Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του WinZip για υπολογιστή το 2023

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του WinZip για υπολογιστή το 2023

Όταν πρόκειται για βοηθητικά προγράμματα συμπίεσης αρχείων, τα Windows 10 δεν έχουν καμία έλλειψη από αυτά. Έχετε εκατοντάδες επιλογές σε αυτήν την ενότητα, αλλά μερικές φορές, το να έχουμε τόσες πολλές επιλογές μπορεί να μας μπερδέψει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα βοηθητικά προγράμματα συμπίεσης αρχείων.

Δεδομένου ότι έχουμε ήδη συζητήσει το WinRAR, θα συζητήσουμε το WinZIP σε αυτό το άρθρο. Το WinZip είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν και πιο διάσημες εφαρμογές ZIP για τη δημιουργία και εξαγωγή αρχείων ZIP.

Το πρόγραμμα λειτουργεί ως μία στάση λογισμικό διαχείρισης αρχείων και συμπίεσης για τον υπολογιστή σας. Μπορεί να αποσυμπιέσει περισσότερες από 17 διαφορετικές μορφές αρχείων. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε το WinZIP Pro για να αποκτήσει πιο προηγμένες λειτουργίες.

Τι είναι το WinZip;

Τι είναι το WinZip;

Το WinZip είναι ένα πρόγραμμα των Windows που σας επιτρέπει να αρχειοθετείτε και να συμπιέσετε αρχεία. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη συμπίεση αρχείων, καθώς είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων. Έτσι, για παράδειγμα, εάν θέλετε να μοιραστείτε 1 GB αρχείου, το βοηθητικό πρόγραμμα κοινής χρήσης αρχείων επιτρέπει μόνο 800 MB ανταλλαγής αρχείων.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε WinZip για να συμπιέσετε τα αρχεία σας σε ένα αρχείο. Όταν συμπιέζετε αρχεία μέσω WinZip, το μέγεθος του αρχείου μειώνεται, επιτρέποντάς σας να τα αποθηκεύετε ή να τα διανέμετε πιο αποτελεσματικά.

Επίσης, το WinZip είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση από άλλα προγράμματα συμπίεσης αρχείων όπως το PKZIP και το PKUNZIP. Από την άλλη πλευρά, μοιάζει πολύ με το WinRAR, καθώς έλαβε επίσης υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης.

Κατεβάστε το WinZip για υπολογιστή δωρεάν

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του WinZip για υπολογιστή

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το WinZip, ίσως θελήσετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι το WinZip είναι δωρεάν αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μετά το τέλος της δοκιμής, πρέπει να αγοράσετε το προϊόν.

Επίσης, το WinZip έχει ένα επαγγελματικό πρόγραμμα που προσφέρει πολλές εφαρμογές WinZIP, όπως διαχείριση εικόνων, ασφαλές αντίγραφο ασφαλείας, PDF Express και Share Express. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το WinZip δωρεάν χωρίς να αγοράσετε το πρόγραμμα Pro/Enterprise.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τους συνδέσμους λήψης στην πιο πρόσφατη έκδοση του WinZip. Τα αρχεία που κοινοποιούνται παρακάτω είναι απαλλαγμένα από ιούς/κακόβουλα προγράμματα και είναι απολύτως ασφαλή για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας πάμε στο Λήψη Winzip για υπολογιστή.

Πώς να εγκαταστήσετε το WinZip για υπολογιστή;

Λοιπόν, το WinZip είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα και εύκολο στην εγκατάσταση σε υπολογιστή με Windows. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης χωρίς σύνδεση WinZip που έχουμε μοιραστεί παραπάνω.

1. Κατεβάστε το πιο πρόσφατο Winzip για Windows από τον σύνδεσμο που έχουμε μοιραστεί. Μετά τη λήψη, εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Επόμενο

2. Τώρα αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις κάνοντας κλικ στο Συμφωνώ.

Συμφωνώ

3. Στην οθόνη WinZip Analytics, κάντε κλικ στο Συμφωνώ κουμπί.

4. Τώρα, Περίμενε μέχρι το πρόγραμμα εγκατάστασης να πραγματοποιήσει λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του WinZip από τους διακομιστές του.

Περίμενε

5. Τώρα ανοίξτε το WinZip στον υπολογιστή σας. Θα δείτε μια διεπαφή όπως η παρακάτω.

WinZip

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το WinZip στον υπολογιστή σας με Windows. Μπορείτε να προχωρήσετε και να ενεργοποιήσετε το WinZip πριν τελειώσει η δοκιμή.

Χαρακτηριστικά του WinZip

Χαρακτηριστικά του WinZip

Τώρα που γνωρίζετε το WinZip, ίσως θέλετε να μάθετε τις δυνατότητές του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του WinZip. Ας τσεκάρουμε.

Ελεύθερος

Λοιπόν, το WinZip είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Δεν υπάρχει χρέωση για τη λήψη της έκδοσης αξιολόγησης του WinZip. Αν και προσφέρει μια επίδειξη, το WinZip μπορεί να εκτελεστεί χωρίς άδεια σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Το παλαιότερο βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων

Το WinZip είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα βοηθητικά προγράμματα συμπίεσης αρχείων που είναι διαθέσιμα για υπολογιστή. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2004 και προσέφερε πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών συμπίεσης ταυτόχρονα.

Δημιουργήστε αρχεία ZIP που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης

Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν, το WinZip υποστηρίζει επίσης κρυπτογράφηση αρχείων. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit για την προστασία των αρχείων σας με κωδικό πρόσβασης. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WinZip για να εγγράψουν αρχεία απευθείας σε CD ή DVD.

Αποσυμπιέστε όλες τις κύριες μορφές αρχείων

Λοιπόν, η τελευταία έκδοση του WinZip μπορεί να αποσυμπιέσει όλες τις κύριες μορφές αρχείων που μπορείτε να σκεφτείτε. Το WinZip μπορεί να ανοίξει δημοφιλείς μορφές συμπίεσης όπως ZIP, ZIPX, RAR, 7Z, TAR, GZIP, VHD, XZ και άλλα με ένα κλικ.

Δυνατότητες διαχείρισης αρχείων

Με το WinZip, μπορείτε εύκολα να βρείτε, να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε, να μετακινήσετε και να μοιραστείτε τα αρχεία σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο δίκτυό σας ή στις υπηρεσίες cloud. Έτσι, το WinZip σας προσφέρει πλήρεις δυνατότητες διαχείρισης αρχείων.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του WinZip. Έχει περισσότερες δυνατότητες που μπορείτε να εξερευνήσετε ενώ χρησιμοποιείτε το βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων στον υπολογιστή σας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό είναι το πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσετε το WinZip σε έναν υπολογιστή με Windows.

Το WinZip είναι ένα εξαιρετικό βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης και διαχείρισης αρχείων που μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:12 καλύτερες εφαρμογές για άνοιγμα αρχείων ZIP στο Android

10 καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις WinRAR για Windows

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Winrar για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *