10 καλύτεροι κώδικοι για το Unlinked

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους καλύτερους μη συνδεδεμένους κωδικούς το 2023 για να λάβουμε εφαρμογές ροής ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, εφαρμογές ζωντανής τηλεόρασης, εφαρμογές βοηθητικών προγραμμάτων και πολλά άλλα. Οι κωδικοί που αναφέρονται εδώ έχουν επιλεγεί για το Amazon FireStick, αλλά λειτουργούν επίσης και για τα FireStick Lite, FireStick Cube, Fire TV, New FireStick 4K, New FireStick 4K Max, Android TV, Android TV Box και άλλες συσκευές Android.

Όπως και άλλες συσκευές που βασίζονται σε Android, το FireStick σας δεν σας επιτρέπει να κάνετε λήψη διαφορετικών τύπων αρχείων με τη βοήθεια ενός προγράμματος περιήγησης. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Downloader για να φορτώσετε τα αρχεία στη συσκευή Fire TV σας. Ωστόσο, η πληκτρολόγηση πλήρων διευθύνσεων URL με τηλεχειριστήριο μπορεί να μην είναι βολική για τους περισσότερους

Εδώ έρχονται εφαρμογές όπως το Unlinked για να σώσουν την ημέρα σας.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το FileLinked στο Firestick

–>Downloader code 234753

Τι είναι το Unlinked;

Το Unlinked είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή που εισάγεται ως τέλεια αντικατάσταση του FileLinked . Λειτουργεί πολύ παρόμοια με την πλέον εκτός σύνδεσης εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να φορτώσετε όλα τα είδη εφαρμογών στο FireStick σας με μη συνδεδεμένους κωδικούς.

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει έναν σύντομο αριθμητικό κώδικα για να τον βοηθήσει να φορτώσει τους τόνους των εφαρμογών που δεν είναι διαθέσιμες στο Amazon App Store. Για να είμαστε σαφείς, το Unlinked δεν φιλοξενεί τις εφαρμογές που κατεβάζετε. Αντίθετα, οι κωδικοί που δημιουργούνται σάς βοηθούν να τους κατεβάσετε εύκολα από τους οικοδεσπότες ιστότοπους.

Το Unlinked σάς επιτρέπει να δημιουργείτε βιβλιοθήκες κώδικα εφαρμογών. Έρχεται με λειτουργίες που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης σας, ταξινομώντας, τροποποιώντας και διαγράφοντας τα περιεχόμενα. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τους καλύτερους μη συνδεδεμένους κωδικούς σας με άλλους χρήστες του FireStick για να τους επιτρέψετε να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές ή τις βιβλιοθήκες σας.

Για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα ασφαλείας, τα αρχεία στα οποία έχετε πρόσβαση μέσω του Unlinked προστατεύονται με κρυπτογράφηση AES 256-bit από άκρο σε άκρο. Πρόκειται για κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου και δεν έχει χακαριστεί μέχρι στιγμής. Τώρα που γνωρίζετε τα πάντα για το Unlinked, ας ασχοληθούμε.

Προσοχή, χρήστες FireStick!

Οι κυβερνήσεις και οι πάροχοι υπηρεσιών Internet παρακολουθούν συνεχώς τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και η πρόσβαση σε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στο Fire TV Stick σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το ExpressVPN , το ταχύτερο και ασφαλέστερο VPN που διατίθεται.

Οι καλύτεροι μη συνδεδεμένοι κωδικοί

Ακολουθούν οι κωδικοί για πρόσβαση στις καλύτερες Μη συνδεδεμένες βιβλιοθήκες που δημιουργήθηκαν από προγραμματιστές εφαρμογών.

1. 12341234

Η αρχή αυτής της λίστας είναι μια βιβλιοθήκη που σας έφερε το IPTV SuperStore. Με 893 εφαρμογές ταξινομημένες σε 19 διαφορετικές κατηγορίες, αυτό το κατάστημα αξίζει την πρώτη θέση. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, Μουσική, προγράμματα περιήγησης, προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων, Ζωντανή τηλεόραση, Ζωντανά αθλήματα, Εργαλεία και βοηθητικά προγράμματα και Anime.

Μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε σε αυτήν τη βιβλιοθήκη περιλαμβάνουν το Bee TV , το FilmPlus , το Spotify, το Brave Browser, το Kodi , το MX Player , το Lepto Sports και το Strix TV .

Το IPTV SuperStore λαμβάνει επιπλέον βήματα για να διασφαλίσει ότι όλες οι εφαρμογές της βιβλιοθήκης λειτουργούν τέλεια. Εάν βρείτε μια εφαρμογή ή σύνδεσμο που είναι νεκρή ή κατεστραμμένη, μπορείτε να στείλετε email στους προγραμματιστές. Εάν είναι διαθέσιμο, προστίθεται αντικατάσταση εντός 24 ωρών.

2. 44444444

Ακολουθεί το κατάστημα Stream & Tech Now. Ο προγραμματιστής αυτού του καταστήματος ήταν δημοφιλής στο FileLinked με μια τεράστια βιβλιοθήκη εφαρμογών. Είναι περισσότερο το ίδιο στο Unlinked, με το κατάστημα να προσφέρει 560 εφαρμογές για λήψη. Μερικά από αυτά είναι πρωτότυπα από τον προγραμματιστή.

Όλες οι εφαρμογές ομαδοποιούνται σε 19 κατηγορίες, με ενότητες για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, εφαρμογές για παιδιά, αθλήματα, προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων, εργαλεία και άλλα.

Μερικές από τις εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε περιλαμβάνουν το Cinema HD , το AstonCine, το Nova TV , το Cyberflix , το FilmPlus, το APK Updater και το Tea Sports Live . Για μια πιο ευχάριστη εμπειρία, υπάρχουν πολλές εκδόσεις χωρίς διαφημίσεις των εφαρμογών ροής.

3. 67664537

Το κατάστημα Stream It All Unlinked προσφέρει έως και 250 εφαρμογές που ταξινομούνται σε 14 κατηγορίες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα εξαιρετικό κατάστημα για παρακολούθηση περιεχομένου κατά παραγγελία όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, με τις περισσότερες εφαρμογές να είναι προσαρμοσμένες σε αυτό. Υπάρχει μια κατηγορία Κορυφαίες Εφαρμογές ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών για τις δημοφιλείς εφαρμογές, καθώς και μια κατηγορία Εφαρμογές ταινιών και τηλεόρασης για τις λιγότερο γνωστές επιλογές.

Άλλες ομαδοποιήσεις περιλαμβάνουν Εφαρμογές ζωντανής τηλεόρασης, Kodi, Anime και Comics, Επίσημες εφαρμογές Amazon και αρκετές εφαρμογές ταξινομημένες στα Εργαλεία. Υπάρχει επίσης μια κατηγορία για ροή περιεχομένου για ενηλίκους.

Οι εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε στο Stream It All περιλαμβάνουν το Cinema HD, το FilmApp AF, το Media Lounge και το MX Player PRO.

4. EB2E4A4C

Αυτός ο κωδικός σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Seenys APK Store. Είναι ένα κατάστημα με 72 αρχεία. Όλα αυτά τα αρχεία ταξινομούνται σε 7 κατηγορίες για ευκολότερη περιήγηση. Περιλαμβάνουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, Ζωντανή τηλεόραση, Εργαλεία, προγράμματα περιήγησης, VPN, Μουσική και YouTube.

Μπορείτε να κατεβάσετε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές FireStick χρησιμοποιώντας αυτόν τον Μη συνδεδεμένο κώδικα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε Cinema HD, Film Plus, Bee TV, Media Lounge, Ola TV , UK Turks, Mouse Toggle, Fast Task Killer , Chrome και Smart YouTube . Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν εκδόσεις χωρίς διαφημίσεις ορισμένων από αυτές τις εφαρμογές, όπως η εφαρμογή UK Turks, το Media Lounge, το Bee TV και το Ola TV.

5. 710AB04D

Στη συνέχεια στη λίστα με τους καλύτερους μη συνδεδεμένους κωδικούς είναι ο κωδικός για το κατάστημα Android Devices & Unlinked. Αυτό το κατάστημα διαθέτει 154 εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε για τη συσκευή σας FireStick. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν κατηγορίες αρχείων, αφήνοντάς σας το καθήκον να ταξινομήσετε μόνοι σας τις εφαρμογές.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές δημοφιλείς και εξαιρετικές εφαρμογές εδώ που καλύπτουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, anime, IPTV, προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων και βοηθητικά προγράμματα. Έχοντας αυτό υπόψη, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το κατάστημα απευθύνεται κυρίως σε λάτρεις ταινιών και εκπομπών, με μεγάλο μερίδιο των εφαρμογών αυτής της κατηγορίας. Μπορείτε να κατεβάσετε τα Cinema HD, Film Plus, Crunchyroll, UK Turks, Cyberflix και άλλα. Υπάρχει ακόμη και μια εφαρμογή (Παλιές ταινίες) για τους λάτρεις των κλασικών.

6. Superapps

Το Superapps είναι κωδικός για το Unlinked store που ονομάζεται Mega App Pack. Αυτός ο κωδικός σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε 54 εφαρμογές FireStick. Το Superapps είναι ένα κατάστημα all-in-one, επομένως θα βρείτε εφαρμογές σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Περιλαμβάνουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, ζωντανά αθλητικά, κινούμενα σχέδια και anime και βοηθητικά προγράμματα. Δεν υπάρχει ταξινόμηση, επομένως θα πρέπει να εξερευνήσετε τη βιβλιοθήκη με κύλιση.

Μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές σε αυτό το κατάστημα περιλαμβάνουν την εφαρμογή UK Turks, Lepto Sports, Cartoon HD, Nova TV, Movie HD, Bee TV και Cinema HD.

Οι Superapps απαιτούν ένα PIN για χρήση: 911911.

7. 33627466

33627466 είναι ο κωδικός για το κατάστημα Stream Doctor. Αυτό το μη συνδεδεμένο κατάστημα φιλοξενεί 73 εφαρμογές. Διατίθενται σε μόλις 4 κατηγορίες, με ομάδες για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, VPN, περιεχόμενο ροής για ενήλικες και εφαρμογές FireStick για βοηθητικές εφαρμογές και συντήρηση.

Ορισμένες δημοφιλείς εφαρμογές που μπορείτε να κάνετε λήψη στο Stream Doctor περιλαμβάνουν το Mouse Toggle, το Stremio, το Media Lounge, το Cuco TV, το Viva TV και το Sofa TV. Υπάρχουν διαθέσιμες τροποποιημένες εκδόσεις, χωρίς διαφημίσεις, ορισμένων εφαρμογών ροής. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε να αντικατασταθούν παλιές εφαρμογές που δεν είναι ενημερωμένες.

8. 90D311FE

Ο μη συνδεδεμένος κωδικός 90D311FE σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη εφαρμογών που δημιουργήθηκε από έναν προγραμματιστή που ονομάζεται Oztech3000. Αυτό το κατάστημα είναι εξαιρετικό για τους λάτρεις των ταινιών, των τηλεοπτικών εκπομπών και των anime, καθώς και οι 48 εφαρμογές ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Εδώ, θα βρείτε δημοφιλείς καθώς και πιο σκοτεινές εφαρμογές για ροή ταινιών και σειρών. Υπάρχουν μερικά λάθη, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές εξακολουθούν να λειτουργούν.

Ορισμένες εφαρμογές εδώ περιλαμβάνουν Anime World, Viva TV, Bee TV, Film Plus, ZiniTevi, Live Net TV και Nova TV. Η βιβλιοθήκη του Oztech3000 συνοδεύεται επίσης από πολλές τροποποιημένες εκδόσεις δημοφιλών εφαρμογών ροής που δεν περιέχουν διαφημίσεις.

9. D9BCD4D8

Οι λάτρεις των σπορ και οι κόφτες καλωδίων που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για την καλωδιακή τηλεόραση δεν μένουν έξω. Αυτός ο κωδικός παρέχει πρόσβαση σε ένα άλλο κατάστημα Oztech3000, αυτό που ονομάζεται εύστοχα Live TV/ Sports.

Υπάρχουν 37 εφαρμογές εδώ. Χωρίζονται σε αυτές τις δύο μεγάλες κατηγορίες, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και ζωντανά αθλητικά γεγονότα.

Μεταξύ των εφαρμογών σε αυτό το κατάστημα περιλαμβάνουν Live Net TV, Pluto TV, Lepto Sports, Football Plus, FOX Now, NFL Live Streaming, UK Turks, Media Lounge και HDTV. Οι περισσότερες από τις επιλογές είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

10. 7CD6A4F1

Η τελική καταχώρηση σε αυτήν τη λίστα αναπτύχθηκε από την Newtech Apps. Προσφέρει 29 εφαρμογές που διατίθενται σε 7 κατηγορίες. Περιλαμβάνουν Εφαρμογές ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών Εφαρμογές ζωντανής τηλεόρασης, Kodi, Εργαλεία FireStick, Εφαρμογές ταινιών χωρίς διαφημίσεις και Ζωντανή τηλεόραση χωρίς διαφημίσεις.

Μερικές από τις εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε περιλαμβάνουν το Live Net TV, το Swift Streamz, το Redbox TV, το Kodi, το FireStick Task Killer και το MX Player. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές χωρίς διαφημίσεις, που παρατίθενται στις κατάλληλες κατηγορίες.

Το FireStick / Fire TV σας είναι πλέον έτοιμο για ροή του αγαπημένου σας περιεχομένου. Ωστόσο, προτού ξεκινήσετε, θα ήθελα να σας προειδοποιήσω ότι ό,τι μεταδίδετε σε ροή στο διαδίκτυο είναι ορατό στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου και στην κυβέρνησή σας. Αυτό σημαίνει ότι η ροή δωρεάν ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, αθλημάτων μπορεί να σας φέρει σε νομικά προβλήματα .

Δεν ενθαρρύνουμε την παραβίαση των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αλλά, τι γίνεται αν καταλήξετε να κάνετε streaming περιεχομένου από μια παράνομη πηγή ακούσια; Δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ νόμιμης και παράνομης πηγής.

Επομένως, προτού ξεκινήσετε τη ροή στο Fire Stick / Fire TV σας, ας δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για να κρατήσετε τις δραστηριότητες ροής κρυφές από τα αδιάκριτα βλέμματα.

συμπερασμα

Το Unlinked είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο FileLinked που είναι πλέον εκτός σύνδεσης. Παρόλο που είναι σχετικά νέο, υπάρχουν αρκετά καλά καταστήματα για τη λήψη εφαρμογών τρίτων. Σε αυτό το άρθρο, σας έδειξα δέκα από τους καλύτερους μη συνδεδεμένους κωδικούς που εξακολουθούν να λειτουργούν για την πρόσβαση σε αυτές τις βιβλιοθήκες στο FireStick, το FireStick Lite, το FireStick Cube και άλλες συσκευές Fire OS και Android.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε σκέψεις ή παρατηρήσεις, ενημερώστε με στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Νομική Αποποίηση ευθυνών – Το FireStickTricks.com δεν επαληθεύει τη νομιμότητα ή την ασφάλεια οποιωνδήποτε πρόσθετων, εφαρμογών ή υπηρεσιών που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης, δεν προωθούμε, δεν φιλοξενούμε ή συνδέσουμε σε ροές που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Αποθαρρύνουμε ιδιαίτερα την πειρατεία και συμβουλεύουμε αυστηρά τους αναγνώστες μας να την αποφύγουν με κάθε κόστος. Οποιαδήποτε αναφορά για δωρεάν ροή στον ιστότοπό μας προορίζεται αποκλειστικά για περιεχόμενο χωρίς πνευματικά δικαιώματα που είναι διαθέσιμο στον Δημόσιο τομέα . Διαβάστε την πλήρη δήλωση αποποίησης ευθύνης .

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *