Εφαρμογή ασφαλείας των Windows στα Windows 11 και Πώς να την επαναφέρετε

Οι χρήστες των Windows 11 δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν καμία εφαρμογή προστασίας από ιούς τρίτου μέρους για να προστατεύσουν τους υπολογιστές τους. Το λειτουργικό σύστημα συνοδεύεται από ένα ενσωματωμένο εργαλείο ασφαλείας που ονομάζεται Ασφάλεια των Windows. Η Ασφάλεια των Windows, που παλαιότερα ονομαζόταν Windows Defender, είναι ένα ενσωματωμένο εργαλείο ασφαλείας που προστατεύει τον υπολογιστή με Windows από διάφορες απειλές ασφαλείας.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Windows Defender διαθέτει επίσης ορισμένες προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας, όπως προστασία Ransomware και προστασία από την εκμετάλλευση. Ενώ η εφαρμογή Windows Defender ή Windows Security είναι χωρίς σφάλματα, οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Λίγοι χρήστες των Windows 11 ανέφεραν πρόσφατα προβλήματα με το Microsoft Defender. Οι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι η εφαρμογή Ασφάλεια των Windows εμφανίζει σφάλμα και μερικές φορές αποτυγχάνει να εκτελέσει τη σάρωση. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε επίσης προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των Windows στα Windows 11, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Xiaomi TV Stick 4K Android 11 bluetooth 5.2 5G Wifi 2 GB ΕΜΒΟΛΟ 8 GB ROM UHD Οθόνη Dongle DTS HD Dolby Atmos Surround Ήχος Netflix Youtube Global Version

Επαναφέρετε την εφαρμογή ασφαλείας των Windows στα Windows 11

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μερικούς από τους καλύτερους τρόπους επαναφοράς του Windows Defender στα Windows 11. Η επαναφορά του Defender πιθανότατα θα διορθώσει όλα τα σφάλματα και θα εξαλείψει όλα τα σφάλματα που εμποδίζουν την εκτέλεση της εφαρμογής. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Windows Defender στα Windows 11 .

1) Επαναφέρετε το Windows Defender μέσω PowerShell

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει το βοηθητικό πρόγραμμα PowerShell για την επανεγκατάσταση της εφαρμογής Windows Defender. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε PowerShell . Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο PowerShell και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής .

 

2. Τώρα, στο παράθυρο του PowerShell, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε το κουμπί Enter .

Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage

 

3. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση.

Αυτό είναι! Μόλις ολοκληρωθεί το τμήμα επανεγκατάστασης, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11. Μετά την επανεκκίνηση, μπορείτε να εκτελέσετε την Ασφάλεια των Windows χωρίς κανένα πρόβλημα.

FIMI X8 SE 2022 2.4GHz 10KM FPV Με 3 άξονες Gimbal 4K κάμερα HDR βίντεο GPS 35 λεπτά Flight Time RC Quadcopter RTF

2) Επαναφέρετε την ασφάλεια των Windows μέσω των Ρυθμίσεων

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows 11 για να επαναφέρουμε την εφαρμογή Ασφάλεια των Windows. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Κάντε κλικ στις Εφαρμογές στο αριστερό τμήμα του παραθύρου της εφαρμογής Ρυθμίσεις .

 

3. Στα δεξιά, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατεστημένες εφαρμογές .

 

4. Στις Εγκατεστημένες εφαρμογές, κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε την Ασφάλεια των Windows. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στην Ασφάλεια των Windows.

 

5. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε στις Επιλογές για προχωρημένους .

 

6. Στις Επιλογές για προχωρημένους, κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε την εφαρμογή Ασφάλεια των Windows από τις Ρυθμίσεις των Windows 11.

 

Επομένως, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι τρόποι για να επαναφέρετε το Windows Defender ή την Ασφάλεια των Windows στα Windows 11. Θα πρέπει να επαναφέρετε το εργαλείο ασφαλείας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα μαζί σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *