Πώς να δείτε το ιστορικό προστασίας από απειλές στα Windows 11

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 11 εδώ και αρκετό καιρό, είναι πιθανό να είστε εξοικειωμένοι με την εφαρμογή ασφαλείας των Windows. Είναι μια δωρεάν σουίτα λογισμικού προστασίας από ιούς που συνοδεύεται από το λειτουργικό σύστημα Windows. Τόσο τα Windows 10 όσο και τα Windows 11 διατίθενται με την ενσωματωμένη εφαρμογή Windows Security.

Η ασφάλεια των Windows είναι μια εξαιρετική σουίτα ασφαλείας, καθώς προστατεύει τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές, όπως ιούς, κακόβουλο λογισμικό, adware, PUP, ακόμα και Ransomware. Χάρη στην Ασφάλεια των Windows, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να επενδύουν σε εφαρμογές ασφαλείας premium για να προστατεύουν τις συσκευές τους από απειλές ασφαλείας.

Αν και η σουίτα ασφαλείας είναι ως επί το πλείστον απαλλαγμένη από σφάλματα, μερικές φορές αποκλείει την πρόσβαση νόμιμων και ασφαλών εφαρμογών στον αποθηκευτικό χώρο σας. Εάν αυτό συμβαίνει συχνά σε εσάς, πρέπει να προβάλετε τη σελίδα Ιστορικό προστασίας της ασφάλειας των Windows και να αναιρέσετε με μη αυτόματο τρόπο τις ενέργειες.

Με τη σελίδα Ιστορικό προστασίας, μπορείτε εύκολα να προβάλετε τις πιο πρόσφατες ενέργειες και προτάσεις προστασίας και να επαναφέρετε τις ενέργειες που έγιναν από την εφαρμογή Ασφάλεια των Windows.

Βήματα για την προβολή του ιστορικού προστασίας από απειλές στα Windows 11

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο προβολής του ιστορικού προστασίας της εφαρμογής ασφαλείας των Windows στα Windows 11. Τα βήματα θα είναι πολύ εύκολα. απλά ακολουθήστε τους όπως σας έχουμε κατευθύνει.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Απόρρητο και ασφάλεια στο αριστερό παράθυρο.

 

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή Ασφάλεια των Windows όπως φαίνεται παρακάτω.

 

4. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί Open Windows Security , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

 

5. Αυτό θα ανοίξει την εφαρμογή Ασφάλεια των Windows. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Ιστορικό προστασίας .

 

6. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες ενέργειες προστασίας και συστάσεις από την Ασφάλεια των Windows.

Τρόπος χρήσης της σελίδας Ιστορικού προστασίας

Λοιπόν, η σελίδα Ιστορικό προστασίας θα εμφανίσει όλες τις ενέργειες που έγιναν από την εφαρμογή Ασφάλεια των Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Φίλτρο  για να επιλέξετε τον τύπο απειλής.

 

Εάν θέλετε να επαναφέρετε οποιαδήποτε ενέργεια, επιλέξτε τον τύπο ανίχνευσης και επιλέξτε την κατάλληλη ενέργεια από το αναπτυσσόμενο μενού Ενέργειες .

 

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Ιστορικό προστασίας για να αφαιρέσετε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο φάκελο Καραντίνα. Απλώς πρέπει να εξερευνήσετε τη σελίδα ιστορικού προστασίας της ασφάλειας των Windows και να περάσετε από όλες τις επιλογές.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο προβολής της σελίδας Ιστορικό προστασίας της Ασφάλειας των Windows. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *