Δυστυχώς το LG IMS έχει σταματήσε

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει».

Παρόλο που τα τηλέφωνα LG δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο η Samsung, η OnePlus, η Google κ.λπ., εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η LG ήταν πάντα γνωστή για το οικονομικό της smartphone, παρέχοντας επιλογές καλής σχέσης ποιότητας/τιμής.

Τα smartphone της LG λαμβάνουν επίσης έγκαιρες ενημερώσεις, ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και ενημερώσεις λειτουργιών. Ωστόσο, τα smartphones της LG μπορεί μερικές φορές να μπουν σε μπελάδες όπως κάθε άλλο smartphone. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες της LG ανέφεραν ότι έλαβαν το μήνυμα σφάλματος “Δυστυχώς το LG IMS συνεχίζει να σταματά”.

Έτσι, εάν κρατάτε ένα smartphone LG και λαμβάνετε συνεχώς το μήνυμα σφάλματος “Δυστυχώς το LG IMS συνεχίζει να σταματά” , έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε το σφάλμα «LG IMS Keeps Stopping» .

Διόρθωση Δυστυχώς το Gmail έχει σταματήσει (7 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί εμφανίζεται το σφάλμα “Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει”;

Προτού μάθετε γιατί εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς τι είναι και τι κάνει η εφαρμογή LG IMS.

Το IMS είναι μια εφαρμογή συστήματος που βρίσκεται σε smartphone LG. Δεν θα βρείτε την εφαρμογή LG IMS σε κανένα άλλο smartphone Android. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες πολυμέσων που παρέχονται από τον πάροχο τηλεπικοινωνιών σας.

Η εφαρμογή LG IMS σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις και να στέλνετε και να λαμβάνετε SMS/MMS. Είναι ένα πλαίσιο σχεδιασμένο για τη δρομολόγηση τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων SMS μέσω του δικτύου δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να ανταλλάσσετε μηνύματα μέσω LTE ή 5G.

Το σφάλμα “LG IMS έχει σταματήσει” εμφανίζεται όταν η εφαρμογή αποτυγχάνει να κάνει αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Το μήνυμα σφάλματος “LG IMS έχει σταματήσει” εμφανίζεται κυρίως σε τηλέφωνα LG στο T-Mobile. Και δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση στο πρόβλημα.

Πώς να διορθώσετε δυστυχώς το πρόβλημα του LG IMS συνεχίζει να σταματά;

Τώρα που ξέρετε τι είναι το LG IMS, ίσως θέλετε να διορθώσετε τα σφάλματα LG IMS που διακοπεί συνεχώς στο T-Mobile. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους επίλυσης του μηνύματος σφάλματος “Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει”.

Η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη για Windows 8.1 Από τον Ιανουάριο του 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Επανεκκινήστε το LG smartphone σας

Πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, βεβαιωθείτε ότι έχετε επανεκκινήσει το smartphone LG. Μερικές φορές μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει τα πιο περίπλοκα προβλήματα μιας συσκευής Android.

Ενδέχεται να υπάρχει σφάλμα που εμποδίζει τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής LG IMS και, ως εκ τούτου, λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος “Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει”. Η επανεκκίνηση του smartphone θα αφαιρέσει πιθανώς τα προσωρινά σφάλματα και δυσλειτουργίες.

Η επανεκκίνηση θα τερματίσει όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες στο παρασκήνιο και το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί ξανά στο δίκτυο. Αυτό θα μπορούσε να διορθώσει το μήνυμα σφάλματος.

2. Ενημερώστε τις ενημερώσεις Android

 

Το μήνυμα λάθους “Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει” εμφανίζεται επίσης λόγω προβλημάτων συμβατότητας. Επομένως, εάν η έκδοση της εφαρμογής LG IMS που είναι εγκατεστημένη στο smartphone σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση του Android που χρησιμοποιείτε, η εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει.

Επομένως, συνιστάται να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε όλες τις εκκρεμότητες στο smartphone LG σας. Η ενημέρωση ενός smartphone LG είναι αρκετά εύκολη. πρέπει να ελέγξετε για τις διαθέσιμες ενημερώσεις και να τις εγκαταστήσετε.

Αφού ενημερώσετε το LG smartphone σας, χρησιμοποιήστε το κανονικά. Δεν θα λάβετε πλέον το μήνυμα σφάλματος “Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει”.

3. Ενημερώστε την εφαρμογή LG IMS

Όπως σημειώθηκε στην παραπάνω μέθοδο, τα προβλήματα συμβατότητας μπορεί να είναι μια σημαντική αιτία για το μήνυμα σφάλματος “Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει”. Ακριβώς όπως οι ενημερώσεις έκδοσης Android, οι ενημερώσεις εφαρμογών είναι εξίσου σημαντικές. Επομένως, πρέπει επίσης να ενημερώσετε την εφαρμογή LG IMS για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα δείτε ξανά το σφάλμα.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Google Play Store στο smartphone σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Πώς να αποκτήσετε YouTube TV σε LG Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε « Διαχείριση εφαρμογών και συσκευής ».

 

4. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις εφαρμογών. Πατήστε το κουμπί « Ενημέρωση όλων » για να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές σας Android.

 

5. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο την εφαρμογή LG IMS αναζητώντας την στο Google Play Store και πατώντας το κουμπί ενημέρωσης .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή LG IMS για να επιλύσετε το μήνυμα σφάλματος.

4. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής LG IMS

Εάν το “Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει” εξακολουθεί να εμφανίζεται, πρέπει να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή LG IMS στο smartphone σας.

Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android και πατήστε στις Εφαρμογές.
Στις Εφαρμογές, πατήστε στο App Info.
Στη συνέχεια, στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.
Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε « Εμφάνιση συστήματος ».
Στη συνέχεια, βρείτε το com.lge.ims.rcsprovider .
Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το κουμπί Αναγκαστική διακοπή .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σταματήσετε αναγκαστικά την εφαρμογή LG IMS στο smartphone LG σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το AirPlay σε LG Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής LG IMS

Εάν η μέθοδος αναγκαστικής διακοπής δεν βοηθά, μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο προσωρινής μνήμης της εφαρμογής LG IMS. Δείτε πώς να το κάνετε.

Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android και πατήστε στις Εφαρμογές.
Στις Εφαρμογές, πατήστε στο App Info.
Στη συνέχεια, στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.
Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε « Εμφάνιση συστήματος ».
Στη συνέχεια, βρείτε το com.lge.ims.rcsprovider .
Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Αποθήκευση .
Στον Αποθηκευτικό χώρο, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο προσωρινής μνήμης για την εφαρμογή LG IMS στο smartphone σας.

6. Δοκιμάστε να αλλάξετε την έκδοση IP

Λοιπόν, ένα κρυφό μενού σε smartphone LG σάς επιτρέπει να αλλάξετε την έκδοση IP. Πολλοί χρήστες έχουν ισχυριστεί ότι επιλύουν το μήνυμα σφάλματος «Δυστυχώς, το LG IMS έχει σταματήσει» αλλάζοντας την έκδοση IP. Ως εκ τούτου, μπορείτε να προσπαθήσετε να το κάνετε επίσης για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ανοίξτε το dialer του τηλεφώνου σας και πληκτρολογήστε 277634#*# .
Στη συνέχεια, βρείτε και πατήστε την Έκδοση IP .
Στην έκδοση IP, αλλάξτε από IPV6V4 σε IPV4V6 .

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες κλήσης ή SMS. δεν θα λαμβάνετε πλέον το μήνυμα σφάλματος.

7. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία AirPlane

 

Λοιπόν, εάν όλες οι μέθοδοι απέτυχαν να επιλύσουν το μήνυμα λάθους « LG IMS έχει σταματήσει » στο smartphone LG, πρέπει να περιμένετε έως ότου η LG παράσχει μια ενημέρωση.

Εάν το πρόβλημα βρίσκεται στην πλευρά της T-Mobile ή της LG, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να μεταφέρετε το τηλέφωνό σας στο κέντρο εξυπηρέτησης. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε τους φίλους σας στο ίδιο δίκτυο εάν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Εάν λαμβάνουν επίσης το μήνυμα σφάλματος, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών ή το κέντρο σέρβις της LG. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης στο τηλέφωνό σας LG και να χρησιμοποιήσετε το WiFi σας. Μπορείτε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο και τη δυνατότητα κλήσης WiFi.

8. Επαναφέρετε το LG smartphone σας

Η επαναφορά του smartphone LG δεν είναι η κατάλληλη λύση για το μήνυμα σφάλματος «Το LG IMS έχει σταματήσει». Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να περιμένετε και θέλετε απεγνωσμένα να επιλύσετε το πρόβλημα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τη συσκευή σας. Η επαναφορά της συσκευής σας ενδέχεται να διορθώσει το μήνυμα σφάλματος.

Πώς να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το Amazon Prime σε LG Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας LG.
Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο .
Στο Σχετικά με το τηλέφωνο, πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .
Στην οθόνη Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πατήστε Διαγραφή όλων των δεδομένων .

Αυτό είναι! Τώρα το τηλέφωνό μας θα επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας.

Επομένως, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για την επίλυση του μηνύματος σφάλματος «Το LG IMS έχει σταματήσει».  Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *