Πώς να χρησιμοποιήσετε το UUP Dump για λήψη του αρχείου ISO των Windows 11

Πώς να χρησιμοποιήσετε το UUP Dump για λήψη ISO των Windows 11

Λοιπόν, έχετε πολλούς τρόπους για να κατεβάσετε αρχεία ISO των Windows 11. Μπορείτε να πάρετε το αρχείο ISO από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft, ο οποίος απαιτεί λογαριασμό Microsoft. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων για να κάνετε λήψη ενός αρχείου ISO στη συσκευή σας.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων και ο επίσημος ιστότοπος της Microsoft σάς παρέχουν το τελευταία έκδοση των Windows 11 αρχείων ISO. Και μερικές φορές, μπορεί να θέλετε να κάνετε λήψη των παλαιότερων εκδόσεων προεπισκόπησης των Windows 11.

Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να πάρετε τα αρχεία ISO από ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή, όπως το UUP Dump. Το UUP Dump είναι ένα εργαλείο τρίτων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα αρχεία ISO των Windows 11 από οποιαδήποτε δημόσια προεπισκόπηση. Το εργαλείο μπορεί να κατεβάσει τις εκδόσεις των Windows 11 απευθείας από τους διακομιστές της Microsoft και να τις αποθηκεύσει στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης:Windows 11 ISO Δωρεάν

Είναι ασφαλές το UUP Dump;

Ναί! ο Τα αρχεία ISO UUP Dump είναι 100% ασφαλή για λήψη και χρήση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το UUP πραγματοποιεί λήψη από τους διακομιστές της Microsoft και τους μετατρέπει μέσω του λογισμικού τους σε Αρχεία ISO.

Βασικά, τα αρχεία που χρησιμοποιεί προέρχονται από τους διακομιστές της Microsoft. Ως εκ τούτου, τα αρχεία ISO που λαμβάνετε από το UUP είναι απολύτως ασφαλή για λήψη και χρήση.

Ωστόσο, η νομιμότητα της χρήσης του UUP Dump για τη λήψη του Windows ISO παραμένει γκρίζα, επειδή η Microsoft δεν εξουσιοδοτεί επίσημα τον ιστότοπο να διανέμει τα αρχεία του.

Διαβάστε επίσης: Windows 11 Δωρεάν λήψη πλήρους έκδοσης

UUP dump Windows 11 – Πώς να το χρησιμοποιήσετε για λήψη αρχείων ISO των Windows

Αφού πάρετε τα αρχεία ISO από το UUP Dump, μπορείτε να τα αναβοσβήσετε σε μονάδα USB ή DVD και να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα σε οποιονδήποτε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τον τρόπο χρήσης UUP Dump για λήψη αρχείων ISO των Windows 11. Ας τσεκάρουμε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το UUP Dump σελίδα.

UUP Dump λήψη των windows 11 iso

2. Στην κύρια σελίδα, κάντε κλικ στο Κατεβάστε Ενότητα.

Κατεβάστε

3. Επιλέξτε το Windows 11 Insider Preview Build θέλετε να κάνετε λήψη ως ISO. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

Windows 11 Insider Preview Build

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Γλώσσα.

Windows 11 έκδοση

5. Επιλέξτε το Windows 11 έκδοση στην επόμενη οθόνη και κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

'Λήψη και μετατροπή σε ISO'

5. Στη Μέθοδο λήψης, επιλέξτε Λήψη και μετατροπή σε ISO. Καταργήστε την επιλογή όλων των επιλογών στις Επιλογές μετατροπής και κάντε κλικ στο Δημιουργία πακέτου λήψης.

'Λήψη και μετατροπή σε ISO'

6. Το UUP Dump θα πραγματοποιήσει λήψη ενός αρχείου ZIP στον υπολογιστή σας. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο ZIP και εξάγει το.

εξάγει το

7. Θα βρείτε πολλά αρχεία. Κάντε δεξί κλικ στο uup_download_windows αρχείο δέσμης και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

8. Τώρα, το UUP Dump θα κατεβάστε το αρχείο ISO από τον διακομιστή της Microsoft. Ανάλογα με την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά ή ώρες.

κατεβάστε το αρχείο ISO από τον διακομιστή της Microsoft

9. Μόλις ολοκληρωθεί, η γραμμή εντολών θα σας ζητήσει να πατήσετε 0 για να κλείσετε την οθόνη.

πατήστε 0 για να κλείσετε την οθόνη

10. Ανοίξτε το φάκελο στον οποίο έχετε εξαγάγει το εργαλείο UUP Dump. Θα βρείτε το Windows 11 αρχείο ISO σε αυτόν τον φάκελο.

Windows 11 αρχείο ISO

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο UUP Dump για να κατεβάσετε αρχεία ISO του Windows 11 Insider Preview Build.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε τα αρχεία ISO των Windows 11 χωρίς το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη των Windows 11 Insider Preview build αρχείων ISO μέσω του UUP Dump. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή χρειάζεστε βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ομαλοποιήσετε την ένταση ήχου στα Windows 11 

Τα καλύτερα Windows 10 Themes and Skins Pack 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *