Δωρεάν λήψη της εφαρμογής MEGA Desktop το 2023 (Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης)

Εκατοντάδες επιλογές αποθήκευσης cloud είναι διαθέσιμες για επιτραπέζιους και κινητές συσκευές. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν 5 GB χώρου στο Google Drive που προσφέρεται με κάθε δωρεάν λογαριασμό Google.

Ομοίως, χρησιμοποιώντας τα Windows 10, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud του Microsoft OneDrive. Ωστόσο, το πρόβλημα με τις δωρεάν υπηρεσίες αποθήκευσης cloud είναι ότι προσφέρουν περιορισμένο χώρο αποθήκευσης.

Τόσο το Google Drive όσο και το OneDrive προσφέρουν 5 GB ελεύθερου χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δωρεάν χώρο αποθήκευσης δεδομένων για να αποθηκεύσετε τα σημαντικά αρχεία και τους φακέλους σας στο cloud. Ωστόσο, τα 5 GB αποθηκευτικού χώρου είναι μερικές φορές ανεπαρκή και επιθυμούμε να έχουμε περισσότερο.

Εδώ έρχεται η υπηρεσία Mega Cloud Storage. Είναι μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Ζηλανδία που παρέχει λύσεις αποθήκευσης και κοινής χρήσης δεδομένων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Τι είναι το Mega Cloud Storage;

Λοιπόν, εάν απολαμβάνετε δωρεάν υπηρεσίες και θέλετε λίγο περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από αυτόν που παρέχεται από άλλους δημοφιλείς παρόχους αποθήκευσης cloud, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Mega.

Με λίγα και απλά λόγια, Το Mega είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα βασικά αρχεία και τους φακέλους σας σε ασφαλείς διακομιστές cloud.

Το πιο μοναδικό με το Mega είναι ότι σας δίνει πρόσβαση σε ένα 20 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Αυτό είναι περισσότερο από ό,τι λαμβάνετε με άλλους παρόχους αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive, το Dropbox, το OneDrive κ.λπ.

Υπάρχει εφαρμογή MEGA στον υπολογιστή;

Ναι, υπάρχει μια εφαρμογή MEGA διαθέσιμη για υπολογιστή. Η εφαρμογή MEGA για επιτραπέζιους υπολογιστές σάς παρέχει πλήρη έλεγχο όλων των μεταφορτώσεων και των λήψεών σας.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας εάν κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής MEGA Desktop.

Είναι ασφαλής η εφαρμογή MEGA Desktop;

Το MEGA είναι μια πολύ ασφαλής υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή του για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι εξίσου ασφαλής. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ως υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων από μόνη της, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να ανεβάζουν κακόβουλα αρχεία στην πλατφόρμα.

Και αν κάνετε λήψη αυτών των αρχείων, ο υπολογιστής σας μπορεί να κινδυνεύσει. Επομένως, είναι καλύτερο να ελέγξετε ξανά τα αρχεία πριν τα κατεβάσετε, ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από το MEGA ή άλλες παρόμοιες υπηρεσίες.

Λήψη εφαρμογής MEGA Desktop (MEGASync)

Τώρα που γνωρίζετε το MEGA, μπορεί να σας ενδιαφέρει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Με την εφαρμογή MEGA για υπολογιστές, μπορείτε να ανεβάσετε και να κατεβάσετε αρχεία στον υπολογιστή σας.

Η εφαρμογή MEGAsync σάς επιτρέπει να κάνετε ροή αρχεία από το σύννεφο MEGA ή έναν σύνδεσμο αρχείου. Επίσης, η εφαρμογή MEGA για υπολογιστές (MegaSync) μετακινεί τα διαγραμμένα αρχεία και φακέλους σε ξεχωριστό φάκελο στον τοπικό σας υπολογιστή.

Η εφαρμογή MEGA για υπολογιστές είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες και είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί το τελευταία έκδοση της εφαρμογής MEGA για υπολογιστές. Το αρχείο που κοινοποιείται παρακάτω είναι απαλλαγμένο από ιούς/κακόβουλα προγράμματα και είναι απολύτως ασφαλές για λήψη.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή MEGA για υπολογιστές (MEGAsync);

Η εγκατάσταση της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας MEGA είναι εύκολη, ειδικά στα Windows. Πρώτα, πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης που κοινοποιήθηκε παραπάνω.

Μετά τη λήψη, εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνημικρό. Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της εφαρμογής.

Έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή MEGA για επιτραπέζιους υπολογιστές σε έναν υπολογιστή. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή MEGA για επιτραπέζιους υπολογιστές στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας MEGA. Αυτό είναι! Τελείωσες.

Χαρακτηριστικά του Mega

Τώρα που γνωρίζετε την υπηρεσία αποθήκευσης cloud Mega, ίσως γνωρίζετε τις δυνατότητές της. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Mega. Ας τσεκάρουμε.

Ελεύθερος

Αν και το Mega έχει δωρεάν και premium προγράμματα, η υπηρεσία είναι κυρίως γνωστή για τον δωρεάν λογαριασμό της. Ο δωρεάν λογαριασμός του Mega σάς δίνει πρόσβαση σε 20 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από αυτό που λαμβάνετε με άλλους παρόχους αποθήκευσης cloud.

Υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών

Όπως κάθε άλλη επιλογή αποθήκευσης cloud, το MEGA διαθέτει επίσης υποστήριξη εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών. Με την υποστήριξη εφαρμογών μεταξύ πλατφορμών, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οποιαδήποτε συσκευή. Έχει επίσης την εφαρμογή του διαθέσιμη για κινητές συσκευές όπως Android και iOS.

Κοινόχρηστοι φάκελοι

Τα αρχεία και οι φάκελοι που έχετε αποθηκεύσει στον λογαριασμό σας MEGA μπορούν να μοιραστούν με άλλους. Επιπλέον, μπορείτε να εξάγετε συνδέσμους με ασφαλή πληκτρολόγηση στα αρχεία και τους φακέλους σας ή να κάνετε κοινή χρήση φακέλων απευθείας με τις επαφές σας στο MEGA.

Συνομιλία με τις επαφές

Το MEGA είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φακέλους και να συνεργάζεστε με άλλους. Για τη συνεργασία με άλλους, έχει επίσης μια ενσωματωμένη δυνατότητα συνομιλίας. Με τις δυνατότητες συνομιλίας, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλες επαφές.

Υπερασφαλής

Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του MEGA είναι η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Όλα τα αρχεία που αποστέλλονται στο χώρο αποθήκευσης cloud είναι κρυπτογραφημένα στην πλευρά του πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι χρήστες μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τα δεδομένα τους. Επίσης, υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία του λογαριασμού.

Φοβερή διεπαφή

Η διεπαφή χρήστη είναι ένας από τους κύριους παράγοντες πίσω από την επιτυχία της υπηρεσίας αποθήκευσης cloud. Η διεπαφή ιστού του Mega φαίνεται αρκετά καλή και παρέχει μια ομαλή εμπειρία. Επίσης, ο υπολογιστής-πελάτης για το Mega λειτουργεί καλά.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του χώρου αποθήκευσης Mega Cloud. Επιπλέον, έχει περισσότερες δυνατότητες που μπορείτε να εξερευνήσετε ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής MEGA για υπολογιστές. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Mega IPTV Addon στο Kodi

Mega Star IPTV

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *