Αυξάνεται η βαθμολογία σας στο Snap με τις συνομιλίες; (Εξήγηση)

Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα στο Snapchat. Έχουμε επίσης συζητήσει μερικά από τα ακρωνύμια και τις συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στην πλατφόρμα. Ωστόσο, αυτό που συχνά μπερδεύει τους χρήστες είναι το Snapchat Score.

Εάν είστε νέοι στο Snapchat, μπορεί να μην γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι η βαθμολογία του Snapchat. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για λίγο μπορεί να χρειαστούν διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο αύξησης του Snap Score ή το Snap score αυξάνεται με τις συνομιλίες κ.λπ.

Ως εκ τούτου, για να ξεκαθαρίσουμε όλη τη σύγχυση που σχετίζεται με το Snap Score, καταλήξαμε σε αυτόν τον οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Snap Score. Ας αρχίσουμε.

Τι είναι το Snap Score;

Επίσημο Snapchat δικτυακός τόπος δεν παρέχει σαφή εξήγηση για το πώς λειτουργεί το Snap Score. Δηλώνει, «Η βαθμολογία σας στο Snapchat καθορίζεται από μια εξαιρετικά μυστική, ειδική εξίσωση που συνδυάζει τον αριθμό των Snaps που έχετε στείλει και λάβει, τις Ιστορίες που έχετε δημοσιεύσει και μερικούς άλλους παράγοντες».

Πολλοί χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι το Snap Score είναι απλώς ένας απολογισμός του αριθμού των Snaps που στέλνετε και λαμβάνετε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι 100% αλήθεια. Το Snap Score εξαρτάται επίσης από τον χρήστη που προστέθηκε, τις ιστορίες που στέλνετε κ.λπ.

Το Snapchat δεν επαλήθευσε τι σήμαινε το «υπερ-μυστικό» και η «ειδική εξίσωση». Ναι, μπορείτε να αυξήσετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat στέλνοντας στιγμιότυπα φωτογραφιών και βίντεο, αλλά ορισμένα πράγματα στην εφαρμογή δεν συμβάλλουν σε τίποτα στην αύξηση του Snap Score.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κρύψετε το σκορ Snapchat

Πώς να παίξετε ξανά ένα Snap στο Snapchat

Παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση του Snapscore

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Snapchat δεν είναι ξεκάθαρο για το πώς υπολογίζει το Snapscore. Αλλά πολλοί ενεργοί χρήστες του Snapchat που φαίνεται να το διατηρούν μας είπαν τους βασικούς παράγοντες που τους βοήθησαν.

  • Στιγμιότυπα αποστέλλονται και λαμβάνονται.
  • Αριθμός φίλων που έχετε προσθέσει.
  • Ο αριθμός των ιστοριών που έχετε δημοσιεύσει.
  • Διατήρηση Snap Streaks με φίλους.
  • Όταν ξεκινάτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μετά από μεγάλο κενό.

Μερικοί χρήστες του Snapchat ανέφεραν επίσης ότι η βαθμολογία τους στο Snapchat αυξάνεται όταν ανοίγουν ένα μήνυμα συνομιλίας, αλλά το δοκιμάσαμε. είναι ψευδής ισχυρισμός. Το άνοιγμα ενός μηνύματος συνομιλίας δεν κάνει τίποτα στο Snap Score.

Πώς να ελέγξετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat;

Είναι αρκετά εύκολο να βρείτε το Snap Score σας στην εφαρμογή Snapchat. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε στο δικό σας Bitmoji avatar στην επάνω αριστερή γωνία.

Bitmoji avatar

2. Στη σελίδα Προφίλ, μπορείτε να δείτε το Snap Score.

Snap Score

3. Η βαθμολογία Snap θα εμφανίζεται κάτω από τον Snap Code σας και δίπλα στο ζώδιό σας.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να βρείτε τη βαθμολογία σας στο Snapchat.

Πώς να βρείτε τη βαθμολογία κάποιου άλλου στο Snapchat

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη βαθμολογία Snap κάποιου άλλου στην εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε στο δικό σας Bitmoji avatar στην επάνω αριστερή γωνία.

Bitmoji avatar

2. Στη σελίδα προφίλ, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Οι φίλοι μου.

Οι φίλοι μου

3. Τώρα πατήστε το όνομα του φίλου του οποίου το σκορ Snapchat θέλετε να δείτε.

4. Ανοίξτε τη σελίδα προφίλ τους. Θα μπορείτε να τα δείτε Σκορ Snapchat στο ίδιο σημείο.

Σκορ Snapchat

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε εύκολα να βρείτε το Snapchat Score κάποιου άλλου.

Αυξάνεται η βαθμολογία σας στο Snap με τις συνομιλίες;

Λοιπόν, αυτή είναι η πιο σημαντική ερώτηση που κάνουν συχνά οι χρήστες. Στο Techviral, λάβαμε πολλά μηνύματα από τους χρήστες μας που ρωτούσαν για Αυξάνεται το Snap Score σας με τις συνομιλίες.

Αν έπρεπε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, θα λέγαμε “ΟΧΙ‘. Η βαθμολογία σας στο Snap δεν αυξάνεται με τις συνομιλίες. Ο επίσημος ιστότοπος του Snapchat αναφέρει ξεκάθαρα ότι το Snap Score καθορίζεται από μια εξίσωση που συνδυάζει τον αριθμό των Snap που έχετε στείλει και λάβει και τις Ιστορίες που έχετε δημοσιεύσει.

Ναι, δηλώνει επίσης ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν “δύο άλλοι παράγοντες”, αλλά αυτός ο παράγοντας δεν περιλαμβάνει τις συνομιλίες. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους φίλους σας στο Snapchat χωρίς να αυξήσετε ή να μειώσετε το Snap Score.

Το Snap Score σας θα παραμείνει ακίνητο ανεξάρτητα από το πόσα μηνύματα στέλνετε ή λαμβάνετε στην εφαρμογή.

Πώς να αυξήσετε το Snap Score;

Πρέπει να συνεχίσετε να στέλνετε φωτογραφίες και στιγμιότυπα βίντεο για να αυξήσετε το Snap Score σας. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε ένα στιγμιότυπο σε ιστορίες για να αυξήσετε τη βαθμολογία σας στο snap κατά ένα πόντο.

Ωστόσο, η προβολή των Ιστοριών Snapchat δεν θα αυξήσει τις βαθμολογίες σας στο Snap. Επίσης, δεν θα λάβετε επιπλέον πόντο για την αποστολή των ίδιων φωτογραφιών σε πολλούς χρήστες.

Έτσι, για να αυξήσετε το Snap Score σας, πρέπει να στείλετε ένα μοναδικό snap στους φίλους σας.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να αυξήσετε το Snap Score;

Θα βρείτε πολλές εφαρμογές για το Android ή το iOS σας που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν το Snap Score σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά και πολλοί ιστότοποι ισχυρίζονται ότι κάνουν το ίδιο πράγμα.

Αν και η ιδέα τέτοιων τοποθεσιών ή υπηρεσιών ακούγεται καλή, δεν θα αυξήσουν τη βαθμολογία σας στο Snapchat. Οι περισσότεροι ιστότοποι και εφαρμογές που διατίθενται για αυτόν τον σκοπό ήταν απλώς απάτες που θα οδηγούσαν σε απαγόρευση λογαριασμού.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να χάσετε τον λογαριασμό σας, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση εφαρμογών τρίτων ή τροποποιημένων εφαρμογών που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν το Snapchat Score στο διαδίκτυο.

Το SnapScore μου δεν ενημερώνεται, γιατί;

Εάν χρησιμοποιείτε ενεργά το Snapchat αλλά έχετε παρατηρήσει ότι το Snapscore δεν έχει ενημερωθεί για λίγο, μην ανησυχείτε! Το πρόβλημα δεν χρειάζεται πάντα να είναι από την άκρη σας.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε εάν το Snapchat Score δεν ενημερώνεται:

  • Περιμένετε μερικές ώρες για να εμφανιστεί η ενημερωμένη βαθμολογία.
  • Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Snapchat για να απαλλαγείτε από σφάλματα ή δυσλειτουργίες.
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Snapchat.
  • Εάν η βαθμολογία Snapchat εξακολουθεί να μην ενημερώνεται, επικοινωνήστε με Υποστήριξη Snapchat.

Αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το Snap Score. Έχουμε επίσης συζητήσει εάν το Snap Score σας αυξάνεται με τις συνομιλίες. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την κατανόηση του Snap Score, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το Football TV HD

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *