10 καλύτερες εφαρμογές Android VPN για Torrenting και P2P

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εφαρμογές VPN είναι απαραίτητες και πλέον τους δίνεται μεγαλύτερη προτεραιότητα έναντι των εργαλείων προστασίας από ιούς. Οι εφαρμογές VPN είναι διαθέσιμες σε κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Windows, Linux, κ.λπ. Δεν κρυπτογραφούν μόνο την κίνηση στον ιστό, αλλά και συγκαλύπτουν την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Ωστόσο, η πραγματική πρόκληση εδώ είναι να βρείτε μια εφαρμογή VPN που να είναι δωρεάν, ασφαλής και να ξεμπλοκάρει ιστότοπους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε μια υπηρεσία VPN, όπως εάν το VPN καταγράφει τη δραστηριότητα περιήγησής σας ή όχι, εάν διαθέτει διακόπτη Kill, κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: καλύτερα VPN για Windows

10 καλύτερες εφαρμογές Android VPN για Torrenting και P2P

Έτσι, για να σας σώσουμε από τη χειρωνακτική έρευνα, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές Android VPN για Torrenting & P2P. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές VPN για να ξεμπλοκάρετε και να κατεβάσετε αρχεία torrent στο Android.

1. Hotspot Shield VPN & Proxy

Hotspot Shield VPN & Proxy

Λοιπόν, το Hotspot Shield είναι αυτή τη στιγμή η πιο δημοφιλής εφαρμογή VPN για Android. Έχει τόσο δωρεάν όσο και premium πρόγραμμα. Το δωρεάν πρόγραμμα απαιτεί δημιουργία λογαριασμού και προσφέρει βασικές λειτουργίες δωρεάν.

Με το πρόγραμμα premium, έχετε περισσότερες επιλογές διακομιστή VPN και απεριόριστο εύρος ζώνης. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το Hotspot Shield υποστηρίζει όλα τα είδη συνδέσεων – 2G, 3G, 4G και WiFi.

2. Betternet

Betternet

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή VPN για Android, η Betternet σάς επιτρέπει επίσης να ξεμπλοκάρετε οποιεσδήποτε εφαρμογές ή ιστότοπους δωρεάν.

Η εφαρμογή VPN για Android είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και ελαφριά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι με τον δωρεάν λογαριασμό, η Betternet δεν επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν διακομιστές. Σας συνδέει τυχαία με τον λιγότερο γεμάτο διακομιστή.

3. SurfEasy VPN

SurfEasy VPN

Το SurfEasy VPN είναι η τρίτη καλύτερη εφαρμογή VPN στη λίστα που προσφέρει στους χρήστες 500 MB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα.

Οι διακομιστές του SurfEasy VPN είναι καλά βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης. Εκτός από αυτό, το SurfEasy VPN επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίζουν κανόνες τείχους προστασίας.

4. NordVPN

NordVPN

Το NordVPN είναι βασικά μια premium εφαρμογή VPN που διατίθεται σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Linux, Android, Windows, macOS κ.λπ.

Με περισσότερους από 5500+ διακομιστές κατανεμημένους σε 58 χώρες, το NordVPN είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για την απεμπλοκή εφαρμογών και υπηρεσιών με γεωγραφικούς περιορισμούς. Οι διακομιστές του NordVPN ήταν επίσης καλά βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα περιήγησης.

5. Proton VPN

Proton VPN

Το Proton VPN σας φέρνει η ίδια ομάδα που ήταν πίσω από την ProtonMail. Η εφαρμογή VPN για Android εστιάζει στην ασφάλεια και το απόρρητο και προσφέρει στους χρήστες πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με το απόρρητο. Εκτός από την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας, η εφαρμογή VPN προσφέρει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

6. ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια άλλη σημαντική εφαρμογή VPN στη λίστα που έχει προγράμματα premium. Η εφαρμογή VPN δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να λάβετε τη δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ExpressVPN.

Με περισσότερους από 300+ διακομιστές VPN σε 160 τοποθεσίες σε 94 χώρες, το ExpressVPN είναι το καλύτερο για την προστασία του απορρήτου σας στο διαδίκτυο. Ο λογαριασμός premium προσφέρει απεριόριστη ταχύτητα και εύρος ζώνης. Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά του, το ExpressVPN είναι επίσης γνωστό για την στιβαρή εξυπηρέτηση πελατών του.

7. VPN με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

VPN με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Το VPN by Private Internet Access είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή VPN στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ανώνυμοι και ασφαλείς στο δημόσιο WiFi. Το υπέροχο πράγμα με το VPN από την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ότι κρύβει τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας στον ιστό. Είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές VPN για επίσκεψη σε ιστότοπους torrent.

8. TunnelBear

TunnelBear

Το TunnelBear δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι μια από τις καλύτερες και δημοφιλείς εφαρμογές VPN που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Το υπέροχο με το TunnelBear είναι ότι είναι μια δωρεάν και απλή εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στο διαδίκτυο ανώνυμα.

Με το TunnelBear, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων torrent. Ωστόσο, σε έναν δωρεάν λογαριασμό, οι χρήστες λαμβάνουν μόνο 500 MB δεδομένων περιήγησης κάθε μήνα.

9. Turbo VPN

Turbo VPN

Το Turbo VPN είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android VPN στο Google Play Store. Το καλύτερο πράγμα για το Turbo VPN είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και δεν θέτει περιορισμούς στο εύρος ζώνης και την ταχύτητα.

10. Atlas VPN

Atlas VPN

Το Atlas VPN είναι μια εφαρμογή VPN με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα που προσφέρει ταχύτερες, ασφαλείς και ιδιωτικές συνδέσεις για διαδικτυακή περιήγηση. Με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τους διακομιστές μεσολάβησης από 49+ διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Atlas VPN περιλαμβάνουν Split tunneling, Safeswap, IKEv2 και πρωτόκολλα WireGuard, 1000+ εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές VPN παγκοσμίως κ.λπ.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές Android VPN για Torrent που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές torrent VPN για Android, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το NordVPN στο Apple TV

Πώς να ρυθμίσετε το ExpressVPN στο KodiShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *