Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε έναν αποκλεισμό διαφημίσεων

Pirate Bay διαφημίσεις Pop Ups (Πώς να απαλλαγείτε από αυτες)

Ο ιστότοπος Pirate Bay είναι ένα χρυσωρυχείο στον κόσμο των torrent. Καλύπτει όλες τις κατηγορίες torrent, είναι εξαιρετικά δημοφιλές και προσφέρει συνδέσμους magnet0.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το The Pirate Bay ή οποιοδήποτε παρόμοιο ιστότοπο torrent είναι ότι συχνά είναι εκτός σύνδεσης λόγω νομικών προβλημάτων.

Το Pirate Bay συνεχίζει να είναι εκτός σύνδεσης που και που. Ακόμη και όταν ο ιστότοπος είναι ενεργός και έχετε πρόσβαση σε αυτόν, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αναδυόμενες διαφημίσεις.

The Pirate Bay Pop Ups Closer

Οι διαφημίσεις Pop Ups είναι μόνο ένας τύπος διαφημίσεων που μπορεί να καταστρέψουν την εμπειρία σας με torrent. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι διαφημίσεις, αλλά έτσι κερδίζουν χρήματα οι ιστότοποι με torrent.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε από το Pirate Bay

Ψάχνετε για VPN;  Το private internet access  έχει την καλύτερη τιμή στην αγορά. 

Σας εμφανίζουν διαφημίσεις με την ελπίδα ότι οι χρήστες θα κάνουν σκόπιμα ή κατά λάθος κλικ σε αυτές. Καθώς κάνετε κλικ σε αυτά, κερδίζουν έσοδα από την εμφάνιση των διαφημίσεων, αλλά αυτό που σας μένει είναι μια ανακατευθυνόμενη σελίδα.

Μερικές φορές, οι αναδυόμενες διαφημίσεις στο The Pirate Bay σας ανακατευθύνουν σε κακόβουλους ιστότοπους και οι λήψεις αρχείων ενδέχεται να ξεκινούν αυτόματα.

Πώς να αφαιρέσετε τις αναδυόμενες διαφημίσεις από το The Pirate Bay;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αφαιρέσετε τις αναδυόμενες διαφημίσεις από το διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για το Pirate Bay είτε για οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο torrent, μπορείτε εύκολα να τα αφαιρέσετε. Ας μάθουμε πώς να αφαιρέσετε αναδυόμενες διαφημίσεις στο TPB.

Διαβάστε επίσης :Πώς να Παρακολουθήσετε YouTube Χωρίς Διαφημίσεις

1. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε έναν Ad Blocker διαφημίσεων

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε έναν αποκλεισμό διαφημίσεων

Τα Ad Blockers είναι απαραίτητα το 2024, ειδικά αν είστε χρήστης torrent. Πολλές επεκτάσεις αποκλεισμού διαφημίσεων δημιουργούνται για το Chrome που λειτουργούν καλά με το The Pirate Bay ή παρόμοιους ιστότοπους torrent.

Τέτοιες επεκτάσεις όχι μόνο καταργούν τις διαφημίσεις αλλά εξαλείφουν επίσης μια ποικιλία από προγράμματα παρακολούθησης που παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας στον ιστό.

Αν δεν ζείτε κάτω από έναν βράχο, θα ξέρετε πόσο σημαντικός είναι ένας αποκλεισμός διαφημίσεων κατά τη χρήση torrent. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις αποκλεισμού διαφημίσεων όπως το AdBlock ή το AdBlocker Ultimate, το AdGuard Adblocker κ.λπ.

Αυτές οι επεκτάσεις μπορούν να αφαιρέσουν τα αναδυόμενα παράθυρα του Pirate Bay χωρίς καμία χειρωνακτική εργασία. Επομένως, πριν επισκεφτείτε τον ιστότοπο, φροντίστε να ενεργοποιήσετε την επέκταση.

2. Χρησιμοποιήστε ένα VPN

συνδεθείτε σε δίκτυο VPN

Εάν κάνετε torrent, έχετε ήδη μια εφαρμογή VPN. Ωστόσο, εάν δεν το κάνετε, πρέπει να αγοράσετε ένα premium.

Ο ρόλος του VPN για torrent δεν είναι να σας κάνει ανώνυμους καλύπτοντας τη διεύθυνση IP σας. Είναι επίσης εξαιρετικά για τον αποκλεισμό διαφημίσεων και κακόβουλων λήψεων.

Ωστόσο, δεν έχουν κάθε VPN λειτουργίες αποκλεισμού διαφημίσεων, ειδικά δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε premium VPN όπως ExpressVPN, NordVPN, ProtonVPN, SurfShark κ.λπ., για να αποκλείσετε διαφημίσεις κατά τη δημιουργία της διεύθυνσης IP σας.

3. Χρησιμοποιήστε τον Firefox με uBlock Origin

Firefox με uBlock Origin

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox, μαζί με το uBlock Origin πρόσθετο, είναι ένας δολοφονικός συνδυασμός για την καταπολέμηση διαφημίσεων και αναδυόμενων παραθύρων σε ιστότοπους torrent.

Ο Firefox είναι χτισμένος σε διαφορετική μηχανή και δεν είναι πολύ αυστηρός σχετικά με τα πρόσθετα. Το Chrome λαμβάνει συχνές ενημερώσεις και ορισμένες ενημερώσεις παραβιάζουν τη λειτουργικότητα των επεκτάσεων αποκλεισμού διαφημίσεων.

Αυτό δεν θα συμβεί εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox. Έτσι, το firefox με το uBlock original είναι μια άλλη καλύτερη απάντηση στα αναδυόμενα παράθυρα Pirate Bay πιο κοντά.

4. Ρυθμίστε το AdGuard DNS στον υπολογιστή σας

AdGuard

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε επέκταση ή VPN, η απόλυτη επιλογή θα μπορούσε να είναι το AdGuard DNS.

Το AdGuard DNS σάς επιτρέπει να ελέγχετε όλη την επισκεψιμότητα ιστού στις συσκευές σας και να αποκλείετε διαφημίσεις, προγράμματα παρακολούθησης και κακόβουλους τομείς.

Ωστόσο, σημειώστε ότι το AdGuard DNS δεν θα αποκλείσει όλους τους τύπους διαφημίσεων ή αναδυόμενων παραθύρων από το The Pirate Bay, αλλά σίγουρα θα αποκλείσει ορισμένους από αυτούς. Δεν είναι τόσο ισχυρό όσο οι επεκτάσεις αποκλεισμού διαφημίσεων ή τα VPN, αλλά κάνει τα πράγματα με κάποιο τρόπο.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να ρυθμίσετε το AdGuard DNS στα Windows. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για Ρυθμίστε το AdGuard DNS στα Windows 11/10.

Αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι για να σταματήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στον ιστότοπο του The Pirate Bay. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *