Πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις προτροπές ChatGPT & AI στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Opera Browser χάνει τον αγώνα για να γίνει το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. υψηλός ανταγωνισμός, λιγότερο μάρκετινγκ και όχι και τόσο χρήσιμα χαρακτηριστικά, για να μετρήσουμε μερικά. Ωστόσο, η εταιρεία έχει πλέον ξεκαθαρίσει την πρόθεσή της να είναι στον αγώνα ανακοινώνοντας ένα σύνολο Εργαλεία AI.

Σε μια εποχή τεχνητής νοημοσύνης, η Opera εισήγαγε πρόσφατα μια σειρά από λειτουργίες AI στο πρόγραμμα περιήγησης Opera και το Opera GX. Η προσθήκη εργαλείων AI-Powered στο πρόγραμμα περιήγησης Opera δείχνει τη βούληση της εταιρείας να παραμείνει στον αγώνα.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη JavaScript στο Opera [Windows, Mac](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Opera μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο ο Chrome ή ο Edge, αλλά εξακολουθεί να έχει μια βάση πιστών χρηστών. Και τώρα, έχει σχεδιάσει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης Opera. Τα νέα σύνολα λειτουργιών που εισήγαγε η Opera είναι τα AI Prompts και η πρόσβαση στην πλαϊνή γραμμή στο ChatGPT.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις προτροπές AI καθώς και την πρόσβαση στην πλαϊνή γραμμή στο δημοφιλές chatbot – ChatGPT.

ChatGPT στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Το ChatGPT είναι επιτέλους διαθέσιμο στο Opera Browser. Ναι, το διάβασες σωστά. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Opera για να σερφάρετε στο διαδίκτυο, το ChatGPT απέχει μόλις ένα κλικ.

Πώς να ενημερώσω το Opera σε smartphone και υπολογιστή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με την πλαϊνή γραμμή του προγράμματος περιήγησης για το ChatGPT, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανοίγετε τον ιστότοπο chat.openai.com. Αντίθετα, πρέπει απλώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλαϊνή γραμμή και να κάνετε κλικ στην επέκταση ChatGPT.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σάς επιτρέπει πλέον να έχετε πρόσβαση στην έκδοση web του ChatGPT απευθείας στην πλαϊνή γραμμή. Η πλαϊνή γραμμή στο πρόγραμμα περιήγησης Opera εμφανίζεται στα αριστερά και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως WhatsApp, Messenger κ.λπ.

Επομένως, εάν είστε χρήστης του Opera και θέλετε να προσθέσετε το ChatGPT σε αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα χρησιμοποιήστε το ChatGPT στο πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις [Pop-Ups] στο πρόγραμμα περιήγησης Opera(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε το ChatGPT στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Opera Browser ή του Opera GX για να ενεργοποιήσετε το ChatGPT στην πλαϊνή γραμμή. Επίσης, πρέπει να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα το Εφαρμογή ChatGPT στην πλαϊνή γραμμή του προγράμματος περιήγησης Opera. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Πρόγραμμα περιήγησης Opera στον υπολογιστή σου.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Opera GX για να λάβετε το ChatGPT στην πλαϊνή γραμμή.

2. Αφού εγκατασταθεί, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Opera και κάντε κλικ στο τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο ‘Μεταβείτε στις πλήρεις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης‘.

4. Στην αριστερή πλευρά, μεταβείτε στο Βασικός αυτί.

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Sidebar και κάντε κλικ στο Διαχείριση πλευρικής γραμμής.

6. Στο ‘Προσαρμόστε τα στοιχεία στην πλαϊνή γραμμή‘ έλεγξε το ‘ChatGPT

7. Μόλις προστεθεί, θα βρείτε το νέο ‘ChatGPTεικονίδιο στην πλαϊνή γραμμή. Κάντε κλικ σε αυτό για πρόσβαση στο ChatGPT.

8. Για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο πρόγραμμα περιήγησης Opera, κάντε κλικ στο Σύνδεση κουμπί και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό OpenAI, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε κουμπί και δημιουργήστε ένα νέο.

Αυτό είναι! Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT απευθείας από την πλαϊνή γραμμή. Δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνετε εναλλαγή μεταξύ καρτελών για πρόσβαση στο AI Chatbot.

Τι είναι οι προτροπές AI;

Τα AI Prompts, ή αυτό που η εταιρεία αποκαλεί «Έξυπνα AI Prompts», είναι μια νέα δυνατότητα AI που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε όσους δεν γνωρίζουν καλά τα αγγλικά.

Τα μηνύματα AI ενεργοποιούνται όταν επιλέγετε ένα κείμενο στον Ιστό. Αντί να σας παρέχουν μια επιλογή αντιγραφής ή αναζήτησης στον ιστό για το επιλεγμένο περιεχόμενο, οι προτροπές AI σάς επιτρέπουν να το συντομεύσετε ή να το εξηγήσετε.

Ας πούμε; δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ολόκληρη την παράγραφο. μπορείτε να κάνετε τις προτροπές AI να συντομεύουν την παράγραφο. Ομοίως, εάν δεν μπορείτε να κατανοήσετε μια πρόταση, μπορείτε να την επιλέξετε και να ζητήσετε από το AI να σας εξηγήσει.

Τα μηνύματα AI βασίζονται στο ChatGPT ή στο ChatSonic (και τα δύο είναι chatbots AI) για να σας παρέχουν τη λύση. Η δυνατότητα είναι ζωντανή στην πιο πρόσφατη έκδοση του Opera, αλλά χρειάζεται μη αυτόματη ενεργοποίηση.

Πώς να ενεργοποιήσετε τα μηνύματα AI στο πρόγραμμα περιήγησης Opera;

Η ενεργοποίηση των μηνυμάτων AI είναι εξαιρετικά εύκολη στο νέο πρόγραμμα περιήγησης Opera. Για να το ενεργοποιήσετε, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Opera στον υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στο τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία

Κατεβάστε το Opera GX Gaming Browser για υπολογιστή & Κινητό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο ‘Μεταβείτε στις πλήρεις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναπτύξτε το «Προχωρημένος‘ Ενότητα.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Προτροπές AI (Πρώιμη πρόσβαση) ενότητα και ενεργοποιήστε την εναλλαγή.

6. Αυτό θα ενεργοποιήσει τις προτροπές AI στο πρόγραμμα περιήγησης Opera. Τώρα επιλέξτε οποιοδήποτε κείμενο στον ιστό και το Προτροπές AI θα μπει αμέσως.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα μηνύματα AI στο πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Android και iPhone;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT (8 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι καλό να βλέπεις μια εταιρεία όπως η Opera να εφαρμόζει chatbot AI στο πρόγραμμα περιήγησής της. Το πόσο χρήσιμο θα είναι αυτό δεν έχει ακόμη φανεί. Τι πιστεύετε για τις νέες δυνατότητες AI του Opera Browser; Ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *