Limetorrents

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TorrentGalaxy το 2024 [Proxy Sites]

Το TorrentGalaxy ήταν ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος torrent, αλλά πρόσφατα αντιμετώπισε μερικά προβλήματα. Ο ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος σε πολλές χώρες επειδή είναι αποκλεισμένος από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και την κυβέρνηση.

Παρά τα νομικά ζητήματα, ο χώρος επιβίωσε μέχρι φέτος, αλλά τους τελευταίους μήνες τα προβλήματα έχουν γίνει πιο έντονα. Ακόμη και οι ιστότοποι και οι καθρέφτες του TorrentGalaxy Proxy τερματίζονται.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :

Το private internet access PIA -VPN- Eχει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα 2 χρόνια+ 4 μήνες  δωρεάν με 1.85€/μήνα

Τι έγινε με το TorrentGalaxy;

Το TorrentGalaxy φαίνεται να λειτουργεί καλά, αλλά δεν είναι προσβάσιμο πρόσφατα. Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο ιστότοπος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις μέσω DDOS και άλλων παραλλαγών.

Πιστεύεται επίσης ότι ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας για νομικά ζητήματα. Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος πίσω από την απροσβασιμότητα του TorrentGalaxy είναι άγνωστος.

Το πρόβλημα δεν τελειώνει εδώ, καθώς ακόμη και οι ιστότοποι TorrentGalaxy Mirror και Proxy τερματίζονται.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TorrentGalaxy

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο TorrentGalaxy από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εναλλακτικές του. Λίγοι ενεργοί ιστότοποι torrent σήμερα σάς επιτρέπουν να αναζητάτε, να κατεβάζετε και να συνεισφέρετε μαγνητικούς συνδέσμους και αρχεία torrent.

Ακόμα και αυτά που είναι διαθέσιμα αποκλείονται γρήγορα. Τέλος πάντων, εδώ είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TorrenGalaxy που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν το τελευταίο δεν είναι διαθέσιμο.

1. Limetorrents

Limetorrents

Το LimeTorrent είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος torrent που σας παρέχει διαφορετικούς τύπους αρχείων για λήψη. Από αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να κάνετε λήψη Ταινιών, Τηλεοπτικών Εκπομπών, Μουσικής, Παιχνιδιών, Εφαρμογών, Anime και άλλων.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι πολύ καθαρή. βλέπετε τη γραμμή αναζήτησης στην αρχική οθόνη μαζί με τις δημοφιλείς κατηγορίες.

Επίσης, υπάρχει ένα αποκλειστικό μενού Top Torrents στην επάνω γραμμή, που σας επιτρέπει να ελέγχετε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο. Ωστόσο, το LimeTorrent δεν είναι πολύ σταθερό. συνήθως αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα.

2. 1337x

1337Χ

Το 1337x είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος όπως το TorrentGalaxy, όπου μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, εφαρμογές, anime, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα.

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι torrent, το 1337x έχει πολλούς τομείς, όπως 1377x.to ή 1337xx.to. Πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους τομείς εάν ο κύριος είναι αποκλεισμένος.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή, γεγονός που καθιστά εύκολη την πλοήγηση. Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας torrent.

3. MagnetDL

MagnetDL

Το MagnetDL ήταν πολύ ενεργό, αλλά τον τελευταίο μήνα αντιμετώπισε πολλά νομικά προβλήματα και προβλήματα διακομιστή.

Οι χρήστες που επισκέφτηκαν το MagnetDL τον Αύγουστο του 2024 υποδέχτηκαν με το σφάλμα Cloudflare 523. Ωστόσο, σήμερα, ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος μέσω των ιστοσελίδων καθρέφτη του και θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TorrenGalaxy.

Το MagnetDL είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους ευρετηρίασης torrent. Χρησιμεύει ως μηχανή αναζήτησης torrent, λαμβάνοντας αρχεία από πολλούς ιστότοπους torrent.

4. Bitsearch

Bitsearch

Το Bitsearch είναι ένας ιστότοπος μηχανής αναζήτησης torrent παρόμοιος με το MagnetDL. Στην πραγματικότητα, το Bitsearch θεωρείται η καλύτερη εναλλακτική λύση MagnetDL σήμερα.

Το περιβάλλον χρήστη του BitSearch είναι πολύ καθαρό και εμφανίζει πολύ λίγες διαφημίσεις. Μαζί με την εύκολη στην πλοήγηση διεπαφή, ο ιστότοπος σάς επιτρέπει επίσης να βρίσκετε πρόστιμα εφαρμόζοντας σύνθετα φίλτρα αναζήτησης.

Επίσης, εάν έχετε κολλήσει στο τι να κατεβάσετε, μπορείτε να ελέγξετε την ενότητα Τάσεις του ιστότοπου. Η σελίδα με τις τάσεις εμφανίζει όλα τα δημοφιλή αρχεία torrent που έχουν ληφθεί.

5. TorrentQuest

TorrentQuest

Το TorrentQuest είναι ένας ιστότοπος torrent από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε Λογισμικά, Ταινίες, Παιχνίδια, ηλεκτρονικά βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και άλλους τύπους αρχείων.

Αυτό δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά έχει μια καλή συλλογή. Η αρχική σελίδα του ιστότοπου δείχνει μια μεγάλη αναζήτηση στο κάτω μέρος, μαζί με τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες torrent.

Επίσης, ο ιστότοπος εμφανίζει λιγότερες διαφημίσεις από τους ανταγωνιστές του και δεν χρειάζεστε πραγματικά VPN για να τον ξεμπλοκάρετε.

6. qBittorrent

qBittorrent

Γνωρίζουμε ότι το qBittorrent είναι περίεργο στη λίστα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μηχανή αναζήτησης Torrent.

Εάν χρησιμοποιείτε το qBittorrent για τη λήψη των αρχείων σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε αλλού για να λάβετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο torrent. Ο πελάτης qBittorrent έχει μια κρυφή μηχανή αναζήτησης που βρίσκει περιεχόμενο torrent σε διαφορετικούς ιστότοπους.

Η ενσωματωμένη αναζήτηση torrent είναι αρκετά καλή, καθώς ανασύρει περιεχόμενο από δημοφιλείς τοποθεσίες torrent όπως TPB, Torrentz κ.λπ. Ο πελάτης torrent υποστηρίζει επίσης Magnet Links, LSD, HDT και PEX Protocol.

TorrentGalaxy List Proxy (Mirror Sites) (Όλα λειτουργούν)

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις εναλλακτικές λύσεις TorrentGalaxy, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις τοποθεσίες μεσολάβησης ή τις τοποθεσίες αντικατοπτρισμού.

Αυτοί οι ιστότοποι μεσολάβησης θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του TorrentGalaxy χωρίς να αποκαλύψετε τη διεύθυνση IP σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε VPN εάν χρησιμοποιείτε αυτούς τους ιστότοπους ή τους Mirrors του TorrentGalaxy Proxy.

  • tgx.sb
  • https://torrentgalaxy.mx/
  • https://torrentgalaxy.one/
  • https://torrentgalaxy.skin/

tips: Οι ιστότοποι διακομιστή μεσολάβησης TorrentGalaxy που έχουμε μοιραστεί λειτουργούν όλοι τη στιγμή της σύνταξης. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους ιστότοπους, πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN είτε να δοκιμάσετε έναν διαφορετικό ιστότοπο μεσολάβησης. Προσθέστε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα, καθώς θα προσθέτουμε περισσότερους ιστότοπους μεσολάβησης σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Πώς να κατεβάσετε Torrents από το TorrentGalaxy;

Θα χρειαστεί να έχετε ένα VPN και έναν πελάτη torrent για να κατεβάσετε torrents από τον ιστότοπο του TorrentGalaxy.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να έχετε έναν πελάτη Torrent όπως το qBittorrent ή το uTorrent. Μόλις αποκτήσετε το πρόγραμμα torrent, συνδέστε τη συσκευή σας σε έναν διακομιστή VPN και αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο του Torrent Galaxy.

Κατεβάστε το αρχείο .torrent ή κάντε κλικ στον σύνδεσμο Magnet. το αρχείο θα αρχίσει να κατεβάζει στον προγραμμα Torrent.

Διαβάστε επίσης :

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες λίστες εναλλακτικών και διαμεσολαβητών TorrentGalaxy που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *