρμογή μία φορά εάν τρελαίνεστε να επεξεργάζεστε φωτογραφίες.

5. Φωτογραφικό Σκίτσο

Εφαρμογή κινουμένων σχεδίων Photo Sketch

Η εφαρμογή Photo Sketch σας δίνει την αίσθηση του καλλιτέχνη επεξεργάζοντας τις φωτογραφίες σας με Pencil Sketch και Color Sketch. Μπορείτε να επιλέξετε οποιεσδήποτε εικόνες και να τις δημιουργήσετε ως καλλιτεχνικό μολύβι και έγχρωμο σκίτσο.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να επιλέξετε ένα ασπρόμαυρο σκίτσο φωτογραφίας ή ένα έγχρωμο φωτογραφικό σκίτσο. Θα απολαύσετε την επεξεργασία εικόνων καθώς μπορείτε να τραβήξετε μια αστεία φωτογραφία και να τη μετατρέψετε σε μολύβι ή έγχρωμο σκίτσο.

6. Βάψτε

Εφαρμογή Painnt Cartoon

Η εφαρμογή Painnt μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε αριστουργήματα. Βελτιώστε την τέχνη σας με πολλά προσαρμόσιμα φίλτρα HD και χρησιμοποιήστε την πιο προηγμένη τεχνολογία AI. Μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες που μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής με πολλά όμορφα χρώματα και αιχμηρά πινέλα.

Αυτή η εφαρμογή έχει πάνω από 1000 φίλτρα όπως κλασικό, cal, κόμικ, μοντέρνο, αφηρημένο και πολλά άλλα.

9. ToonAppToon App

Το ToonApp είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή Android που μετατρέπει γρήγορα οποιαδήποτε φωτογραφία σε καρτούν . Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει τις φωτογραφίες σε κινούμενα σχέδια με ένα μόνο πάτημα.

Εκτός από φωτογραφίες κινουμένων σχεδίων, το ToonApp έχει και κάποιες άλλες δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εφαρμόσετε φίλτρα για να προσαρμόσετε τα χρώματα των φωτογραφιών σας.

10. MojiPop

MojiPop

Το MojiPop είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση και δίνει φανταστικά εφέ στις φωτογραφίες σας.

Επιλέξτε την εικόνα σας και επεξεργαστείτε την ώστε να μοιάζει με φωτογραφία κινουμένων σχεδίων. Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα φίλτρα, όπως φίλτρα τέχνης, φίλτρα κινουμένων σχεδίων, χριστουγεννιάτικα φίλτρα τέχνης και άλλα.

9. Σκίτσο

Αλμπουμ

Το Sketchbook είναι μια πλήρης εφαρμογή δημιουργίας σκίτσων για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Είτε θέλετε μια εφαρμογή για γρήγορα σκίτσα είτε για πλήρως τελειωμένα έργα τέχνης, το Sketchbook έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Είναι μια εφαρμογή Android με κορυφαία βαθμολογία για σκίτσο, ζωγραφική και σχέδιο. Το Sketchbook είναι η εφαρμογή που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος εάν θέλετε να φέρετε το δημιουργικό σας ταλέντο στο προσκήνιο.

Διαθέτει επίσης πολλές δυνατότητες επαγγελματικής ποιότητας και προσαρμόσιμα εργαλεία για να σας βοηθήσουν με τις ανάγκες σας στο σκίτσο.

10. Σκίτσα Tayasui

Σκίτσα Tayasui

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή σχεδίασης για Android με τα πιο ρεαλιστικά εργαλεία και πολλές προηγμένες λειτουργίες, το Tayasui Sketches είναι αυτό για εσάς.

Η εφαρμογή σκίτσο για Android έχει πολλές διαθέσιμες λειτουργίες premium. Για παράδειγμα, λαμβάνετε πολλές παραλλαγές εργαλείων, επίπεδα και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι επίσης πολύ διαισθητική, κάνοντας το σκίτσο εύκολη διαδικασία. Διαθέτει πάνω από 20+ εξαιρετικά ρεαλιστικά εργαλεία, στρώματα, επεξεργαστή πινέλου, έγχρωμο σταγονόμετρο κ.λπ.

11. Photo Sketch Maker

Photo Sketch Maker

Το Photo Sketch Maker είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιαδήποτε συνηθισμένη φωτογραφία σε σκίτσο . Οι σκιαγραφημένες εκδόσεις των φωτογραφιών μετά τη μετατροπή φαίνονται εκπληκτικές.

Έχετε δύο διαφορετικούς τρόπους για να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε σκίτσο – Επιλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή σας ή τραβήξτε μια νέα φωτογραφία με την κάμερα του τηλεφώνου σας.

Το Photo Sketch Maker σας παρέχει επίσης πολλούς διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας σκίτσων. Για παράδειγμα, μπορείτε να εφαρμόσετε το φίλτρο σκίτσου με μολύβι, σκίτσο ακουαρέλας, σκίτσο με σκληρό μολύβι & έγχρωμο μολύβι κ.λπ.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια . Δοκιμάσαμε καλύτερα και σας παρείχαμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για επεξεργασία εικόνων. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο για εσάς. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερες ενημερώσεις.

Διαβάστε επίσης:ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια

δημιουργία κινουμένων σχεδίων

φίλτρα Instagram που δεν λειτουργού

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *