Εξαιρετική Διαχείριση αρχείων Cloud το 2023

Εξαιρετική Διαχείριση αρχείων Cloud το 2023

Η τεχνολογία cloud έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ψηφιακής μας ζωής. Οι υπηρεσίες cloud χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για την αποθήκευση, τον συγχρονισμό και την κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ ομάδων. Η μεταφορά και η διαχείριση δεδομένων μπορεί να γίνει ταλαιπωρία εάν χρησιμοποιείτε πολλές υπηρεσίες cloud ταυτόχρονα.

Ίσως χρησιμοποιείτε το Google Drive για προσωπικά αρχεία και το Box για εργασία. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ή τρεις διαφορετικές υπηρεσίες για να διατηρήσετε περιττά αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών αρχείων σας. Αυτή τη στιγμή, για να αποφευχθεί ο κόπος του διαχείριση πολλών λογαριασμών αποθήκευσης cloudπρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν επαγγελματικό διαχειριστή αρχείων cloud, ο οποίος σας επιτρέπει να αναζητάτε, να συγχρονίζετε και να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ όλων των λογαριασμών σας από έναν κεντρικό κόμβο.

Πώς να αποκτήσετε το SoundCloud στο Firestick

Καλύτερος Διαχειριστής αρχείων Cloud – MultCloud

Είτε θέλετε να μετακινήσετε αρχεία μεταξύ πολλών λογαριασμών cloud είτε να μετακινήσετε όλα τα δεδομένα σας από μια υπηρεσία σε άλλη, το MultCloud σάς επιτρέπει να το κάνετε χωρίς να συνδεθείτε σε κάθε λογαριασμό ξεχωριστά και να διαχειριστείτε πολλές λειτουργίες.

Με μία μόνο σύνδεση, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία απευθείας μεταξύ μονάδων cloud χωρίς να κάνετε λήψη αρχείων τοπικά. Μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε μεταφορές για αρχεία για τα οποία χρειάζεται τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Το MultCloud λειτουργεί επίσης ως διαχειριστής αρχείων για όλες τις διάφορες μονάδες cloud, επιτρέποντάς σας να κάνετε λήψη, μεταφόρτωση, αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση και μετακίνηση αρχείων σε κάθε μονάδα δίσκου από την ίδια διεπαφή.

Ο κύριος σκοπός του MultCloud είναι να παρέχει στους χρήστες ένα εύκολα προσβάσιμο σύστημα διαχείρισης cloud. Αυτή η διαισθητική πλατφόρμα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε, να συνεργάζεστε και να μεταφέρετε αρχεία από κάθε έναν από τους λογαριασμούς αποθήκευσης στο cloud.

Η Microsoft κυκλοφορεί την ενσωμάτωση φωτογραφιών iCloud για Windows 11

1. Απλοποιημένη διαχείριση: Το MultCloud ανακτά αρχεία από όλους τους συγχρονισμένους λογαριασμούς αποθήκευσης cloud, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε τα πάντα κάτω από μια ισχυρή πλατφόρμα. Ενοποιώντας τον χώρο αποθήκευσης στο cloud σε έναν διαχειριστή αρχείων cloud, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια που μπορούν να δαπανηθούν καλύτερα σε άλλες εργασίες. Η διεπαφή διαχειριστή του MultCloud περιλαμβάνει επίσης φίλτρα και κατηγορίες, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε οργανωμένα τα προσωπικά και επαγγελματικά σας έργα.

2. Ενσωμάτωση πολλαπλών νέφους: Το MultCloud υποστηρίζει τις περισσότερες από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως:

Dropbox, Dropbox Business, Google Drive, Google Workspace, Google Photos, iCloud Photos, OneDrive, SharePoint Online, OneDrive for Business, MEGA, Flickr, Box, Box for Business, pCloud, Amazon S3, Wasabi, SugarSync, Evernote, CloudMe, Cubby , MyDrive, WEB.DE, Yandex, HiDrive, MySQL, Egnyte, Putio, Backblaze, MediaFire, ownCloud, ADrive, Baidu, ακόμη και NAS, WebDAV, FTP/SFTP, Shared with me και Shared Drive.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

3. Συμβατή συσκευή: Η πλατφόρμα περιλαμβάνει μια σουίτα εφαρμογών για iOS, Android και Web, που υποστηρίζουν οποιαδήποτε συσκευή, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση και να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας στο cloud από την εφαρμογή MultCloud.

Τι κάνει το MultCloud μοναδικό σε σύγκριση με άλλους διαχειριστές αρχείων cloud;

 • Δωρεάν πρόγραμμα με όριο εύρους ζώνης 5 GB.
 • Το δωρεάν πρόγραμμα υποστηρίζει απεριόριστους λογαριασμούς cloud.
 • Μπορείτε να διαχειριστείτε, να αντιγράψετε, να μετακινήσετε ή να διαγράψετε δεδομένα μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών cloud.
 • Λειτουργίες μεταφοράς cloud, συγχρονισμού και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 • Μαζική μεταφορά δεδομένων δευτερεύοντος λογαριασμού στον λογαριασμό διαχειριστή.
 • Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας εκτός σύνδεσης και να πραγματοποιήσετε συγχρονισμό εκτός σύνδεσης.
 • Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας.
 • Η ασφαλής κρυπτογράφηση 256-AES διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας είναι πάντα ασφαλή.
 • Δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος του αρχείου.
 • Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε συγχρονισμένους συγχρονισμούς, αντίγραφα ασφαλείας ή μεταφορές.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα φίλτρα αρχείων.
 • Επιλογή διατήρησης της αρχικής δομής φακέλου.
 • Υποστηρίζει κοινή χρήση αρχείων που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.

Πώς να διαχειριστείτε λογαριασμούς αποθήκευσης στο Cloud με το MultCloud

Απλώς πρέπει να ανοίξετε το MultCloud στο πρόγραμμα περιήγησής σας, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό MultCloud, να προσθέσετε όλα τα σύννεφα σε αυτόν, να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς λογαριασμούς αποθήκευσης cloud και να απολαύσετε τις καλύτερες υπηρεσίες διαχείρισης αρχείων cloud με τις εξαιρετικές δυνατότητες του. Να πώς.

Βήμα 1. Εγγραφείτε στο MultCloud. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό MultCloud και συνδεθείτε στον ιστότοπο του MultCloud δωρεάν.

Βήμα 2. Προσθέστε το σύννεφο στο MultCloud. Κάντε κλικ στο «Προσθήκη Cloud», επιλέξτε το σύννεφο που θέλετε να προσθέσετε και ακολουθήστε το αναδυόμενο παράθυρο για να προσθέσετε το cloud στο MultCloud. Στη συνέχεια, επαναλάβετε αυτό το βήμα για να προσθέσετε όλα τα σύννεφα στο MultCloud.

Βήμα 3. Διαχειριστείτε πολλαπλούς χώρους αποθήκευσης cloud χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη υποδομή. Ανοίξτε έναν λογαριασμό cloud από τη λίστα “My Cloud Drives” στα αριστερά, ελέγξτε το αρχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην αποστολή, λήψη, κοινή χρήση, προεπισκόπηση, μετονομασία, αποκοπή, αντιγραφή, διαγραφή κ.λπ., στην επάνω γραμμή λειτουργιών για διαχείριση του cloud αρχεία. Ή κάντε απευθείας δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε επιλογές στο αναδυόμενο μενού.

Βήμα 4. Χρησιμοποιήστε τον καλύτερο διαχειριστή αρχείων cloud για μεταφορά/συγχρονισμό/δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από σύννεφο σε σύννεφο. Επιλέξτε μια μοναδική λειτουργία από τη λίστα “Κοινά εργαλεία” για να δημιουργήσετε αμέσως μια εργασία.

 • Cloud Transfer: Μεταφέρετε μεγάλες ποσότητες αρχείων ανάμεσα σε σύννεφα, όπως π.χ Google Drive στο S3με ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις email, τον προγραμματισμό και το φιλτράρισμα αρχείων.
 • Μεταγραφή ομάδας: Μεταφέρετε δεδομένα υπολογαριασμών σε παρτίδες μεταξύ εταιρικών λογαριασμών.
 • Cloud Sync: Αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων μεταξύ σύννεφων χρησιμοποιώντας 10 φοβερές λειτουργίες.
 • Cloud Backup: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και φακέλων μεταξύ των cloud με βέλτιστη διαχείριση εφεδρικών εκδόσεων.
 • Απομακρυσμένη μεταφόρτωση: Αναλύστε απευθείας δεδομένα από διευθύνσεις URL, μαγνητικούς συνδέσμους και αρχεία torrent στο cloud.

Περίληψη

Όπως μπορείτε να δείτε, με τη βοήθεια αυτού διαχείριση αρχείων cloud, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να διαχειριστείτε όλα τα σύννεφα όσο εύκολα θέλετε εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Επιπλέον, η επαγγελματική λειτουργία μετεγκατάστασης αρχείων cloud μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε εύκολα τη μεταφορά δεδομένων στο cloud.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *