Καταγραφέας IP

Πως να ελέγξετε αν η IP είναι πραγματική ή ψεύτικη

Μερικές φορές, ενώ επισκεπτόμαστε τους αγαπημένους μας ιστότοπους ή κάνουμε κύλιση στις ροές δεδομένων στο κοινωνικό δίκτυο, όλοι έχουμε συναντήσει δημοσιεύσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ωστόσο, το πλεονέκτημα της εξελισσόμενης τεχνολογίας είναι ότι έχει μια λύση σχεδόν για τα πάντα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ελέγξετε αν η προσφορά που βλέπετε στα κοινωνικά δίκτυα είναι πραγματική ή ψεύτικη. Μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές, να τις αναζητήσετε στο διαδίκτυο ή να στείλετε την αφίσα σε έναν καταγραφέα IP.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Τι προσφέρει η ιστοσελίδα ipvoid.com

Το private internet access PIA -VPN- Eχει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα 2 χρόνια+ 4 μήνες  δωρεάν με 1.85€/μήνα

Τι είναι το IP Address Grabbers;

IP Address Grabbers, IP Address Trackers και IP Loggers είναι το ίδιο πράγμα. απλά έχουν διαφορετικά ονόματα. Τα IP Address grabbers είναι διαδικτυακές υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια διεύθυνση URL με πλήρη παρακολούθηση.

Πρέπει να στείλετε σε κάποιον τον σύνδεσμο και να τον κάνετε να κάνει κλικ σε αυτόν. Μόλις κάνουν κλικ στον σύνδεσμο, θα έχετε τα στοιχεία IP του ατόμου. Αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται κυρίως για να αρπάξουν τη διεύθυνση IP ή την τοποθεσία του ατόμου χωρίς να το γνωρίζουν.

Λίγες υπηρεσίες IP Tracker χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες για να εξαγάγουν την ακριβή θέση της συσκευής όπου έγινε κλικ στον σύνδεσμο. Εκτός από τις καλές τους χρήσεις, τα IP καταγραφικά χρησιμοποιήθηκαν επίσης λανθασμένα.

Λίστα των Καλύτερων Διευθύνσεων IP Grabbers

Τώρα που γνωρίζετε ακριβώς τα IP Grabbers, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερα IP Address Grabbers που εξακολουθούν να είναι ενεργά σήμερα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Ας τσεκάρουμε.

Καταγραφέας IP

Το IP Logger είναι μια υπηρεσία συντόμευσης διευθύνσεων URL που αναλύει την κυκλοφορία χρησιμοποιώντας προηγμένα αναλυτικά στοιχεία. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να συντομεύετε τις διευθύνσεις URL και να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα μέσω των συνδέσμων και των επισκεπτών σας.

Το IP Logger σάς προσφέρει επίσης μερικές προηγμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ καρτελών για να δείτε καταχωρημένες διευθύνσεις IP και να προβάλετε τα δεδομένα τους. Επίσης, έχετε την επιλογή να εξαγάγετε τη λίστα των διευθύνσεων IP που έχετε συλλάβει μέσω των συνδέσμων.

Προσφέρει επίσης έναν έλεγχο URL που ελέγχει οποιαδήποτε διεύθυνση URL για κρυφές ανακατευθύνσεις και βρίσκει τις πληροφορίες του διακομιστή και την τοποθεσία του.

2. Grabify

Grabify

Το Grabify είναι ίσως το καλύτερο και πιο δημοφιλές εργαλείο αρπαγής διευθύνσεων IP που είναι διαθέσιμο σήμερα. Λειτουργεί όπως όλα τα άλλα προγράμματα καταγραφής IP: Δημιουργείτε μια διεύθυνση URL, τη στέλνετε σε ένα άτομο και το κάνετε να κάνει κλικ.

Μόλις κάνουν κλικ στον σύνδεσμο που δημιουργήθηκε μέσω του Grabify, μπορείτε να δείτε τη Διεύθυνση IP, την τοποθεσία, το πρόγραμμα περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο συσκευής, τον παράγοντα χρήστη κ.λπ., στον πίνακα ελέγχου του Grabify.

Το Grabify διαθέτει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Smart Logger που καταγράφει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Με το Smart Logger, το Grabify μπορεί να αξιοποιήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής, την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης, τον προσανατολισμό της οθόνης και άλλες λεπτομέρειες.

Bit.ly

Το Bit.ly δεν είναι ακριβώς ένα πρόγραμμα παρακολούθησης διεύθυνσης IP, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για αυτόν τον σκοπό. Είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα συντόμευσης URL που δημιουργεί συντομότερους συνδέσμους για μεγάλες διευθύνσεις URL.

Το καλό με το Bit.ly είναι ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τον σύνδεσμο που δημιουργείτε μέσω της υπηρεσίας. Παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των λεπτομερειών της συσκευής όπου έχουν γίνει κλικ στους συνδέσμους σας.

Ωστόσο, μην περιμένετε προηγμένες λειτουργίες στο Bit.ly όπως το Grabify, καθώς είναι απλώς μια συντόμευση συνδέσμου με ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα. Ναι, το Bit.ly σάς επιτρέπει να εξάγετε τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω των συνδέσμων.

ps3CFW.com IP Logger

Αν ψάχνετε για ένα απλό στη χρήση καταγραφικό διεύθυνσης IP, το ps3CFW.com IP Logger μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ένας απλός αρπαγής IP που δεν προσφέρει προηγμένες ή περίπλοκες δυνατότητες.

Το ps3CFW.com IP Logger έχει σχεδιαστεί για να αρπάζει τη διεύθυνση IP κάποιου στέλνοντάς του έναν σύνδεσμο. Μόλις ένας χρήστης κάνει κλικ στον σύνδεσμο, θα λάβετε αμέσως τη διεύθυνση IP.

Δεν θα σας δείξει τον τύπο της συσκευής, την τοποθεσία, κ.λπ. Ως εκ τούτου, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο ιστότοπο αρπαγής στοιχείων IP τρίτου μέρους για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση IP.

Εκτός από το πρόγραμμα παρακολούθησης IP, το ps3CFW.com IP Logger διαθέτει άλλα εργαλεία, όπως το WHOIS Lookup, το Cloudflare Resolver, το VPN Detection, το IP Ping Tet και άλλα.

Spylink

Το SpyLink μπορεί να μην είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους χρήστες IP Address που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Σε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κατασκοπείας και να τον στείλετε στο άτομο που θέλετε να κατασκοπεύσετε.

Όταν ένα άτομο κάνει κλικ στον σύνδεσμο, θα λάβετε αμέσως τα προσωπικά του στοιχεία στο γραμματοκιβώτιό σας. Όταν γίνεται κλικ σε έναν σύνδεσμο, το SpyLink συλλαμβάνει τη διεύθυνση IP και τη γεωγραφική θέση της συσκευής.

Το SpyLink σάς εμφανίζει επίσης άλλες λεπτομέρειες, όπως το APN, τη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης, το όνομα του προγράμματος περιήγησης, την κατάσταση ενεργοποίησης cookie, την έκδοση flash, το λειτουργικό σύστημα και την ανάλυση οθόνης της συσκευής.

IP-Trap

Το IP-Trap είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα IP Grabbers στη λίστα. Είναι βασικά ένα IP grabber που λειτουργεί διαφορετικά.

Η εφαρμογή σάς δίνει τη δική σας μοναδική σελίδα δολώματος, την οποία πρέπει να στείλετε 1 προς 1 στο άτομο που προσπαθείτε να εντοπίσετε.

Μόλις το άτομο κάνει κλικ στον σύνδεσμό σας, η διεύθυνση IP του θα καταγραφεί. Πρέπει να επιστρέψετε στη σελίδα του μοναδικού δολώματος για να δείτε τη διεύθυνση IP τους.

Ενώ η δημιουργία και η δοκιμή της σελίδας δόλωμα είναι δωρεάν, εάν κάποιος άλλος επισκεφτεί τη σελίδα δόλωμα σας, πρέπει να κάνετε μια αγορά για να δείτε τη διεύθυνση IP του. Έτσι, βασικά, αυτή είναι μια πληρωμένη υπηρεσία.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι παράνομη η χρήση IP grabber;

Τα IP Grabbers είναι νόμιμα για χρήση εάν δεν χρησιμοποιούνται για εγκληματικές δραστηριότητες. Στην πραγματικότητα, ο εντοπισμός διευθύνσεων IP δεν είναι παράνομος, όπως και η χρήση IP Grabbers. Έτσι, εφόσον αποφύγετε να κάνετε τα παράνομα πράγματα, είστε ασφαλείς.

Πώς μπορώ να αποκτήσω μια διεύθυνση IP;

Τα IP Address Grabbers είναι υπηρεσίες που δημιουργούν μια πλήρως ανιχνεύσιμη διεύθυνση URL. Εάν θέλετε να μάθετε τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία κάποιου, πρέπει να δημιουργήσετε ένα URL με δυνατότητα παρακολούθησης και να το στείλετε σε αυτόν. Μόλις το άτομο κάνει κλικ στον σύνδεσμο, θα ληφθούν τα στοιχεία IP.

Τι θα γινόταν αν έκανα κλικ στο Grabify;

Εάν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο παρακολούθησης που δημιουργήθηκε από το Grabify, τα στοιχεία της διεύθυνσης IP σας θα προωθηθούν στο άτομο που σας έστειλε τον σύνδεσμο. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες τοποθεσίας συχνά δεν είναι ακριβείς.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία παρακολούθησης IP;

Το Grabify και το IP Logger είναι από τις κορυφαίες υπηρεσίες παρακολούθησης IP. Και οι δύο υπηρεσίες μπορούν να πάρουν μια διεύθυνση IP από μια διεύθυνση URL και να μοιραστούν τη διεύθυνση IP του χρήστη, την τοποθεσία, τα στοιχεία του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο συσκευής, τον παράγοντα χρήστη κ.λπ.

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας;

Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN. Οι εφαρμογές VPN είναι διαθέσιμες για όλα τα λειτουργικά συστήματα που μπορείτε να σκεφτείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα NordVPN, ExpressVPN, IPVanish ή ProtonVPN για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι αρπαγές διευθύνσεων IP που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται κυρίως για τον εντοπισμό απατών, απειλών μέσω email κ.λπ. Εάν γνωρίζετε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *