προεπισκόπηση συνδέσμου Google Chrome

Πώς να ενεργοποιήσετε την προεπισκόπηση συνδέσμου Google Chrome

Στον τομέα των web browsers κυριαρχεί ο Google Chrome. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αναπτύχθηκε από την Google και είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες που μπορείτε να σκεφτείτε.

Η Google προσπαθεί επίσης συνεχώς να βελτιώνει τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησής της. Τώρα, φαίνεται ότι η Google εργάζεται σε μια νέα λειτουργία του Chrome που ονομάζεται Προεπισκόπηση συνδέσμου.

Τι είναι η Προεπισκόπηση συνδέσμου στο Google Chrome;

Η προεπισκόπηση συνδέσμου είναι μια δυνατότητα που εμφανίζει μια προεπισκόπηση μιας ιστοσελίδας ή μιας συνδεδεμένης σελίδας σε ένα μικρό παράθυρο. Το καλό με αυτό το χαρακτηριστικό είναι ότι δείχνει την προεπισκόπηση χωρίς να ανοίξει τον πραγματικό σύνδεσμο.

Ας υποθέσουμε ότι περιηγείστε σε έναν ιστότοπο και συναντάτε έναν σύνδεσμο που δεν είστε βέβαιοι εάν θα ανοίξετε. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Προεπισκόπηση συνδέσμου του Chrome για να λάβετε μια προεπισκόπηση του τι έχει ο σύνδεσμος.

Το παράθυρο προεπισκόπησης που ανοίγει η λειτουργία παραμένει στο επάνω μέρος, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε άλλη καρτέλα ή διαφορετική εφαρμογή.

Η Google δοκίμασε αυτήν τη λειτουργία για λίγο στην έκδοση Android του Google Chrome, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη για επιτραπέζιους χρήστες Chrome μέχρι τώρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Λήψη του Microsoft Office 2024 LTSC (Πλήρης οδηγός)

Πώς να παρακάμψετε το «Απέτυχε & Εντοπίστηκε ιός» στο Google Chrome

Πώς να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα προεπισκόπησης συνδέσμου Google Chrome

Η προεπισκόπηση συνδέσμου Google Chrome βρίσκεται ακόμα σε πειραματική φάση, επομένως είναι κρυφή από τους χρήστες. Ωστόσο, αν σας αρέσει να παίζετε με τις σημαίες του Chrome, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή τη στιγμή και να την απολαύσετε.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Chrome και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφουμε παρακάτω. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε Chrome://flags και πατήστε Enter.

Chrome://flags

3. Στη σελίδα Πειράματα Chrome, αναζητήστε Προεπισκόπηση συνδέσμου.

Προεπισκόπηση συνδέσμου

4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στη σημαία Προεπισκόπηση συνδέσμου και επιλέξτε Ενεργοποιημένο.

Ενεργοποιημένο

5. Μόλις ενεργοποιηθεί, κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση κουμπί για να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

Επανεκκίνηση

Αυτό είναι! Αυτά τα βήματα θα ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα προεπισκόπησης συνδέσμου στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για τον υπολογιστή σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την προεπισκόπηση συνδέσμου στο Google Chrome;

Τώρα που έχετε ήδη ενεργοποιήσει την Προεπισκόπηση συνδέσμου στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προς όφελός σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Προεπισκόπησης συνδέσμου στο Google Chrome για υπολογιστές.

1. Εκκινήστε το Google Chrome πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας.

2. Τώρα αναζητήστε οποιονδήποτε ιστότοπο ή λέξη-κλειδί στην αναζήτηση του προγράμματος περιήγησης.

3. Στα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε δεξί κλικ στη συνδεδεμένη σελίδα και επιλέξτε το Σύνδεσμος προεπισκόπησης επιλογή.

Σύνδεσμος προεπισκόπησης

4. Η λειτουργία προεπισκόπησης συνδέσμου θα σας εμφανίσει μια προεπισκόπηση του συνδέσμου. Αυτό θα σας δώσει μια σαφή ιδέα για το αν θα ανοίξετε τον ιστότοπο.

προεπισκόπηση του συνδέσμου

5. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ALT + Αριστερό κουμπί ποντικιού συντόμευση για να ανοίξετε την προεπισκόπηση ενός συνδέσμου στο Google Chrome.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προεπισκόπησης συνδέσμου στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν μπορώ να βρω την επιλογή “Σύνδεσμος προεπισκόπησης”.

Η λειτουργία είναι ακόμα πειραματική και θα εμφανίζεται μόνο μετά από μη αυτόματη ενεργοποίηση. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην πρώτη ενότητα για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

Μπορώ να προσαρμόσω το παράθυρο προεπισκόπησης;

Οχι! Δεν υπάρχει επιλογή προσαρμογής ή αλλαγής μεγέθους του παραθύρου προεπισκόπησης, το οποίο εξαρτάται από το μέγεθος του προγράμματος περιήγησης Chrome.

Μπορώ να παίξω βίντεο στο παράθυρο προεπισκόπησης;

Όχι, το παράθυρο προεπισκόπησης του προγράμματος περιήγησης Chrome δεν μπορεί να αναπαράγει βίντεο σε αυτό. Ωστόσο, μπορείτε να ανοίξετε τους συνδέσμους και να αλληλεπιδράσετε με ορισμένα στοιχεία στο παράθυρο προεπισκόπησης.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα προεπισκόπησης συνδέσμων;

Εάν δεν είστε λάτρης της δυνατότητας Προεπισκόπησης συνδέσμου, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε επαναφέροντας τις αλλαγές σας. Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα Σημαίες Chrome, να αναζητήσετε Προεπισκόπηση συνδέσμου και να επιλέξετε Απενεργοποιημένη ή Προεπιλογή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Προεπισκόπηση συνδέσμου σε κινητά;

Η λειτουργία προεπισκόπησης συνδέσμου είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Chrome για Android, αλλά απαιτεί μη αυτόματη ενεργοποίηση. Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα, ακολουθήστε τον οδηγό μας:

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά την ενεργοποίηση και χρήση της δυνατότητας Προεπισκόπησης συνδέσμων στο Google Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *