Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στο iPhone

Όπως το Android, το iPhone σας επίσης σαρώνει αποτελεσματικά για όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις και τις κατεβάζει στο παρασκήνιο. Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές. Το iPhone σας ενημερώνει αυτόματα τις εφαρμογές σας από το App Store.

Οι αυτόματες ενημερώσεις είναι μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα, καθώς σας αποτρέπουν από την ταλαιπωρία της μη αυτόματης εγκατάστασης ενημέρωσης. Ωστόσο, για κάποιο λόγο, πολλοί χρήστες μπορεί να θέλουν να απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα.

Εάν έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης Διαδικτύου, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις Αυτόματες ενημερώσεις στο iPhone σας. Είτε πρόκειται για την έκδοση iOS είτε για ενημερώσεις εφαρμογών, δεν θέλετε να γίνεται αυτόματα κανένα είδος ενημέρωσης..

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στο iPhone

Λοιπόν, ποια είναι η λύση σε αυτό; Λοιπόν, είναι απλό! Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις συστήματος και εφαρμογών στο iPhone σας. Παρακάτω, έχουμε κοινά βήματα για την απενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων συστήματος και των ενημερώσεων εφαρμογών στο iPhone ή το iPad σας. Ας αρχίσουμε.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις Chrome στα Windows

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης στα Windows

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις συστήματος στο iPhone;

Πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις του iPhone για να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις συστήματος. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις συστήματος στο iPhone ή το iPad σας.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.

Αναβάθμιση λογισμικού

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Αυτόματες ενημερώσεις.

5. Στις Αυτόματες ενημερώσεις, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ενημερώσεις iOS στην ενότητα Αυτόματη λήψη.

Ενημερώσεις iOS

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε το iPhone ή το iPad σας. Αυτό θα απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις iOS στο iPhone σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών σε iPhone ή iPad

Τώρα που έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις συστήματος, μπορεί επίσης να θέλετε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών.

Εφόσον το iPhone ενημερώνει τις εφαρμογές σας από το Apple App Store, πρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του App Store για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε App Store.

App Store

3. Στο App Store, κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Ενημερώσεις εφαρμογών.

Ενημερώσεις εφαρμογών

4. Απλά απενεργοποιήστε την εναλλαγή Ενημερώσεις εφαρμογών.

απενεργοποιήστε την εναλλαγή Ενημερώσεις εφαρμογών

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών στο iPhone σας.

Αν και είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις συστήματος και εφαρμογών στο iPhone, δεν πρέπει ποτέ να το απενεργοποιήσετε εάν δεν έχετε έλλειψη εύρους ζώνης Διαδικτύου. Οι ενημερώσεις συστήματος και εφαρμογών είναι πολύ σημαντικές, καθώς προσφέρουν διορθώσεις σφαλμάτων και νέες δυνατότητες.

Επίσης, δεν είναι καλή πρακτική ασφαλείας να διατηρείτε απενεργοποιημένες τις Αυτόματες ενημερώσεις συστήματος και εφαρμογών στα iPhone. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5304

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *