Το Bitdefender αποκλείει ιστοτόπους trojan

Το Bitdefender αποκλείει τοποθεσίες Trojan;

Η Bitdefender είναι μια πολύ δημοφιλής εταιρεία ασφάλειας. Παρέχει προσιτά προϊόντα ασφαλείας για χρήστες Η/Υ και κινητών για χρόνια.

Το Bitdefender έχει δύο παραλλαγές: Δωρεάν και Premium. Η δωρεάν έκδοση του προϊόντος Antivirus είναι διαθέσιμη για συσκευές Windows, Mac και Android.

Το private internet access PIA -VPN- Eχει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα 2 χρόνια+ 4 μήνες  δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :

Το Bitdefender αποκλείει ιστοτόπους trojan;

Το Bitdefender αποκλείει ιστοτόπους trojan

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε την έκδοση Bitdefender Premium, ίσως θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχετε. Το Bitdefender έχει ένα προϊόν που ονομάζεται Internet Security που προσφέρει ασυναγώνιστες προστασίες από απειλές.

Το Bitdefender Internet Security προσφέρει επίσης ένα τείχος προστασίας απορρήτου, μια κάμερα web και προστασία μικροφώνου, ένα ασφαλές VPN για πλήρη ανωνυμία και πολλά άλλα.

Οπότε, ναι, το Bitdefender μπορεί εύκολα να εντοπίσει ιστοτόπους trojan καθώς προσπαθείτε να επισκεφτείτε και να αποτρέψει τη φόρτωσή τους στη συσκευή σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Bitdefender Premium είναι το Web Protect, το οποίο υποτίθεται ότι σαρώνει όλη την κυκλοφορία ιστού και αποκλείει οποιοδήποτε κακόβουλο περιεχόμενο. Μπορεί να αποκλείσει κακόβουλο περιεχόμενο, όπως μολυσμένες διευθύνσεις URL, μη αξιόπιστες ιστοσελίδες, ψευδείς συνδέσμους και phishing κ.λπ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Trojans και Viruses;

Οι Trojan και οι ιοί θεωρούνται απειλές για την ασφάλεια, αλλά λειτουργούν διαφορετικά. Η κύρια διαφορά έγκειται στο πώς εξαπλώνονται, λειτουργούν και βλάπτουν τις συσκευές μας.

Trojan: Ένας Δούρειος Ίππος, με λίγα λόγια, ο Trojan είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως χρήσιμο ή αβλαβές.

Ο ρόλος των δούρειων ίππων είναι να σας πείσουν να τους εγκαταστήσετε. Μόλις τα εγκαταστήσετε, μπορούν να κλέψουν την επίθεσή σας στις δραστηριότητές σας και να ανοίξουν τις πόρτες για τους χάκερ για να αποκτήσουν τον έλεγχο του συστήματός σας.

Ωστόσο, οι trojan δεν διαδίδονται σε άλλους υπολογιστές ή διακομιστές επειδή απαιτούν εγκατάσταση.

Viruses: Οι ιοί είναι ένας τύπος κακόβουλου λογισμικού που προσκολλάται σε αρχεία ή προγράμματα και εισέρχεται στο σύστημά σας. Μόλις κάνετε λήψη ενός αρχείου ή προγράμματος γεμάτο με ιούς, ο ιός εξαπλώνεται σε άλλα αρχεία ή συστήματα στο ίδιο δίκτυο.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του ιού και του Trojan είναι ότι οι ιοί μπορούν να εξαπλωθούν μόνοι τους μόλις εκτελεστούν και να μολύνουν άλλα αρχεία στον υπολογιστή σας.

Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο για να σταματήσετε ιούς και trojans;

Το 2024, δεν θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα ασφαλείας τρίτου μέρους για να αποτρέψετε την είσοδο ιών, κακόβουλου λογισμικού ή trojan στο σύστημά σας.

Το εγγενές εργαλείο ασφαλείας των Windows είναι αρκετά καλό για να προστατεύει τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές. Επίσης, το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome που χρησιμοποιείτε για την περιήγηση στον ιστό διαθέτει λειτουργίες ασφάλειας και απορρήτου για τον αποκλεισμό ιστοτόπων trojan.

Ωστόσο, εάν θέλετε πρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Malwarebytes. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Malwarebytes δωρεάν και εάν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, μπορείτε να εξετάσετε την αγορά της επί πληρωμή έκδοση του.

Είναι το Bitdefender καλύτερο από την Ασφάλεια των Windows;

Είναι το Bitdefender καλύτερο από το Windows Security

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα, εάν κατεβάζετε συχνά αρχεία από το Διαδίκτυο, το Bitdefender θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη επιλογή.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Bitdefender είναι πιο αποτελεσματικό λόγω των προηγμένων δυνατοτήτων ανίχνευσης και των πρόσθετων χαρακτηριστικών ασφαλείας.

Ωστόσο, εάν δεν κατεβάζετε συχνά αρχεία από το Διαδίκτυο και θέλετε πλήρη ασφάλεια, το Windows Defender ή το Windows Security θα ήταν το καλύτερο. Το καλύτερο μέρος για την Ασφάλεια των Windows είναι ότι είναι 100% δωρεάν.

Τούτου λεχθέντος, όποιο εργαλείο προστασίας από ιούς ή κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιείτε, φροντίστε να τα διατηρείτε ενημερωμένα και να εκτελείτε τακτικές πλήρεις σαρώσεις υπολογιστή.

Αυτό το άρθρο εξηγεί τι μπορεί να κάνει το Bitdefender antivirus και αν μπορεί να αποκλείσει τοποθεσίες trojan. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *