Το Android Torrent Client σταμάτησε να λειτουργεί; 6 τρόποι για να το διορθώσετε

Το Android έχει πολλα δωρεάν torrent, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορούν να κατεβάσουν τα αρχεία που θέλετε; Πολλοί χρήστες ανέφεραν πρόσφατα ότι οι πελάτες Android Torrent σταμάτησαν να λειτουργούν.

Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό. Εξήγησα γιατί οι πελάτες torrent Android αποτυγχάνουν να κάνουν λήψη αρχείων και παρείχα τα βήματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτεροι Android browser που υποστηρίζουν Flash player

Το private internet access PIA -VPN- Eχει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα 2 χρόνια+ 4 μήνες  δωρεάν με 1.85€/μήνα

Γιατί το Android Torrent Client σταμάτησε να λειτουργεί;

Οι πελάτες torrent Android ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν για διάφορους λόγους. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ασταθές Διαδίκτυο, προβληματική διαμόρφωση προγράμματος-πελάτη, κακή υγεία torrent ή περιορισμούς κοινής χρήσης αρχείων P2P.

Μεταξύ όλων των πραγμάτων, ο κύριος λόγος είναι οι ISP που μπλοκάρουν την κοινή χρήση αρχείων P2P και δεν υπάρχει διαδίκτυο. Δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε την πραγματική αιτία αυτού του προβλήματος, πρέπει να ακολουθήσουμε ορισμένους γενικούς κανόνες.

Πώς να διορθώσετε το Android Torrent Client που σταμάτησε να λειτουργεί;

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων torrent από το πρόγραμμα-πελάτη torrent Android, σκεφτείτε αυτά τα πράγματα.

1. Ελέγξτε το διαδίκτυο

Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

Εάν γνωρίζετε πώς λειτουργεί το πρόγραμμα-πελάτης torrent, θα γνωρίζετε ότι χρειάζεστε σύνδεση στο Διαδίκτυο για τη λήψη αρχείων από τις συσκευές άλλων χρηστών.

Επομένως, εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ανενεργή, η συσκευή σας δεν θα συνδεθεί με τους ομοτίμους που μοιράζονται τα αρχεία. Ως εκ τούτου, τα αρχεία torrent δεν θα ληφθούν.

Βεβαιωθείτε ότι το διαδίκτυο δεν είναι αργό ή ασταθές. Δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας, να μεταβείτε σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά τα δεδομένα Διαδικτύου για να δείτε αν βοηθάει.

Διαβάστε επίσης :

2. Επανεκκινήστε και τις δύο συσκευές

Μερικές φορές, προβλήματα κατά τη λήψη torrent μπορεί να οφείλονται σε σφάλματα και δυσλειτουργίες στο τηλέφωνο Android ή στο router WiFi.

Είναι καλύτερο να επανεκκινήσετε και τις δύο συσκευές για να έχετε νέα σύνδεση. Αυτό θα επιλύσει ενδεχομένως μικρά προβλήματα που εμποδίζουν την εφαρμογή torrent να κατεβάζει αρχεία μέσω του Διαδικτύου.

Επίσης, η επανεκκίνηση θα σταματήσει όλες τις περιττές διεργασίες στο παρασκήνιο και θα επιταχύνει τη συσκευή.

3. Ελέγξτε το Torrent Health

Με τον όρο υγεία torrent, εννοώ τον αριθμό των διαθέσιμων seeders κατά τη λήψη. Ίσως προσπαθείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο torrent με λιγότερους seeders. Επομένως, η λήψη δεν ξεκινά.

Είναι ένας γενικός κανόνας ότι όσο περισσότερους seeders έχει ένα αρχείο torrent, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ταχύτητα λήψης. Επομένως, ελέγξτε αν το αρχείο torrent έχει προγράμματα αναπαραγωγής.

Εάν δεν υπάρχουν προγράμματα αναπαραγωγής, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε λήψη του αρχείου torrent από άλλη τοποθεσία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει την υγεία του torrent πριν τη λήψη.

4. Βεβαιωθείτε ότι ο ISP σας επιτρέπει P2P

Οι ISP μπορούν να εμποδίσουν ή να εμποδίσουν την κοινή χρήση αρχείων P2P, με αποτέλεσμα οι πελάτες torrent να μην κάνουν λήψη αρχείων ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εάν αυτό είναι το πρόβλημα. είτε πρέπει να αλλάξετε τον πάροχο διαδικτύου σας είτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN. Το VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας και αποκρύπτει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες από τον ISP.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για torrent για να παρακάμψετε τους περιορισμούς που έχουν τεθεί από τους ISP σας. Αλλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα premium VPN, καθώς τα δωρεάν δεν υποστηρίζουν torrenting.

5. Ενεργοποιήστε τη χρήση δεδομένων παρασκηνίου για τον πελάτη Torrent

Από προεπιλογή, το Android απενεργοποιεί τις εφαρμογές από τη χρήση του διαδικτύου όταν είναι σε αδράνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα ή στο παρασκήνιο.

Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή torrent στο τηλέφωνό σας μπορεί να χρησιμοποιεί δεδομένα στο παρασκήνιο. Εάν δεν επιτρέπεται, η λήψη torrent θα διακοπεί μόλις ο πελάτης εισέλθει στο παρασκήνιο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Torrent που χρησιμοποιείτε και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, επιλέξτε Χρήση δεδομένων.

Χρήση δεδομένων

3. Στο στοιχείο Χρήση δεδομένων, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Δεδομένα φόντου.

Δεδομένα φόντου

6. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα-πελάτη Torrent στο Android

Εάν τίποτα δεν λειτουργεί, μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα-πελάτη torrent στο τηλέφωνό σας Android. Η επανεγκατάσταση έχει μερικά πλεονεκτήματα: θα αφαιρέσει σφάλματα ή λανθασμένα προβλήματα διαμόρφωσης.

Απεγκαταστήστε την εφαρμογή torrent στο τηλέφωνό σας Android και εγκαταστήστε την ξανά από το Google Play Store.

Διαβάστε επίσης :Πώς να προσθέσετε Trackers στο qBittorrent

Αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα με προγράμματα-πελάτες torrent Android που σταμάτησαν να λειτουργούν. Στα σχόλια, ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

— Ισίδωρος
— Ισίδωρος

΄Ενας Φανταστικός χαρακτήρας με πολύ αγάπη για την τεχνολογία.

Άρθρα: 4649

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *