μυστικό μενού στην τηλεόραση LG

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μυστικό μενού στην τηλεόραση LG

INSIGHTS:

  • Χρησιμοποιώντας τα αυθεντικά τηλεχειριστήρια LG TV και Service, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μυστικό μενού που ονομάζεται Μενού σέρβις.
  • Με ένα τηλεχειριστήριο LG Magic, μπορείτε να ανοίξετε διάφορα μυστικά μενού και να αλλάξετε ορισμένες κρυφές ρυθμίσεις.

Ως απλός χρήστης της τηλεόρασης LG, μπορεί να χρησιμοποιείτε το μενού της τηλεόρασης σε τακτική βάση. Αλλά ξέρατε ότι υπάρχουν μυστικά μενού στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην τηλεόραση LG σας; Αυτά τα μενού μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε προηγμένες ρυθμίσεις τηλεόρασης. Για να μάθετε τους διαφορετικούς τρόπους πρόσβασης στο μυστικό μενού, ακολουθήστε τα βήματα σε αυτό το άρθρο.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μυστικό μενού της LG Smart TV χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήρια

Οι τηλεοράσεις LG διατίθενται σε διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικά μοντέλα τηλεχειριστηρίου. Με βάση το μοντέλο απομακρυσμένου που διαθέτετε, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μυστικό μενού.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία προγραμματιστή στην τηλεόραση LG

Πώς να ενημερώσετε μια LG Smart TV [WebOS & NetcastOS]

Αποκτήστε πρόσβαση στο μενού υπηρεσίας χρησιμοποιώντας το κανονικό τηλεχειριστήριο τηλεόρασης LG

Εάν χρησιμοποιείτε το αρχικό τηλεχειριστήριο τηλεόρασης LG που δεν έχει το κουμπί του τροχού, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το ανοίξετε Μενού σέρβις.

Σημείωση: Είναι καλύτερο να μην έχετε πρόσβαση στο Μενού υπηρεσιών εκτός εάν είστε επαγγελματίας ή ειδικός στη χρήση σύνθετων ρυθμίσεων τηλεόρασης.

1. Πιάστε το τηλεχειριστήριό σας και πατήστε το Εισαγωγή κουμπί.

Επιλέξτε το κουμπί Input στο LG TV Remote

2. Πληκτρολογήστε τον κωδικό 3195 για να ανοίξετε το μενού Service.

3. Εάν το μενού δεν εμφανιστεί αμέσως, πατήστε το Εισαγωγή κουμπί ξανά.

4. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα το Κουμπί μενού μέχρι να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο κωδικού πρόσβασης στην τηλεόρασή σας.

Σημείωση: Εάν το τηλεχειριστήριό σας δεν έχει το κουμπί Μενού, μπορείτε να πατήσετε το Κουμπί ρυθμίσεων ή το Κουμπί αφετηρίας.

5. Εάν δεν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο κωδικού πρόσβασης, πατήστε το Κουμπί μενού στο τηλεχειριστήριό σας και το Κουμπί Μενού της τηλεόρασης ταυτόχρονα ή πατήστε παρατεταμένα το τηλεχειριστήριο κουμπί ΟΚ για να ανοίξετε την προτροπή κωδικού πρόσβασης.

6. Ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασής σας, ο κωδικός πρόσβασης θα είναι διαφορετικός. Δοκιμάστε λοιπόν τους παρακάτω κωδικούς πρόσβασης μέχρι το Μενού σέρβις ή το EZ ADJUST εμφανίζεται το μενού.

  • 0413
  • 0000
  • 7777
  • 8878
  • 8741
  • 8743
  • 3195

Ανοίξτε το μυστικό μενού χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο LG TV Magic

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη μέθοδο για πρόσβαση σε διάφορα μυστικά μενού και πίνακες πληροφοριών. Αυτή η μέθοδος δεν είναι για το άνοιγμα ενός μόνο μυστικού μενού αλλά διαφορετικών μενού.

1. Για πρόσβαση στις τηλεοράσεις σας Πληροφορίες VRRΠάτα το Πράσινο κουμπί στο τηλεχειριστήριό σας 7 φορές.

2. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Παράκαμψη σηματοδότησης HDMI μενού με πλοήγηση σε Όλες οι ΡυθμίσειςΕικόνα. Στη συνέχεια, πατήστε 1113111 στο τηλεχειριστήριό σας για πρόσβαση στο κρυφό μενού.

3. Πατήστε το Κουμπί σίγασης 3 φορές για να ανοίξετε ένα μυστικό μενού με επιλογές απενεργοποίησης ορισμένων ρυθμίσεων.

Ανοίξτε ένα μυστικό μενού στην τηλεόραση LG

4. Για να ανοίξετε το μενού Host Diagnostics, μεταβείτε στο Όλες οι ΡυθμίσειςΓενικός Προγράμματα. Τώρα πατήστε το 1 κουμπί 5 φορές για να ανοίξετε το μενού.

5. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Επεξεργασία γρήγορης πρόσβασης μενού πατώντας παρατεταμένα το κουμπί 0.

6. Για πρόσβαση στο Μενού Περισσότερες ενέργειες, ανακινήστε το τηλεχειριστήριό σας και πατήστε το κουμπί κύλισης. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο 3 τελείες δίπλα στο HDMI 1 επιλογή που εμφανίζεται για να ανοίξει το μενού.

Αποκτήστε πρόσβαση στο μυστικό μενού χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο υπηρεσίας τηλεόρασης LG

Τα τηλεχειριστήρια της Υπηρεσίας δεν είναι για απλούς χρήστες. Αυτά τα τηλεχειριστήρια χρησιμοποιούνται γενικά από επαγγελματίες ή τεχνικούς που ρυθμίζουν τηλεοράσεις για εμπορικούς σκοπούς (για ξενοδοχεία, νοσοκομεία κ.λπ.). Μπορείτε να λάβετε εύκολα μια υπηρεσία τηλεχειρισμού από ηλεκτρονικά καταστήματα. Μόλις αποκτήσετε ένα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού υπηρεσιών στην τηλεόρασή σας.

Σημείωση: Η αλλαγή των ρυθμίσεων του μενού υπηρεσίας μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην τηλεόρασή σας.

1. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και πατήστε το Κουμπί ΕΝΑΡΞΗ στο τηλεχειριστήριό σας.

2. Μόλις εμφανιστεί ένα μήνυμα κωδικού πρόσβασης στην οθόνη της τηλεόρασής σας, εισαγάγετε τον κωδικό 0413 για να ανοίξετε το μενού υπηρεσιών.

Ορίστε το! Τώρα ανακαλύψατε τις κρυφές ρυθμίσεις στην τηλεόρασή σας LG. Μπορείτε να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τα μυστικά μενού που είναι διαθέσιμα στην τηλεόραση LG. Ωστόσο, τα μυστικά μενού είναι κρυμμένα για κάποιο λόγο. Επειδή, η αλλαγή αυτών των ρυθμίσεων μπορεί να βλάψει μόνιμα την τηλεόρασή σας ή να διαταράξει τη λειτουργία της. Χρησιμοποιήστε τα λοιπόν με προσοχή.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *