Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι Torrent μουσικής (Λήψη δωρεάν μουσικής στο διαδίκτυο)

Εκείνες οι μέρες είχαν περάσει όταν βασιζόμασταν σε ραδιόφωνα και φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για να ακούμε μουσική. Αυτές τις μέρες, μπορούμε να ακούμε μουσική στα smartphone μας. Ακόμη και η βιομηχανία ροής μουσικής έχει καταγράψει σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Αν μιλάμε για υπηρεσίες ροής πολυμέσων, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ροής μουσικής διαθέσιμες στο Διαδίκτυο όπως το Spotify, το Pandora κ.λπ. Αυτές οι υπηρεσίες σάς επιτρέπουν να κάνετε ροή μουσικής στο διαδίκτυο, αλλά δεν σας επιτρέπουν να τις κατεβάσετε. Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο οι χρήστες αναζητούν τους καλύτερους ιστότοπους ροής μουσικής.

Λίστα με τους 10 καλύτερους ιστότοπους Torrent μουσικής το 2021

Εάν ο ISP σας δεν σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης, είναι συνετό να κάνετε λήψη μουσικής αντί για ροή. Αυτό το άρθρο αποφάσισε να μοιραστεί μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους torrent για λήψη μουσικής.

1. The Pirate Bay

Το Pirate Bay είναι ίσως το πιο δημοφιλές torrent site στη λίστα. Το καλό με το The Pirate Bay είναι ότι ευρετηριάζει τα torrents σε όλα τα μέσα. Στον ιστότοπο θα βρείτε ταινίες, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές, λογισμικά κ.λπ. Αν και δεν είναι γνωστό για τη μουσική, το The Pirate Bay εξακολουθεί να έχει αρκετά αρχεία μουσικής που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Το μόνο μειονέκτημα του ιστότοπου είναι ότι είναι γεμάτος άσχετες διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα.

2. TorLock

Είναι ένας άλλος συναρπαστικός ιστότοπος torrent στη λίστα, γνωστός για την τεράστια βάση δεδομένων με περιεχόμενο torrent. Το υπέροχο με το TorLock είναι η διεπαφή του, η οποία οργανώνει όλα τα αρχεία σύμφωνα με τις κατηγορίες τους. Ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου ισχυρίζεται ότι έχει μόνο επαληθευμένα torrents και, όπως όλοι οι άλλοι ιστότοποι torrent, μπορείτε να κάνετε λήψη όλων των στοιχείων με δυνατότητα λήψης από το TorLock.

3. SeedPeer

Το SeedPeer μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν αναζητήσετε έναν ιστότοπο torrent με καθαρή και απλή διεπαφή χρήστη. Το SeedPeer είναι πιο μοναδικό επειδή εμφανίζει το μέγεθος και τον χρόνο μεταφόρτωσης κάθε αρχείου torrent. Όσον αφορά το περιεχόμενο, το SeedPeer καλύπτει torrent κάθε κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, μουσικής, τηλεοπτικών εκπομπών, παιχνιδιών, λογισμικού, ηλεκτρονικών βιβλίων κ.λπ.

4. LimeTorrent

Το LimeTorrents είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους που έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα μετά την κατάργηση δημοφιλών ιστοτόπων torrenting όπως KickAss Torrent, Extratorrents, κ.λπ. Η διεπαφή χρήστη του LimeTorrents είναι αρκετά απλή και φαίνεται εκπληκτική. Παραθέτει τις δημοφιλείς κατηγορίες torrent ακριβώς στην αρχική σελίδα, όπως Μουσική, Παιχνίδια, Εφαρμογές, Τηλεοπτικές εκπομπές, Ταινίες κ.λπ. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες για να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο.

5. TorrentDownloads

Λοιπόν, το TorrentDownloads είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος torrent μουσικής στη λίστα που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή. Λοιπόν, το TorrentDownloads δεν είναι κυρίως γνωστό για μουσικό περιεχόμενο, αλλά έχει ξεχωριστό πάνελ για αρχεία μουσικής. Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε τα πιο πρόσφατα και δημοφιλή μουσικά torrents από το TorrentDownloads.

6. 1337Χ

Το 1337X είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους torrent στη λίστα, τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή. Είναι επίσης ένας από τους πρώτους ιστότοπους torrent που επιβίωσαν της μαζικής απαγόρευσης torrent. Ήταν η διεπαφή χρήστη που κάνει το 1337X να ξεχωρίζει από το πλήθος. Όσον αφορά το μουσικό περιεχόμενο, το 1337X διαθέτει μια ειδική ενότητα για μουσικά torrents.

7. Zooqle

Αν και το Zooqle είναι κυρίως γνωστό για το περιεχόμενο βίντεο του, είναι επίσης ένα σπίτι για τους λάτρεις της μουσικής. Υπάρχει λιγότερο μουσικό περιεχόμενο στον ιστότοπο, αλλά έχει μια μοναδική συλλογή. Εκτός από αυτό, ήταν η διεπαφή χρήστη που κάνει τον ιστότοπο να ξεχωρίζει από το πλήθος.

8. RARBG

Λοιπόν, το RARBG είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους torrent που μπορείτε να εξετάσετε. Η διεπαφή του RARBG φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά δεν είναι βαριά για τη CPU και τη RAM σας. Διαθέτει μινιμαλιστική εμφάνιση και οργανώνει όλα τα torrents σε μια κατηγοριοποιημένη προβολή. Αν μιλάμε για το μουσικό περιεχόμενο, το RARBG έχει μια ξεχωριστή σελίδα στην οποία παραθέτει όλα τα δημοφιλή και δημοφιλή μουσικά torrents.

9. EZTV

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο torrent που εστιάζει στην ποιότητα και όχι στην εμφάνιση, τότε το EZTV μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Όπως το RARBG, το EZTV μοιράζεται μια μινιμαλιστική εμφάνιση και παραθέτει όλο το δημοφιλές περιεχόμενο torrent στην αρχική σελίδα, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων μουσικής. Το υπέροχο με το EZTV είναι ότι διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων μουσικής και μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας αρχείο μουσικής σίγουρα.

10. TorrentHounds

Το υπέροχο με το TorrentHounds είναι ότι προσφέρει συλλογές μουσικής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε πολλά τραγούδια σε ένα μόνο αρχείο torrent. Ωστόσο, ο ιστότοπος δεν είναι τόσο σταθερός και αλλάζει συνεχώς τον τομέα του σε συχνά διαστήματα. Εάν μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτό, τότε το TorrentHounds μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μπορώ να κατεβάσω μουσική από αυτούς τους ιστότοπους;

Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη torrent μουσικής από αυτές τις τοποθεσίες.

Χρειάζεται να χρησιμοποιώ VPN ενώ επισκέπτομαι αυτούς τους ιστότοπους;

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους ιστότοπους torrent είχαν απαγορευτεί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους.

Είναι ασφαλές να κατεβάζω μουσική από ιστοσελίδες torrent;

Το Torrent δεν είναι ποτέ ασφαλές εάν το χρησιμοποιείτε για λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι torrent μουσικής που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη στιγμή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλους ιστότοπους torrent μουσικής, τότε φροντίστε να προσθέσετε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Torrent

εφαρμογές Torrent για Android

καλύτεροι ιστότοποι Torrent

stremio

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *