Πώς να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις beta στο iPhone

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις beta στο iPhone

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο Πρόγραμμα Apple Beta, ενδέχεται να λαμβάνετε ενημερώσεις Beta στο iPhone σας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Beta μέσω δύο διαφορετικών καναλιών: «Public Beta» και «Developer Beta».

Η συμμετοχή στο κανάλι Public Beta είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή στο Developer Beta απαιτεί την καταβολή ετήσιας χρέωσης. Εν πάση περιπτώσει, αν έχετε εγγραφεί στη Δημόσια έκδοση ή στην έκδοση Beta για προγραμματιστές, το iPhone σας θα μπορεί να λαμβάνει τις ενημερώσεις Beta.

Προβλήματα με τις ενημερώσεις beta του iPhone;

Ενώ οι ενημερώσεις iPhone Beta προσφέρουν την επιλογή να δοκιμάσετε τις νέες δυνατότητες πριν από οποιονδήποτε άλλον, έχουν ορισμένα μειονεκτήματα.

Οι εκδόσεις beta είναι συνήθως ημιτελείς εργασίες. Ως εκ τούτου, είναι γεμάτα με σφάλματα και δυσλειτουργίες. Ορισμένα από αυτά μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα και να σας εμποδίσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το iPhone σας.

Μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων Beta, οι χρήστες iPhone συνήθως αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως ταχύτερη εξάντληση της μπαταρίας, κακή λήψη δικτύου, περιστασιακές καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες και προβλήματα υπερθέρμανσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κατεβάσετε το iOS 17.4 Beta στο iPhone

Πώς να παίξω παιχνίδια Google Play στον υπολογιστή

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις Beta στο iPhone;

Εάν δεν είστε λάτρης των ενημερώσεων Beta, μπορείτε εύκολα να τις απενεργοποιήσετε από τις Ρυθμίσεις του iPhone. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να καταργήσετε την εγγραφή της συσκευής σας από το Πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta για να το κάνετε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Γενικα.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.

Αναβάθμιση λογισμικού

4. Στην οθόνη Ενημέρωση λογισμικού, πατήστε Ενημερώσεις Beta.

Ενημερώσεις Beta

5. Στην οθόνη Beta Updates, επιλέξτε Μακριά από.

Μακριά από

Μόλις απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις Beta, το iPhone σας θα πραγματοποιήσει αυτόματα λήψη και εγκατάσταση της σταθερής έκδοσης του iOS.

Πώς να αποχωρήσετε από το πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta;

Εάν θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις Beta για το iPhone σας, θα πρέπει πρώτα να καταργήσετε την εγγραφή του ακολουθώντας τα βήματα που μοιραστήκαμε παραπάνω.

Μόλις απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις Beta στο iPhone σας, πρέπει να επισκεφθείτε αυτό Σύνδεσμος για να αποχωρήσετε από το πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta.

Αποχωρήστε από το πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta

Μόλις αποχωρήσετε από το πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta, θα σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν θα μπορείτε πλέον να υποβάλετε σχόλια με τον Βοηθό σχολίων. Επίσης, οι ενημερώσεις Beta δεν θα εμφανίζονται στη σελίδα Ενημέρωση λογισμικού του iPhone σας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι όταν κυκλοφορήσει η επόμενη εμπορική έκδοση του iOS, πρέπει να την εγκαταστήσετε από την Ενημέρωση λογισμικού.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις Beta στο iPhone. Εάν δεν θέλετε να δοκιμάσετε τις νέες ή λανθασμένες λειτουργίες του iPhone, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα και να απενεργοποιήσετε εντελώς τις ενημερώσεις Beta. Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *