Πώς να αλλάξετε την ώρα αναβολής στο iPhone

Πώς να αλλάξετε την ώρα αναβολής στο iPhone

Η εφαρμογή Ρολόι στο iPhone σας είναι πολύ χρήσιμη. Σας λέει την ώρα και σας επιτρέπει να ορίσετε ξυπνητήρια. Η επιλογή Alarm της εφαρμογής Clock της Apple διαθέτει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να ξυπνάτε νωρίς το πρωί, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Snooze.

Εάν δεν το γνωρίζετε, η λειτουργία Αναβολής σε ένα Ξυπνητήρι έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει το ξυπνητήρι να κάνει θόρυβο για σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό δίνει στους κοιμώμενους ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσουν τον ημιτελή ύπνο τους.

Ανάλογα με το πρόγραμμα ύπνου σας, κάποια στιγμή, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την ώρα αναβολής για να ταιριάζει με το μοτίβο ύπνου σας. Είναι πραγματικά σημαντικό να προσαρμόσετε τον χρόνο αναβολής με βάση την ανάγκη σας για να αποφύγετε την κούραση μετά το ξύπνημα.

Πόσο διαρκεί ο χρόνος αναβολής στο iPhone;

Εάν έχετε iPhone, θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε την ώρα αναβολής. Ναι, καλά διαβάσατε: το iPhone δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε τον χρόνο αναβολής του προεπιλεγμένου συναγερμού.

Ο προεπιλεγμένος χρόνος αναβολής στο ξυπνητήρι του iPhone έχει ρυθμιστεί σε εννέα λεπτά, ο οποίος μπορεί να είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος για πολλούς χρήστες. Λοιπόν, ποιες είναι οι επιλογές για να αλλάξετε την ώρα αναβολής σε ένα iPhone;

Πώς να αλλάξετε την ώρα αναβολής σε ένα iPhone;

Παρόλο που η προεπιλεγμένη εφαρμογή Ρολόι του iPhone δεν επιτρέπει την τροποποίηση της ώρας αναβολής, μερικές εναλλακτικές λύσεις σάς επιτρέπουν να επιτύχετε το ίδιο όφελος.

Η καλύτερη και πιο εύκολη επιλογή για να προσαρμόσετε τον χρόνο αναβολής είναι να ρυθμίσετε πολλαπλούς ξυπνητήρια στο iPhone σας.

Η ρύθμιση πολλαπλών ειδοποιήσεων σε διαφορετικά χρονικά πλαίσια και η απενεργοποίηση της αναβολής για το καθένα θα εξακολουθεί να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

(+) Εικονίδιο συν

  • Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι στο iPhone σας.
  • Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρολόι, μεταβείτε στην καρτέλα Ξυπνητήρι.
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο (+) Εικονίδιο συν για να προσθέσετε νέο συναγερμό.
  • Ρυθμίστε την ώρα αφύπνισης.
  • Επόμενο, απενεργοποιήστε την επιλογή Αναβολή για το ξυπνητήρι που έχετε ρυθμίσει.
  • Μόλις τελειώσετε, πατήστε Αποθήκευση στην επάνω δεξιά γωνία.

Αυτό θα αποθηκεύσει το ξυπνητήρι χωρίς αναβολή. Εσυ πρεπει διαμορφώστε περισσότερα ξυπνητήρια κάθε 5 λεπτά, 15 λεπτά ή οποιοδήποτε διάστημα θέλετε. Φροντίστε να απενεργοποιήσετε την επιλογή Αναβολή για κάθε ξυπνητήρι που ορίζετε. Την επόμενη φορά που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι, απενεργοποιήστε το ξυπνητήρι και περιμένετε να χτυπήσει ο άλλος.

Πώς να αλλάξετε την ώρα αναβολής στο iPhone με την εφαρμογή Alarmy

Το Alarmy είναι βασικά μια εφαρμογή ξυπνητήρι τρίτου κατασκευαστή για iPhone που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε την ώρα αναβολής. Τα χαρακτηριστικά του υποτίθεται ότι θα σας ξυπνήσουν νωρίς το πρωί.

Επομένως, εάν αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να αλλάξετε τον χρόνο αναβολής, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την ώρα αναβολής στο iPhone με το Alarmy.

1. Για να ξεκινήσετε, πραγματοποιήστε λήψη του Συναγερμοί εφαρμογών στο iPhone σας.

Συναγερμοί εφαρμογών

2. Τώρα ολοκληρώστε την αρχική ρύθμιση και μεταβείτε στην κύρια οθόνη.

ολοκληρώστε την αρχική ρύθμιση

3. Στη συνέχεια, πατήστε το Κουμπί συν (+). στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Συναγερμός.

Κουμπί συν (+).

4. Τώρα, ρυθμίστε το ξυπνητήρι που προτιμάτε.

ρυθμίστε το ξυπνητήρι που προτιμάτε

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο Αναβολή και ορίστε τη διάρκεια αναβολής της επιλογής σας. Μόλις τελειώσετε, πατήστε Εγινε.

ορίστε τη διάρκεια αναβολής

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο Εντάξει για να αποθηκεύσετε τον Συναγερμό.

Εγινε

Αυτό είναι! Μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα για να ορίσετε όσα ξυπνητήρια θέλετε με την εφαρμογή Alarmy. Επίσης, η εφαρμογή Alarmy σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη διάρκεια πολλαπλής αναβολής.

Παρόλο που η εγγενής εφαρμογή Ρολόι του iPhone δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε την ώρα αναβολής του ξυπνητηριού, οι λύσεις που έχουμε μοιραστεί εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να το κάνετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή της ώρας αναβολής του iPhone, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *