Πώς να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό περιήγησης στο Android (πιο πρόσφατο)

Ας παραδεχτούμε, ενώ ελευθερώνουμε χώρο αποθήκευσης στο Android, συνήθως διαγράφουμε τα δεδομένα της εφαρμογής και τα ανεπιθύμητα αρχεία. Λοιπόν, τα ανεπιθύμητα αρχεία είναι εντάξει για διαγραφή, αλλά η διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Για παράδειγμα, η εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome καταργεί τον Λογαριασμό Google, τα ιστορικά προγράμματος περιήγησης, τους σελιδοδείκτες κ.λπ.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον Συγχρονισμό Λογαριασμού Google, τότε μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα, όπως ιστορικά περιήγησης, σελιδοδείκτες κ.λπ., αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Συγχρονισμός λογαριασμού; Επομένως, εάν είστε χρήστης του Google Chrome και έχετε χάσει το ιστορικό περιήγησής σας, μην ανησυχείτε. σας καλύψαμε.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια μέθοδο εργασίας που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό του Chrome. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες μεθόδους ανάκτησης δεδομένων, αυτή δεν βασίζεται σε υπολογιστή. Μπορείτε να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό του προγράμματος περιήγησης Chrome από το ίδιο το Android σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία στο Android

Πώς να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό περιήγησης στο Android

Η μέθοδος θα λειτουργεί μόνο εάν είναι ενεργοποιημένη η «Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών». στον Λογαριασμό σας Google. Ελέγξτε τη μέθοδο για να επιβεβαιώσετε εάν η «Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών είναι ενεργοποιημένη ή όχι.

  • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στο Android σας.
  • Στη συνέχεια, ανοίξτε τη διεύθυνση URL – https://www.google.com/settings.
  • Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα Λογαριασμών Google.
  • Πατήστε στο «Δεδομένα και εξατομίκευση» αυτί.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ελέγξτε αν το “Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών” είναι ενεργοποιημένο ή όχι.

Εάν είναι ενεργοποιημένη, τότε μπορείτε εύκολα να δείτε το διαγραμμένο ιστορικό περιήγησης του Google Chrome. Ακολούθησε το βήματα που δίνονται παρακάτω για να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό περιήγησης στο Chrome για Android.

1. Καταρχήν, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

2. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε τη διεύθυνση URL: https://www.google.com/settings

3. Αυτό θα σας οδηγήσει στο Η δραστηριότητά μου Google σελίδα.

4. Τώρα επιλέξτε το Δεδομένα & Εξατομίκευση αυτί.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Η δραστηριότητά μου επιλογή.

6. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητα της Google, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικό περιήγησης, επισκέψιμοι ιστότοποι, επισκέψεις στο Play Store, αναζητήσεις εικόνων κ.λπ.

Από εκεί, μπορείτε να αποθηκεύσετε τυχόν σημαντικές αναζητήσεις στον ιστό ή σελιδοδείκτες για μελλοντική χρήση.

Εκμάθηση βίντεο:

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό περιήγησης του Google Chrome στο Android. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων ή λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή για να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό του Chrome στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό περιήγησης το 2023

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Roblox

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Πώς να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις στο iPhone

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4606

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: