10 καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής για Android

Θα βρείτε εκατοντάδες υπηρεσίες μουσικής στο Google Play Store. Ορισμένες εφαρμογές ροής μουσικής επιτρέπουν στους χρήστες να ακούν δωρεάν, αλλά οι περισσότερες πληρώνονται και οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν σε μια premium συνδρομή.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, οι εφαρμογές ροής μουσικής μας παρέχουν έναν εύκολο τρόπο να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική. Επιπλέον, η ποιότητα ήχου είναι πέρα ​​από εκπληκτική και μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου αποθήκευσης στο Android μας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Tidal

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής για Android

Έτσι, εάν ψάχνετε επίσης να κάνετε ροή ορισμένων εφαρμογών ροής μουσικής, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αυτή η ανάρτηση. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο smartphone Android σας. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Amazon Music

Εάν είστε συνδρομητής του Amazon Prime, μπορεί να αποκτήσετε την εφαρμογή ροής σε μειωμένη τιμή. Η Amazon Music είναι λιγότερο δημοφιλής, αλλά έχει πάνω από 75 εκατομμύρια τραγούδια και δέκα εκατομμύρια επεισόδια podcast που μπορείτε να ακούσετε με έναν λογαριασμό Amazon Prime.

Εάν είστε ήδη συνδρομητής στο Amazon Prime, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Amazon Music με μόλις 7,99 $. Θα έχετε μουσική χωρίς απώλειες, ποιότητα CD και χωρίς διαφημίσεις σε αυτήν την τιμή.

Η συνδρομή Amazin Music σάς παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια τραγούδια που επιμελούνται το χέρι, απεριόριστες παραλείψεις και καταχωρίσεις εκτός σύνδεσης και εκατομμύρια επεισόδια podcast. Έτσι, η μουσική του Amazon είναι μια εφαρμογή ροής μουσικής που δεν πρέπει να χάσετε.

2. Deezer

Το Deezer είναι μια premium εφαρμογή ροής μουσικής διαθέσιμη για Android και iOS. Με μια premium συνδρομή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια.

Επιπλέον, η εφαρμογή είναι γνωστή για την εξαιρετική της διεπαφή. Το περιβάλλον χρήστη οργανώνει κάθε τραγούδι σύμφωνα με τις κατηγορίες του. Η τελευταία έκδοση του Deezer έχει επίσης ένα αναγνωριστικό μουσικής που ονομάζεται SongCatcher. Το SongCatcher μπορεί να αναγνωρίσει γρήγορα κομμάτια που παίζουν γύρω σας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η premium έκδοση του Deezer σάς επιτρέπει επίσης να κατεβάζετε μουσική για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

3. Spotify

Το Spotify είναι η κορυφαία εφαρμογή ροής μουσικής διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS. Ωστόσο, είναι μια εφαρμογή premium και είναι διαθέσιμη σε μερικές χώρες.

Η premium έκδοση του Spotify σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα τραγούδια. Σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε την ποιότητα ροής μουσικής. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Spotify Premium Apk για να εξερευνήσετε τα πάντα σχετικά με την εφαρμογή ροής μουσικής.

Το Spotify σάς προσφέρει περισσότερο μουσικό περιεχόμενο από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ροής μουσικής στη λίστα. Απολαμβάνετε επίσης ανώτερη ποιότητα ήχου, απεριόριστες παραλείψεις και λειτουργίες αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης με το Spotify premium.

4. SoundCloud

Το SoundCloud είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές ροής μουσικής στο άρθρο. Αυτή είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία ήχου. Τα αρχεία ήχου που θα ανεβάσετε θα είναι ορατά σε όλους τους άλλους χρήστες.

Δεδομένου ότι επιτρέπει σε άλλους να ανεβάζουν τα δικά τους τραγούδια και μουσική, η πλατφόρμα διαθέτει μια τεράστια συλλογή με περισσότερα από 275 εκατομμύρια κομμάτια ήχου. Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία, η πλατφόρμα έχει πάνω από 20 εκατομμύρια καλλιτέχνες που μοιράζονται τη μουσική τους.

5. Apple Music

Η Apple Music από την Apple είναι μια από τις καλύτερες και πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές ροής μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας.

Το υπέροχο με το Apple Music είναι ότι φιλοξενεί πάνω από 30 εκατομμύρια τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής. Εκτός από αυτό, με το Apple Music, μπορείτε επίσης να ακούσετε ζωντανά ραδιόφωνο 24/7.

6. iHeartRadio

Λοιπόν, το iHeartRadio ήταν εκεί για λίγο και είναι αρχικά μια εφαρμογή ραδιοφώνου με λειτουργίες ροής μουσικής. Η εφαρμογή iHeartRadio Android προσφέρει υπηρεσίες μουσικής premium-on-demand μέσω των οποίων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατομμύρια μουσική και τραγούδια.

Εκτός από αυτό, η διεπαφή του iHeartRadio είναι επίσης εξαιρετική και είναι η καλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

7. Πανδώρα

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να έχετε μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης που εξελίσσεται συνεχώς ανάλογα με τα γούστα σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Pandora – Music & Podcasts.

Είναι μια εφαρμογή ροής μουσικής που βασίζεται σε συνδρομή, διαθέσιμη για Android και iOS. Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία στους λάτρεις της μουσικής. Ωστόσο, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πακέτο για να χρησιμοποιήσετε το Pandora.

Η premium έκδοση του Pandora σάς προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής, λήψης μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, υψηλότερης ποιότητας ήχου και πολλά άλλα.

8. TIDAL Μουσική

Το TIDAL δεν είναι διαθέσιμο σε πολλές περιοχές, αλλά διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 80 εκατομμύρια τραγούδια και 350.000 μουσικά βίντεο. Το καλό με το TIDAL είναι ότι προσφέρει λειτουργίες που δεν εμφανίζονται σε άλλους ιστότοπους ροής μουσικής.

Για παράδειγμα, θα βρείτε κομμάτια με ρυθμό bit έως και 9.216 kbps. προσφέρει ήχο πραγματικότητας 360° και υποστήριξη Dolby Atmos και πολλά άλλα. Το βασικό πρόγραμμα του TIDAL κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα.

9. Youtube Music

Το Youtube Music από την Google είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ροή μουσικής. Το σπουδαίο με το Youtube Music είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως ακρόαση στο παρασκήνιο, λήψεις εκτός σύνδεσης κ.λπ.

Το YouTube Music προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ακουστική σας εμπειρία. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τους στίχους τραγουδιού για να τραγουδήσετε μαζί με το τραγούδι, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ήχου και βίντεο, να αναπαράγετε μουσική στο παρασκήνιο και πολλά άλλα.

Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή YouTube Music για να απολαύσετε τη Μουσική YouTube στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

10. Wynk Music

Το Wynk Music είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που διατίθενται για smartphone Android. Αυτή είναι η μοναδική εφαρμογή μουσικής για τα πιο πρόσφατα έως τα καλύτερα τραγούδια που αγαπάτε.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση, αλλά πρέπει να προσαρμοστείτε με μερικές διαφημίσεις ενδιάμεσα. Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε τα καλύτερα podcast ήχου με δωρεάν podcast από τη Wynk Music.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές για να εκπληρώσετε τις καθημερινές σας μουσικές ανάγκες. Αν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές ροής μουσικής για Android, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:εφαρμογές μουσικής για Android

 Deezer στο Firestick

εφαρμογές μουσικής για Android

— Ισίδωρος
— Ισίδωρος

΄Ενας Φανταστικός χαρακτήρας με πολύ αγάπη για την τεχνολογία.

Άρθρα: 4648

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *