δωρεάν πρόσβαση στο GPT-4

4 τρόποι για δωρεάν πρόσβαση στο GPT-4

Βασικά Takeaways

  • Το Microsoft Copilot είναι μια εξαιρετική δωρεάν επιλογή για πρόσβαση στο GPT-4, προσφέροντας απεριόριστες συνομιλίες και εργαλείο μετατροπής κειμένου σε εικόνα DALL-E 3.
  • Το Perplexity.ai δίνει μια γεύση από το GPT-4 δωρεάν, προσφέροντας λειτουργία Copilot με περιορισμένες ερωτήσεις, υπόσχοντας μια εμπειρία αναζήτησης με υπερφόρτιση.
  • Η επέκταση Merlin Chrome παρέχει περιορισμένη αλλά δωρεάν πρόσβαση GPT-4, προσφέροντας 102 καθημερινά αιτήματα ή 30 για μια ερώτηση GPT-4.

Το GPT-4 του OpenAI είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ικανά μοντέλα μεγάλων γλωσσών (LLM). Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο GPT-4 χρησιμοποιώντας μια συνδρομή ChatGPT Plus, αλλά αυτό κοστίζει 20 $ ανά μήνα.

Τι γίνεται όμως αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε τα 20 $ το μήνα;

Λοιπόν, εδώ είναι πέντε τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPT-4 δωρεάν.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Private ChatGPT για να κρύψετε τις συνομιλίες σας

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο ChatGPT 4 το 2024

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου microsoft copilot

Η Microsoft ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που συνεργάστηκε απευθείας με το OpenAI, χαρίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία και στην έρευνά της για την τεχνητή νοημοσύνη.

Αντίστοιχα, το Bing Chat του Microsoft Edge έγινε ένας από τους πρώτους τρόπους χρήσης του GPT-4 δωρεάν, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έως και 300 συνομιλίες την ημέρα, με κάθε Bing Chat να περιορίζεται σε 30 γύρους ερωτήσεων. Στη συνέχεια, την 1η Δεκεμβρίου 2023, η Microsoft μετονομάστηκε στο Bing Chat σε Copilot, καταργώντας το όριο των 300 συνομιλιών ανά ημέρα και διαθέτοντας υποστήριξη Copilot σε πολλές άλλες υπηρεσίες της Microsoft.

Ο Copilot έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μετατροπής κειμένου σε εικόνα DALL-E 3 του OpenAI δωρεάν, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πρωτότυπες εικόνες υψηλής λεπτομέρειας με εισαγωγή κειμένου. Το Copilot Image Creator λειτουργεί παρόμοια με το εργαλείο του OpenAI, με κάποιες μικρές διαφορές μεταξύ των δύο. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες AI σχεδόν ακαριαία.

microsoft copilot εικόνα δημιουργός τέσσερις εικόνες

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το GPT-4 δωρεάν, το Microsoft Copilot είναι απολύτως μια από τις καλύτερες επιλογές. Η συνδρομή στο ChatGPT Plus εξακολουθεί να είναι η γενικά καλύτερη επιλογή λόγω της εκτεταμένης σειράς χαρακτηριστικών της, αλλά αν έχετε μόνο μερικές ερωτήσεις που θέλετε να απαντηθούν, το Copilot είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή.

perplexity ai pro επιλογή αναζήτησης

Το Perplexity.ai είναι ένα πολλά υποσχόμενο εργαλείο AI με την επιλογή δωρεάν χρήσης του GPT-4. Ενώ η δωρεάν έκδοση του Perplexity δεν δηλώνει συγκεκριμένα ότι χρησιμοποιείτε το GPT-4, η εναλλαγή της λειτουργίας “Copilot” σάς δίνει πρόσβαση στο GPT-4, αν και περιορίζεται σε πέντε ερωτήσεις κάθε τέσσερις ώρες.

Συνολικά, δεν είναι κακή επιλογή και σας δίνει μια γεύση του τι είναι το Perplexity.ai. Εάν το OpenAI πιέζει προς τη δημιουργία τεχνητής γενικής νοημοσύνης, το Perplexity.ai φαίνεται να πιέζει προς την επανεφεύρεση της αναζήτησης στο διαδίκτυο και το εργαλείο του είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια εμπειρία αναζήτησης με υπερφόρτιση.

Η αναβάθμιση στο επίπεδο Pro του Perplexity.ai θα σας αποφέρει 20 $ το μήνα (όπως και μια συνδρομή στο ChatGPT Plus), αλλά σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερες από 300 ερωτήσεις που υποστηρίζονται από Copilot, να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο Claude 3 του Anthropic και να ανεβάσετε όσα αρχεία θέλετε για ανάλυση AI.

3. Μέρλιν

merlin ai επέκταση δωρεάν πρόσβαση gpt4

Το Merlin είναι μια εύχρηστη επέκταση προγράμματος περιήγησης Chrome που παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο GPT-4, αν και περιορίζεται σε έναν συγκεκριμένο αριθμό καθημερινών ερωτημάτων.

Αυτό που κάνει το Merlin έναν εξαιρετικό τρόπο χρήσης του GPT-4 δωρεάν είναι τα αιτήματά του. Ως χρήστης Merlin Free, λαμβάνετε 102 αιτήματα την ημέρα. Κάθε αίτημα GPT-4 που υποβάλλεται θα σας επαναφέρει 30 αιτήματα, δίνοντάς σας περίπου τρεις δωρεάν ερωτήσεις GPT-4 την ημέρα (το οποίο είναι περίπου σύμφωνο με τα περισσότερα άλλα δωρεάν εργαλεία GPT-4). Η Merlin έχει επίσης την επιλογή πρόσβασης στον Ιστό για τα αιτήματά σας, αν και αυτό προσθέτει έναν πολλαπλασιαστή 2x (60 αιτήματα αντί για 30).

Η επέκταση merlin chrome ενσωματωμένη σε x λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ωστόσο, τα αιτήματα GPT-3.5 είναι πολύ φθηνότερα, με ένα αίτημα ανά ερώτηση, και μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το Merlin στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν απαιτείται.

Κατεβάστε: Μέρλιν για Google Chrome (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

χρησιμοποιώντας το gpt-4 σε αγκαλιασμένο πρόσωπο

Το Hugging Face είναι ένας ιστότοπος ανάπτυξης μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης ανοιχτού κώδικα όπου χιλιάδες προγραμματιστές συνεργάζονται και δημιουργούν εργαλεία.

Είχα μικτή επιτυχία με τα μοντέλα πρόσβασης GPT-4 στο Hugging Face. Αρκετοί χώροι Hugging Face ισχυρίζονται ότι παρέχουν πρόσβαση στο GPT-4, αλλά είτε χρειάζονται πολύ χρόνο για να απαντήσουν σε μια ερώτηση για να είναι αξιόπιστες είτε περιορίζονται τόσο από τη μικρή ποσότητα επεξεργαστικής ισχύος που είναι διαθέσιμη στον δωρεάν λογαριασμό Hugging Face που δεν αξίζει να τη χρησιμοποιήσετε.

Ωστόσο, έχω συμπεριλάβει την επιλογή εδώ σε περίπτωση που βρείτε περισσότερη χαρά από μένα. Η παραπάνω εικόνα δείχνει ένα Space που επεξεργάστηκε το αίτημά μου αμέσως (καθώς το ημερήσιο όριο πρόσβασης στο API δεν είχε ακόμη συμπληρωθεί), ενώ ένα άλλο απαιτεί να εισαγάγετε το κλειδί ChatGPT API.

Είχε στο παρελθόν δωρεάν πρόσβαση στο GPT-4: Poe by Quora, Ora, Forefront, Nat.dev

Κάποτε πολλά άλλα εργαλεία παρείχαν δωρεάν πρόσβαση στο GPT-4, αλλά έκτοτε έχουν αφαιρέσει την επιλογή ή την έχουν προωθήσει σε επίπεδο premium ή συνδρομής. Ο λόγος για αυτό είναι αρκετά απλός: είναι ακριβό να ενσωματώσετε την πρόσβαση GPT-4 σε έναν ιστότοπο και να παραχωρήσετε αυτήν την πρόσβαση δωρεάν, ειδικά καθώς πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν πρόσβαση στο GPT-4 δωρεάν.

Πόε

αρχική σελίδα του ποιητή

Το Poe είναι ένα εργαλείο δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης που σας δίνει πρόσβαση σε πολλά LLM και chatbot AI σε ένα μέρος. Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα κύρια εργαλεία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτουν μόνο μία επιλογή, το Poe, που αναπτύχθηκε από την Quora, σας βοηθά να διαδώσετε τις ερωτήσεις σας, επιλέγοντας την καλύτερη επιλογή για τη δουλειά όταν απαιτείται.

Διευθύνων Σύμβουλος της Quora Το tweet του Adam D’Angelo αποκάλυψε αρχικά την ενσωμάτωση GPT-4 του Poe τον Μάρτιο του 2023, με τους χρήστες να μπορούν να στέλνουν ένα δωρεάν μήνυμα GPT-4 την ημέρα. Ο αριθμός των δωρεάν μηνυμάτων GPT-4 αυξήθηκε σε τρία, αλλά έκτοτε έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα δωρεάν ανταλλαγής μηνυμάτων GPT-4. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εάν ο Poe θα επαναφέρει την δωρεάν επιλογή ανταλλαγής μηνυμάτων GPT-4, αλλά αξίζει να συνεχίσετε, για κάθε ενδεχόμενο.

Ora

ora ai tool αρχική σελίδα με επιλογές llm

Το Ora είναι ένα διασκεδαστικό και φιλικό εργαλείο AI που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα “chatbot με ένα κλικ” για ενσωμάτωση αλλού. Ας πούμε ότι θέλατε να ενσωματώσετε ένα chatbot AI στον ιστότοπό σας, αλλά δεν ξέρετε πώς. Το Ora είναι το εργαλείο στο οποίο απευθύνεστε.

Έκτοτε, η Ora έχει μεταφέρει την πρόσβαση στο GPT-4 στο πρόγραμμα Hobby ή Pro, ξεκινώντας από 25 $ μηνιαίως.

Forefront

forefront ai chatgpt άμεση έξοδος

Το Forefront είναι ένα άλλο εργαλείο AI πολλαπλής πρόσβασης που διαθέτει δωρεάν πρόσβαση στο GPT-3.5, το εσωτερικό εργαλείο του Forefront και το Claude-Instant 1.2. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το Forefront παρείχε έναν περιορισμένο αριθμό δωρεάν αιτημάτων GPT-4 (μαζί με το Claude 2), αλλά αυτή η πρόσβαση έκτοτε καταργήθηκε.

Nat.dev

Αίτημα ανανέωσης πιστώσεων ανοιχτής παιδικής χαράς nat dev

Το Nat.dev είναι ένα εργαλείο Open Playground που προσέφερε περιορισμένη πρόσβαση στο GPT-4. Ωστόσο, το άτομο πίσω από το nat.dev περιόρισε τελικά την ελεύθερη πρόσβαση στο GPT-4, καθώς το κόστος αυξήθηκε. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το nat.dev για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δωρεάν LLM, όπως το Llama, το Mistral και ούτω καθεξής.

Το GPT-4 δεν είναι φθηνό

Αν θέλετε την πλήρη εμπειρία GPT-4, μια συνδρομή ChatGPT Plus είναι αυτό που χρειάζεστε. Σίγουρα, κοστίζει 20 $, αλλά η γκάμα των εργαλείων, η ταχύτητα και η ποιότητα απόκρισης και οι νέες λειτουργίες που προστέθηκαν το καθιστούν μια αξιόλογη επένδυση, ακόμη και για περιστασιακούς χρήστες. Ωστόσο, για όσους θέλουν να κάνουν μόνο μία ή δύο ερωτήσεις κάθε τόσο, ένα από τα δωρεάν εργαλεία GPT-4 παραπάνω θα κάνει τη δουλειά μια χαρά.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *