Πώς να απενεργοποιήσετε το Digital Wellbeing σε συσκευή Android

Αν και τα smartphone είναι εξαιρετικά εργαλεία για τη σύνδεση με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς μας, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, τα παιχνίδια και την οργάνωση της ζωής μας, επηρεάζουν δραστικά την ψυχική, σωματική, κοινωνική και συναισθηματική υγεία μας.

Με την ελευθερία που παρέχει το Android και τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών του, είναι πολύ εύκολο για τους χρήστες να παρασυρθούν ενώ χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους. Πολλοί χρήστες Android στην πραγματικότητα αγωνίζονται να διατηρήσουν μια υγιή ισορροπία με την τεχνολογία και καταλήγουν να χάνουν τον χρόνο τους και να υιοθετούν ανθυγιεινές συνήθειες.

Για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων, η Google παρουσίασε ένα σύνολο εργαλείων που ονομάζεται Digital wellbeing. Το Digital wellbeing είναι ένα απλό εργαλείο που σας βοηθά να βρείτε τη σωστή ισορροπία με την τεχνολογία. Με το Digital wellbeing, μπορείτε να ανακαλύψετε εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά, να ορίσετε όρια εφαρμογών, να βελτιώσετε την εστίασή σας, να μειώσετε τους περισπασμούς κ.λπ.

Αν και το Digital Wellbeing είναι μια χρήσιμη δυνατότητα, πολλοί θέλουν να την απενεργοποιήσουν. Πολλοί χρήστες δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το Digital wellbeing και θέλουν να αποτρέψουν την εκτέλεση της εφαρμογής στο παρασκήνιο. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την Ψηφιακή ευημερία σας εάν εκτιμάτε το απόρρητο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Βήματα για την απενεργοποίηση της ψηφιακής ευεξίας σε συσκευή Android

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης της ψηφιακής ευημερίας σε ένα smartphone Android. Τα βήματα θα είναι απλά. απλά ακολουθήστε τους όπως σας έχουμε κατευθύνει. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από το συρτάρι εφαρμογών. Εναλλακτικά, τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις για να εκκινήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Ψηφιακή ευημερία και γονικός έλεγχος όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Στη σελίδα Digital Wellbeing & Parental Control, πατήστε στις τρεις τελείες όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Από το αναπτυσσόμενο μενού, πατήστε στην επιλογή Διαχείριση των δεδομένων σας .

5. Στην επόμενη σελίδα, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Καθημερινή χρήση συσκευής 

6. Τώρα ανοίξτε ξανά το συρτάρι εφαρμογών Android και ανοίξτε τις Εφαρμογές. Στις Εφαρμογές, βρείτε την εφαρμογή Digital Wellbeing .

7. Στη σελίδα της εφαρμογής Digital Wellbeing, πατήστε την επιλογή Δικαιώματα όπως φαίνεται παρακάτω.

8. Στη σελίδα Άδεια εφαρμογής, ανακαλέστε όλα τα δικαιώματα .

9. Τώρα επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα και επιλέξτε την επιλογή Λεπτομέρειες χρήσης δεδομένων .

10. Στην οθόνη Χρήση δεδομένων, απενεργοποιήστε την επιλογή Δεδομένα φόντου .

11. Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα και επιλέξτε την επιλογή Storage Usage .

12. Στην οθόνη χρήσης αποθηκευτικού χώρου, πατήστε την επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης .

13. Τώρα επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη και πατήστε το κουμπί Force Stop όπως φαίνεται παρακάτω.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει και να απενεργοποιήσει την εφαρμογή Digital Wellbeing στο smartphone Android σας.

Είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε το Digital Wellbeing σε ένα smartphone Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να συνδέσετε το iPhone με τη Samsung Smart TV

Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους στο Android μέσω Digital Wellbeing

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *