καλύτερα παιχνίδια iPhone

13 καλύτερα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου για Android με υψηλά γραφικά

Ας παραδεχτούμε ότι είμαστε φανατικοί των παιχνιδιών και το επίπεδο ενθουσιασμού μας όταν παίζουμε νέα παιχνίδια είναι πάντα υψηλό. Τώρα που τα smartphone Android γίνονται πιο δημοφιλή και ισχυρά, οι προγραμματιστές παιχνιδιών δημιουργούν περισσότερα νέα παιχνίδια γραφικών HD.

Στο techviral, έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα που καλύπτουν την ενότητα παιχνιδιών Android, όπως τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων ποδηλάτων, παιχνίδια τρόμου κ.λπ. Στο σημερινό άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων για Android με υψηλά γραφικά.

Δεν θα είναι μια συνηθισμένη λίστα αγωνιστικών παιχνιδιών, αλλά έχουμε επιλέξει χειροκίνητα τα παιχνίδια με γραφικά HD. Έτσι, αυτά τα παιχνίδια απαιτούν τουλάχιστον 2 GB μνήμης RAM και καλύτερο επεξεργαστή. Έτσι, εάν έχετε ένα ικανό smartphone, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα παιχνίδια αγώνων υψηλών γραφικών για Android .

Λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου για Android

Τα παιχνίδια που θα παραθέσουμε παρακάτω είναι δημοφιλή και τα παίζουν εκατομμύρια χρήστες. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Asphalt 9: Legends

Asphalt 9 Legends

Είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου για Android που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Μάντεψε? Τα γραφικά του Asphalt 9: Legends είναι εκπληκτικά, με εφέ HDR και λεπτομέρειες σε κάθε γωνία.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου που απαιτεί πόρους που μπορείτε να παίξετε τώρα. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Asphalt 9: Legends εισάγει επίσης νέες δυνατότητες όπως το Touch Drive.

2. Real Racing 3

Real Racing 3

Με περισσότερες από 500 εκατομμύρια λήψεις, το Real Racing 3 είναι εύκολα το καλύτερο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου για Android. Το Real Racing 3 διαθέτει εκπληκτικά γραφικά HD μαζί με υφές. Όλα τα άλλα στοιχεία, όπως οι σκιές και οι λεπτομέρειες, είναι στα καλύτερά τους.

Δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι το παιχνίδι αναδεικνύει την πραγματική πτυχή των αγωνιστικών παιχνιδιών Android. Το Real Racing 3 προσφέρει πολλές πίστες και αυτοκίνητα για οδήγηση.

3. Need for Speed ​​No Limits

Need for Speed ​​No Limits

Λοιπόν, το Need for Speed ​​No Limits είναι ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι EA που μπορείτε να παίξετε για ατελείωτες ώρες χωρίς πλήξη. Μάντεψε? Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εκπληκτικά και παρέχουν την καλύτερη εμπειρία αγώνων αυτοκινήτου.

Αν μιλάμε για το gameplay, το παιχνίδι προσφέρει πολλές πίστες και λειτουργίες αγώνων αυτοκινήτου για παιχνίδι.

4. Need for Speed ​​Most Wanted

Need for Speed ​​Most Wanted

Είναι ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι EA στη λίστα, το οποίο είναι πολύ εθιστικό και με υψηλή οπτική . Το παιχνίδι είναι παρόμοιο με την έκδοση NFS Most Wanted για υπολογιστή και σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να οδηγείτε και να προσαρμόζετε πάνω από 40 από τα πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα του κόσμου.

Ωστόσο, είναι ένα premium παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου για Android. Το παιχνίδι σάς προσφέρει να οδηγείτε και να προσαρμόζετε πάνω από 40 από τα πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα του κόσμου. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας επιτρέπει ακόμη και να χρησιμοποιείτε mods για να βελτιώσετε την απόδοση και την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

5. Άσφαλτος 8: Αερομεταφερόμενος

Asphalt 8 Airborne

Λοιπόν, το Asphalt 8 είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων HD που μπορεί κανείς να παίξει στο Android. Μάντεψε? Το παιχνίδι προσφέρει 300+ αδειοδοτημένα οχήματα, αγώνες γεμάτους δράση και 75+ αγωνιστικές πίστες.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης λειτουργία για πολλούς παίκτες που σας επιτρέπει να αγωνίζεστε ενάντια σε άλλους παίκτες για να κερδίσετε πόντους και να ξεκλειδώσετε μοναδικά βραβεία. Συνολικά, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου για Android.

6. CarX Highway Racing

CarX Highway Racing

Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων HD για Android που σας προσφέρει μια άνευ προηγουμένου οδηγική εμπειρία, τότε το CarX Highway Racing μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το παιχνίδι έχει πολλά αυτοκίνητα με ρεαλιστική εμφάνιση, ζωηρή κίνηση και λεπτομερές περιβάλλον. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλούς αντιπάλους, να ξεφύγετε από την αδυσώπητη αστυνομία κ.λπ.

7. Rally Fury – Extreme Racing

Rally Fury - Extreme Racing

Είναι ένα παιχνίδι αγώνων ράλι που θα δοκιμάσει τις οδηγικές σας ικανότητες. Η πιο πρόσφατη έκδοση του παιχνιδιού διαθέτει λειτουργία για πολλούς παίκτες που σας επιτρέπει να αγωνίζεστε με άλλους παίκτες σε πραγματικό χρόνο. Εάν δεν θέλετε να παίξετε τη λειτουργία πολλών παικτών, μπορείτε να αγωνιστείτε ενάντια στην τεχνητή νοημοσύνη.

Το παιχνίδι έχει πολλά αυτοκίνητα και το καλό είναι ότι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε αυτοκίνητα με διαφορετικά χρώματα βαφής, χαλκομανίες κ.λπ.

8. Street Racing HD

Street Racing HD

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο εθιστικά παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Εκατομμύρια χρήστες παίζουν τώρα αυτό το παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου Android HD.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να αγωνιστείτε ενάντια σε έξι παίκτες από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρέπει να συντρίψετε τα οχήματα των αντιπάλων σας, να συλλέξετε ράβδους αζώτου κ.λπ.

9. Real Drift Car Racing Lite

Real Drift Car Racing Lite

Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ρεαλιστικά παιχνίδια αγώνων drift των smartphone Android. Το παιχνίδι παίζεται αυτήν τη στιγμή από εκατομμύρια χρήστες.

Είναι ένα παιχνίδι εντελώς χωρίς διαφημίσεις που προσφέρει 11 διαφορετικές πίστες αγώνων και 12 ισχυρά αυτοκίνητα. Το Real Drift Car Racing Lite έχει μια προκλητική λειτουργία καριέρας με 36 πρωταθλήματα.

10. Rebel Racing

Rebel Racing

Αυτό το παιχνίδι φέρνει μια ανάσα φρέσκου αέρα στο τμήμα αγώνων για κινητά. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου, το Rebel Racing έχει πιο ρεαλιστική φυσική οδήγησης.

Τα αυτοκίνητα και οι πίστες φαίνονται φυσικά και το παιχνίδι είναι εθιστικό. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει ακόμη να δημιουργήσετε το δικό σας πλήρως προσαρμοσμένο αυτοκίνητο των ονείρων σας για να αντιμετωπίσετε τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου.

11. GRID Autosport

GRID Autosport

Το GRID Autosport είναι για όσους θέλουν να ζήσουν τον ακαταμάχητο συνδυασμό χειρισμού προσομοίωσης και συναρπασμών arcade . Είναι ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων υψηλών γραφικών για Android με πολλές εκπληκτικές δυνατότητες.

Είναι ένα premium παιχνίδι στη λίστα που αξίζει να το αγοράσετε. Χρειάζεται να πληρώσετε μόνο μία φορά για το παιχνίδι και να αγωνιστείτε για πάντα. Το παιχνίδι ξεκλειδώνει 100 αυτοκίνητα και 1000 πίστες για να αγωνιστείτε.

Μαζί με αυτό, το GRID Autosport σας προσφέρει επίσης πλήρως προσαρμόσιμα χειριστήρια, κλιμακούμενα επίπεδα δυσκολίας και πολλά άλλα. Συνολικά, το GRID Autosport είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

12. Gear.Club – True Racing

Gear.Club - True Racing

Το Gear.Club – True Racing είναι ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου για Android που στοχεύει να προσφέρει στους χρήστες του ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης και αγώνων.

Το παιχνίδι προσομοιώνει πλήρως κινητήρες, κινητήρες, αναρτήσεις και αεροδυναμική. Το Gear.Club – Το True Racing είναι δωρεάν για λήψη και αναπαραγωγή και μπορείτε να οδηγείτε, να εξερευνάτε και να αγωνίζεστε ενάντια στους φίλους σας μέσω εκδηλώσεων.

Τα γραφικά και το soundtrack απαιτούν ιδιαίτερη έμφαση, καθώς είναι το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού που συμβάλλει στη συνολική επιτυχία του παιχνιδιού.

13. Μονοθέσιο

Μονοθέσιο

Το Monoposto είναι ένα παιχνίδι αγώνων για Android που σκοπεύει να σας προσφέρει την εμπειρία μονοθέσιων αυτοκινήτων ανοιχτού τροχού .

Είναι ένα πολύ ελαφρύ παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων αλλά με υψηλή οπτική. Στο Monoposto, μπορείτε να συμμετάσχετε σε γρήγορο αγώνα, μονό αγώνα και πρωταθλητισμό.

Επίσης, υπάρχει μια διαδικτυακή λειτουργία πολλών παικτών όπου αγωνίζεστε εναντίον άλλων διαδικτυακών παικτών. Δεδομένου ότι είναι ένα μονοθέσιο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου, παρέχει πέντε διαφορετικές γωνίες κάμερας για τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Αυτά είναι λοιπόν τα δέκα καλύτερα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου για Android με υψηλά γραφικά. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλα παιχνίδια όπως αυτά, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

βιντεοπαιχνίδια που σχετίζονται με το αυτοκίνητο από την παιδική μας ηλικία

Παιχνίδια με υψηλά γραφικά για υπολογιστή

εφαρμογή παρακολούθησης αυτοκινήτου

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *