Ουάου

10 καλύτερα δωρεάν Widgets καιρού για Android το 2023

Θα διαπιστώσουμε ότι πολλοί χρήστες διαθέτουν μια ρουτίνα για να παρακολουθούν τον καιρό καθημερινά αν κοιτάξουμε γύρω μας. Θα βρείτε άτομα που σχεδιάζουν για επερχόμενες εκδηλώσεις αφού παρακολουθήσετε τα δελτία καιρού.

Πάνε εκείνες οι μέρες που βασιζόμαστε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο για να γνωρίζουμε τα δελτία καιρού. Αυτές τις μέρες μπορούμε να λάβουμε την πρόγνωση καιρού και από τα smartphone μας.

Αν μιλάμε για Android, πολλά γραφικά στοιχεία καιρού που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store μπορούν να σας παρέχουν ακριβείς αναφορές καιρού οποιασδήποτε συγκεκριμένης ημέρας ή χρονικού πλαισίου.

Αυτά τα γραφικά στοιχεία βρίσκονται στην αρχική οθόνη σας και σας επιτρέπουν να βλέπετε τις πληροφορίες για τον καιρό με μια ματιά χωρίς να ανοίξετε καμία άλλη εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης:13 καλύτεροι ιστότοποι καιρού για ακριβείς προβλέψεις για το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τα 10 καλύτερα δωρεάν Widgets καιρού για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα τα καλύτερα widgets για τον καιρό για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλά γραφικά στοιχεία καιρού διαθέσιμα στο Google Play Store, αλλά μόνο μερικά από αυτά αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Ουάου

Αν ψάχνετε για μια πολύ ακριβή εφαρμογή πρόγνωσης καιρού για το Android σας, μην ψάχνετε άλλο από το Weawow. Η εφαρμογή φέρνει ένα γραφικό στοιχείο πρόγνωσης καιρού στην αρχική οθόνη σας.

Το Weawow σας προσφέρει περίπου δέκα τύπους widget. Τα μεγέθη κυμαίνονται από 1×1 έως 4×4. Επίσης, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, τη διαφάνεια του φόντου, τον τόπο, την τοπική ώρα και πολλά άλλα.

2. Υπερβολή

Το Overdrop είναι μια λεπτομερής εφαρμογή πρόγνωσης καιρού διαθέσιμη στο Google Play Store. Όχι μόνο η εφαρμογή σάς δείχνει ακριβείς πληροφορίες για τον καιρό, αλλά φέρνει επίσης όμορφα γραφικά στοιχεία.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει πάνω από πενήντα αυτόνομα γραφικά στοιχεία που παρουσιάζουν ζωντανές προγνώσεις καιρού, ώρα και κατάσταση μπαταρίας.

3. 1 Καιρός

Το 1Weather είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές καιρού Android που διατίθενται στο Google Play Store. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον την εφαρμογή για να γνωρίζουν τα δελτία καιρού. Το υπέροχο με το 1Weather είναι ότι φέρνει μια μεγάλη γκάμα widget για να διαλέξετε σύμφωνα με το γούστο σας.

Στο 1Weather, μπορείτε να επιλέξετε από κύκλο σε τετράγωνο widget διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη. Εκτός από αυτό, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το χρώμα, τη διαφάνεια και την αδιαφάνεια του γραφικού στοιχείου.

4. Καιρός Live

Το Weather Live είναι ένα άλλο γραφικό στοιχείο καιρού με κορυφαία βαθμολογία Android που διατίθεται στο Google Play Store που έχουν χρησιμοποιήσει εκατομμύρια χρήστες. Όπως και το 1Weather, το Weather Live παρέχει επίσης στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα επιλογών widget.

Το Weather Live διαθέτει επίσης μια λειτουργία που καλύπτει ολόκληρη την οθόνη με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες. Εκτός από αυτό, το Weather Live επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν τα widget, όπως προσαρμογή της διαφάνειας, των χρωμάτων, της αδιαφάνειας κ.λπ.

5. AccuWeather

Από τις ενημερώσεις καιρού μέχρι τη σημερινή θερμοκρασία, το AccuWeather μπορεί να σας κρατά ενήμερους για όλα τα σημαντικά καιρικά φαινόμενα. Αν μιλάμε για τη λειτουργία widget καιρού, το AccuWeather παρέχει στους χρήστες μόνο τέσσερις επιλογές.

Ωστόσο, η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες πολύ περισσότερα στοιχεία ελέγχου widget από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που αναφέρεται στο άρθρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε το διάστημα ανανέωσης, την ώρα ή την ημερομηνία, τη θερμοκρασία, το θέμα, το χρώμα κειμένου, την αδιαφάνεια κ.λπ.

6. Yahoo Weather

Το Yahoo Weather δεν είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή widget Weather, αλλά σίγουρα θα λατρέψετε την εφαρμογή αν είστε λάτρης της Yahoo. Το Yahoo Weather παρέχει στους χρήστες επτά διαφορετικές επιλογές widget για να διαλέξουν.

Το υπέροχο με το Yahoo Weather είναι ότι χρησιμοποιεί μια τυχαία φωτογραφία Flickr ως φόντο γραφικού στοιχείου. Το γραφικό στοιχείο καιρού δείχνει επίσης τη θερμοκρασία, τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και άλλες απαραίτητες καιρικές λεπτομέρειες.

7. Το κανάλι καιρού

Αυτή η εφαρμογή widget καιρού για Android προέρχεται απευθείας από το The Weather Channel. Η εφαρμογή προσφέρει πέντε ξεχωριστά γραφικά στοιχεία για τον καιρό. Όλα τα widget ήταν διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη.

Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τα γραφικά στοιχεία. Από προεπιλογή, το γραφικό στοιχείο εμφανίζει τον τρέχοντα καιρό, την ωριαία πρόγνωση και άλλες λεπτομέρειες.

8. Γραφικό στοιχείο καιρού και ρολογιού για Android

Όταν πρόκειται για τις καλύτερες εφαρμογές καιρού για Android, το Devexpert.NET έχει τις καλύτερες εφαρμογές. Το Weather & Clock Widget από την DevExpert προσφέρει επίσης μια εξαιρετική και χρήσιμη επιλογή widget για τον καιρό και την ώρα.

Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που προσφέρει διαφορετικά γραφικά στοιχεία για διαφορετικές πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα γραφικό στοιχείο για να δείχνει την υγρασία, την κατεύθυνση του ανέμου, την πίεση, την ώρα ανατολής/δύσης του ηλίου κ.λπ.

9. Ζωντανός Καιρός & Τοπικός Καιρός

Λοιπόν, είναι μια εφαρμογή από την οποία μπορείτε να πάρετε ημερήσιες και ωριαίες αναφορές καιρού. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης προσαρμόσιμα widget για τον καιρό και το ψηφιακό ρολόι για να αλλάξετε την εμφάνιση της αρχικής οθόνης σας. Το γραφικό στοιχείο καιρού μπορεί να εμφανίζει πληροφορίες ραντάρ όπως προγνώσεις, ώρα ανατολής, ώρα δύσης κ.λπ.

10. Sense Flip Clock & Weather

Αν αναζητάτε μια πλήρης, πλήρως προσαρμόσιμη πρόγνωση καιρού και ψηφιακό γραφικό ρολόι για το Android smartphone σας, τότε το Sense Flip Clock & Weather θα μπορούσε να είναι το καλύτερο.

Η εφαρμογή widget για Android παρέχει στους χρήστες τρία διαφορετικά μεγέθη γραφικά στοιχεία καιρού και ρολογιού. Αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι η προσθήκη στοιχείων στα widget όπως ξυπνητήρια, αυτόματες ενημερώσεις καιρού, ώρα ανατολής και δύσης ηλίου, υγρασία κ.λπ.

Τα καλύτερα γραφικά στοιχεία καιρού για Android – Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω, έχουμε απαντήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τα καλύτερα widget καιρού για την αρχική οθόνη.


Ποιο είναι το καλύτερο widget καιρού για την αρχική οθόνη;

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο σας παρέχουν γραφικά στοιχεία καιρού, τα οποία είναι δωρεάν. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να δοκιμάζετε διαφορετικές εφαρμογές widget για να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το καλύτερο widget Καιρός για την αρχική οθόνη είναι αυτό που σας δίνει πλήρεις λεπτομέρειες για τον καιρό στην αρχική οθόνη. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο θέμα του συστήματός σας και παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες.


Τι γίνεται με το γραφικό στοιχείο καιρού Google;

Το Google Weather Widget διατίθεται ενσωματωμένο σε smartphone Android. Έτσι, μπορείτε εύκολα να το αποκτήσετε ανοίγοντας την Εφαρμογή Google > Γραφικό στοιχείο καιρού > Σύρετε προς τα αριστερά > Προσαρμογή. Στη συνέχεια, επιλέξτε ποια γραφικά στοιχεία θέλετε να τοποθετήσετε στην αρχική οθόνη σας.


Είναι ασφαλή τα widget για τον καιρό;

Τα γραφικά στοιχεία καιρού είναι απολύτως ασφαλή, αλλά μπορεί να χρειάζονται αρκετές άδειες για να λειτουργήσουν σωστά.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε γραφικό στοιχείο καιρού που έχει ληφθεί από πηγές τρίτων, είναι καλύτερο να ελέγξετε ξανά τα δικαιώματα που ζητά μετά την εγκατάσταση.


Τα Weather Widgets εξαντλούν την μπαταρία;

Ναι, τα γραφικά στοιχεία καιρού σε smartphone Android επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό συμβαίνει επειδή το γραφικό στοιχείο καιρού χρειάζεται συνεχώς πληροφορίες τοποθεσίας.

Συνδέονται επίσης με τους διακομιστές τους για να σας αναφέρουν τις λεπτομέρειες του καιρού. Αυτή η διαδικασία απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Αυτά είναι λοιπόν τα δέκα καλύτερα γραφικά στοιχεία καιρού Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλα τέτοια γραφικά στοιχεία, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτεροι ιστότοποι καιρού για ακριβείς προβλέψεις

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Dark Sky για Android το 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4901

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *