Τι είναι το Mediafire;

Είναι το MediaFire Safe & Legit για τη λήψη αρχείων;

Ο δημοφιλής ιστότοπος φιλοξενίας και κοινής χρήσης αρχείων ZippyShare τερματίστηκε. Αν και παλαιότερα ήταν πολύ δημοφιλές, η εταιρεία δεν κερδίζει πλέον από αυτό.

Τώρα που έχει κλείσει, πολλοί χρήστες αναζητούν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις ZippyShare. Σήμερα, έχετε πολλές επιλογές σχετικά με τη φιλοξενία και την κοινή χρήση αρχείων, αλλά δεν είναι όλες τόσο καλές όσο το Zippyshare.

Μια παρόμοια υπηρεσία που έφτασε πολύ κοντά στο Zippyshare ήταν το Mediafire, το οποίο είναι προσβάσιμο ακόμα και σήμερα. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε Mediafire και πώς θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στους χρήστες. Ας ξεκινήσουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Είναι το BlueStacks ασφαλές;

Το private internet access PIA -VPN- Eχει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα 2 χρόνια+ 4 μήνες  δωρεάν με 1.85€/μήνα

Τι είναι το Mediafire;

Τι είναι το Mediafire;

Το MediaFire είναι μια υπηρεσία που στοχεύει στην απλοποίηση της αποθήκευσης και της κοινής χρήσης αρχείων. Πολλές δημοφιλείς εταιρείες χρησιμοποιούν ήδη τον ιστότοπο φιλοξενίας αρχείων για να μοιράζονται αρχεία με τους χρήστες τους και η απλότητα της διαχείρισης αρχείων που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα είναι απαράμιλλη.

Είναι πιο δημοφιλές από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων και πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως το χρησιμοποιούν ήδη.

Η συμβατότητα είναι ένα άλλο θετικό σημείο του MediaFire, καθώς σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα αρχεία σας οπουδήποτε. Η εφαρμογή πελάτη MediaFire είναι διαθέσιμη για Android, iPhone, iPad, Apple TV και άλλες πλατφόρμες.

Είναι το Mediafire ασφαλές και νόμιμο;

Το MediaFire είναι μια εγγεγραμμένη υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων, συγχρονισμού και αποθήκευσης cloud. Ιδρύθηκε το 2006 και εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Η υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων MediaFire είναι 100% ασφαλής και νόμιμη στη χρήσηπαρέχοντας εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Τα πληρωμένα προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης και λήψεις, εύκολες επιλογές κοινής χρήσης και πολλά άλλα.

Έτσι, το MediaFire ως τοποθεσία και υπηρεσία είναι απολύτως ασφαλές και νόμιμο. Μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα σε υπηρεσίες φιλοξενίας και αποθήκευσης αρχείων χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είναι ασφαλές να κατεβάζω αρχεία από το Mediafire;

Είναι ασφαλές να κατεβάζω αρχεία από το Mediafire;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει άμεση απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Ενώ η υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων είναι ασφαλής, το είδος των αρχείων που φιλοξενούν άλλοι χρήστες μπορεί να είναι αμφισβητήσιμο.

Πολλές γνήσιες εταιρείες και ιστότοποι φιλοξενούν αρχεία στο MediaFire, τα οποία είναι ασφαλή για λήψη. Αλλά, ταυτόχρονα, θα βρείτε spammers να ανεβάζουν κακόβουλες εφαρμογές στην πλατφόρμα και αν κάνετε λήψη τέτοιων αρχείων, μπορεί να καταλήξετε να δημιουργήσετε προβλήματα.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το MediaFire είναι κυρίως γνωστό για το δωρεάν σχέδιό του και μια πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να ανεβάσει οτιδήποτε. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε ξανά τις πηγές λήψης.

Το Mediafire είναι ένας τέτοιος ιστότοπος όπου θα βρείτε νόμιμα αρχεία όπως το Linux ISO και επίσης κακόβουλα αρχεία όπως τα keyloggers. Ετσι, ελέγξτε ξανά τις πηγές αρχείων πριν από τη λήψη τους στον υπολογιστή σας.

Τι πρέπει να ελέγξετε πριν κάνετε λήψη αρχείων από το MediaFire

Έχουμε μοιραστεί μια λίστα ελέγχου με πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε λήψη οποιωνδήποτε αρχείων από το MediaFire.

  • Ελέγξτε από πού προέρχεται το αρχείο (Πηγή μεταφόρτωσης, ιστότοπος, φόρουμ κ.λπ.).
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη μορφή αρχείου.
  • Ελέγξτε το Μέγεθος αρχείου πριν από τη λήψη.
  • Διατηρείτε πάντα ενεργοποιημένο το πρόγραμμα Windows Defender/Antivirus.
  • Να σαρώνετε πάντα το ληφθέν αρχείο με ένα εργαλείο ασφαλείας πριν από την εγκατάσταση.

Λήψη αρχείων με ασφάλεια από το MediaFire

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη αρχείων από το MediaFire χωρίς να προσκαλέσετε προβλήματα ασφαλείας, θα πρέπει να σαρώσετε τα αρχεία με το κατάλληλο λογισμικό προστασίας από ιούς για τον υπολογιστή σας.

Εναλλακτικά, οι διαδικτυακοί σαρωτές ιών μπορούν να σαρώσουν τους συνδέσμους MediaFire πριν τους πραγματοποιήσουν λήψη. Εάν οι σαρωτές δείχνουν ότι το αρχείο είναι ασφαλές για λήψη, μπορείτε να το κατεβάσετε.

Λεπτομέρειες τιμολόγησης MediaFire

Λεπτομέρειες τιμολόγησης MediaFire

Ενώ το MediaFire είναι γνωστό για το δωρεάν πρόγραμμα του, έχει δύο διαφορετικά προγράμματα επί πληρωμή. Το βασικό πρόγραμμα είναι δωρεάν, αλλά παρέχει 10 GB αποθηκευτικού χώρου.

Μέσα στον αποθηκευτικό χώρο 10 GB, μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιονδήποτε τύπο αρχείου θέλετε, αλλά θα έχει λήψεις που υποστηρίζονται από διαφημίσεις. Επίσης, το δωρεάν πρόγραμμα δεν σας προσφέρει την απευθείας σύνδεση με τα αρχεία, τη λειτουργία FileDrop, τη δυνατότητα προστασίας αρχείων με κωδικό πρόσβασης κ.λπ.

Τα δύο premium προγράμματα – Pro και Business, προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο 1TB και 2TB. Επίσης, λαμβάνετε λειτουργίες όπως FileDrop, Υποστήριξη προτεραιότητας, αρχεία με προστασία κωδικού πρόσβασης, εφάπαξ συνδέσμους, μεταφορτώσεις στον Ιστό και άλλα.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MediaFire;

Το MediaFire δεν είναι ο μόνος ιστότοπος φιλοξενίας ή κοινής χρήσης αρχείων εκεί έξω. Στο άρθρο μας, εναλλακτικές λύσεις Zippyshare, παραθέσαμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους που προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Drive ή το Mega ως Εναλλακτικές λύσεις MediaFire. Αυτές οι δύο υπηρεσίες είναι ασφαλείς και σας προσφέρουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης αρχείων.

Συχνές Ερωτήσεις:

Πόσο ιδιωτικά είναι τα αρχεία στο MediaFire;

Μόλις φιλοξενήσετε τα αρχεία σας στο Mediafire, κανένας χρήστης δεν μπορεί να τα δει εκτός εάν του δώσετε άδεια. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά, εκτός αν μοιραστείτε τους συνδέσμους προς τα αρχεία σας ή τα φιλτράρετε.

Το MediaFire κρυπτογραφεί τα αρχεία μου;

Προς το παρόν, το MediaFire δεν διαθέτει κρυπτογράφηση ή κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για το αρχείο που αποθηκεύετε. Οποιοσδήποτε έχει τους συνδέσμους σας μπορεί να δει τα αρχεία του.

Μπορώ να ελέγξω ποιος μπορεί να κατεβάσει τα αρχεία μου που φιλοξενούνται στο MediaFire;

Υπάρχει μια δυνατότητα που ονομάζεται One-Time Links που σας επιτρέπει να ελέγχετε την πρόσβαση στις λήψεις σας. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει μόνο σε έναν υπολογιστή να κατεβάσει το αρχείο σας.

Το Mediafire υποστηρίζει μαζικές λήψεις;

Ναι, η premium έκδοση MediaFire σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη ολόκληρης της συλλογής φωτογραφιών, των έργων ή άλλων εγγράφων σας σε ένα βολικό αρχείο ZIP.

Αυτός ήταν ο οδηγός σχετικά με το MediaFire και αν είναι ασφαλές να το κατεβάσετε από το MediaFire. Αν και το MediaFire είναι ένας νόμιμος ιστότοπος, πρέπει να ελέγξετε ξανά την πηγή του αρχείου που κατεβάζετε από αυτόν, επειδή τα αρχεία ανεβαίνουν από τους χρήστες. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να κατανοήσετε τη λειτουργία του ιστότοπου, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *