Πώς να διορθώσετε τη μαύρη οθόνη θανάτου της τηλεόρασης Samsung

Αναζητάτε τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα θανάτου της μαύρης οθόνης της Samsung TV; Εάν ναι, έχουμε καλύψει τις πιθανές διορθώσεις για την επίλυσή του. Η μαύρη οθόνη προκαλείται από διάφορους παράγοντες όπως η χαλαρή σύνδεση του καλωδίου, η ακατάλληλη τροφοδοσία ρεύματος, ένα πρόβλημα με τη συσκευή σας κ.λπ. Το ζήτημα της μαύρης οθόνης θανάτου είναι κοινό σε όλες τις Smart TV της Samsung. Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα εύκολα με τις επιδιορθώσεις που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων.

Λόγοι για το ζήτημα της μαύρης οθόνης της τηλεόρασης Samsung

Οι κύριοι λόγοι για το ζήτημα της μαύρης οθόνης θανάτου στην τηλεόραση Samsung παρατίθενται παρακάτω.

  • Ξεπερασμένο υλικολογισμικό
  • Χαλαρές ή ακατάλληλες συνδέσεις καλωδίων.
  • Ελαττωματικά καλώδια HDMI.
  • Ζητήματα υλικού/λογισμικού.
  • Αύξηση ισχύος ή διακυμάνσεις ισχύος.
  • Λάθος πηγή εισόδου.
  • Η λειτουργία Sleep Timer / Power Saver είναι ενεργοποιημένη.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

7 λύσεις για να διορθώσετε τη μαύρη οθόνη του θανάτου της τηλεόρασης Samsung

Ακολουθούν οι λύσεις για την επίλυση του προβλήματος θανάτου της μαύρης οθόνης της Samsung TV.

Ελέγξτε τις συνδέσεις καλωδίων

Εάν το καλώδιο HDMI δεν είναι σωστά συνδεδεμένο στο δικό σας τηλεόραση και το καλωδιακό/δορυφορικό κουτί, έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση μαύρης οθόνης. Αποσυνδέστε το καλώδιο HDMI και το καλώδιο τροφοδοσίας από την τηλεόραση. Στη συνέχεια, συνδέστε το ξανά για να επιλύσετε το πρόβλημα της μαύρης οθόνης στην τηλεόρασή σας Samsung. Μερικές φορές, η ακίδα σύνδεσης ή το καλώδιο HDMI μπορεί να καταστραφούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να αλλάξετε το καλώδιο για να αποφύγετε το σφάλμα μαύρης οθόνης.

Αλλάξτε την πηγή εισόδου στην τηλεόραση Samsung

Εάν έχετε διαμορφώσει λάθος πηγή εισόδου στην τηλεόραση Samsung, θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Χτύπα το Πηγή κουμπί στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung και ρυθμίστε το στη σωστή πηγή εισόδου για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα της μαύρης οθόνης.

Επανεκκινήστε τη Samsung Smart TV

Η επανεκκίνηση της τηλεόρασής σας επιλύει τα περισσότερα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της μαύρης οθόνης. Υπάρχουν δύο τρόποι επανεκκίνησης/επανεκκίνησης Samsung Smart TV.

Επανεκκίνηση Samsung Smart TV Με Μακρινός: Πατήστε παρατεταμένα το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης μέχρι να γυρίσει η τηλεόραση Μακριά από και στροφές Επί πάλι.

Επανεκκίνηση Samsung Smart TV Μεέξω Μακρινός: Απενεργοποιήστε τη Samsung Smart TV και αποσυνδέστε το καλώδιο της τηλεόρασης από την πρίζα. Συνδέστε το ξανά στην πρίζα και μετά ενεργοποιήστε την τηλεόραση Samsung 30 δευτερόλεπτα.

Εάν το πρόβλημα παραμένει, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το Χρονοδιακόπτης ύπνου / Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στη Samsung Smart TV σας για να επιλύσετε το πρόβλημα της μαύρης οθόνης.

Τηλεοράσεις απο 99,00€ 

Χρησιμοποιήστε τη συσκευή διαχείρισης τάσης

Μια διακοπή ρεύματος ή απότομες διακυμάνσεις ρεύματος έχουν ως αποτέλεσμα μια μαύρη οθόνη. Όχι μόνο η τηλεόρασή σας αλλά και όλες οι συσκευές δεν θα λειτουργούν σωστά όταν αντιμετωπίζετε διακυμάνσεις ρεύματος. Όταν αντιμετωπίζετε ένα κύμα ρεύματος ή διακυμάνσεις ισχύος Συνιστάται συνεχώς η χρήση Συσκευής Διαχείρισης Τάσης.

Οι υπερτάσεις ισχύος είναι ο κύριος λόγος για το πρόβλημα της μαύρης οθόνης θανάτου στην τηλεόραση Samsung και επίσης οδηγεί σε σοβαρή ζημιά στις συσκευές σας. Χρησιμοποιώντας μια συσκευή διαχείρισης τάσης, ελέγχει και περιορίζει τη μετάδοση ισχύος στην τηλεόρασή σας.

Ενημερώστε τη Samsung Smart TV σας

Η χρήση απαρχαιωμένου υλικολογισμικού είναι επίσης η αιτία της μαύρης οθόνης θανάτου. Ενημέρωση Samsung Smart TV στην πιο πρόσφατη έκδοσή του για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

1. Συνδέστε τη Samsung Smart TV σας σε σταθερό WiFi.

2. Πατήστε το Κουμπί αφετηρίας στο τηλεχειριστήριό του.

3. Κάντε κλικ Ρυθμίσεις και επιλέξτε το Όλες οι Ρυθμίσεις επιλογή στην οθόνη.

Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις

4. Από τη σελίδα ρυθμίσεων, πατήστε Υποστήριξη και κάντε κλικ Αναβάθμιση λογισμικού.

Κάντε κλικ στην Ενημέρωση λογισμικού

5. Ελέγξτε για ενημερώσεις επιλέγοντας το Ενημέρωση τώρα επιλογή.

Επιλέξτε Ενημέρωση τώρα για να διορθώσετε τη μαύρη οθόνη του θανάτου της τηλεόρασης samsung

6. Η πιο πρόσφατη έκδοση θα εμφανιστεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Κτύπημα Ναί για να το ενημερώσετε.

Επαναφορά Samsung Smart TV

Όταν όλοι οι προαναφερθέντες τρόποι δεν επιλύσουν το πρόβλημα της μαύρης οθόνης, δοκιμάστε να επαναφέρετε τη συσκευή σας. Η επαναφορά είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα της μαύρης οθόνης του θανάτου. Αλλά αφαιρεί όλα τα δεδομένα και επαναφέρει την τηλεόραση στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τη Samsung Smart TV σας.

1. Χτυπήστε το Κουμπί αφετηρίας στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

2. Κάντε κλικ Ρυθμίσεις και επιλέξτε Όλες οι Ρυθμίσεις στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Επαναφορά για να διορθωθεί η μαύρη οθόνη του θανάτου της τηλεόρασης samsung

3. Πατήστε το Γενικά & Απόρρητο επιλογή και χτυπήστε Επαναφορά.

4. Εισαγάγετε το δικό σας PIN έξυπνων τηλεοράσεων Samsung στο απαιτούμενο πεδίο και επιλέξτε Εγινε για να επαναφέρετε την τηλεόρασή σας.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών της Samsung

Ακόμα κι αν η επαναφορά και η εκτέλεση άλλων βημάτων δεν λειτούργησαν, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε Υποστήριξη πελατών Samsung. Εισαγάγετε τον αριθμό μοντέλου της τηλεόρασής σας και επιλέξτε τη συσκευή σας. Στα ζητήματα που εμφανίζονται, επιλέξτε Η οθόνη είναι μαύρη. Στην επόμενη σελίδα, θα λάβετε πολλές επιλογές όπως μίλα μαζί μας, Καλέστε μαςκαι Ζητήστε υπηρεσία για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης. Επιλέξτε τη μέθοδο που προτιμάτε για να λάβετε βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος της μαύρης οθόνης ή επισκεφτείτε το κοντινό Κέντρο σέρβις της Samsung για την επίλυση του ζητήματος.

Συχνή ερώτηση

1. Γιατί η τηλεόραση Samsung εμφανίζει μαύρη οθόνη, αλλά ο ήχος εξακολουθεί να λειτουργεί;

Αυτό οφείλεται σε ακατάλληλη/χαλαρή σύνδεση καλωδίου HDMI. Αφαιρέστε τα καλώδια και τοποθετήστε τα ξανά σωστά στη θύρα τους για να το λύσετε.

2. Τι πρέπει να κάνω όταν η τηλεόρασή μου Samsung αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα με μαύρη οθόνη;

Αυτό το πρόβλημα προκύπτει λόγω ακατάλληλης παροχής ρεύματος ή ελαττωματικών καλωδίων. Αποσυνδέστε και συνδέστε την τηλεόραση Samsung σε διαφορετική πρίζα. Επίσης, αντικαταστήστε το ελαττωματικό καλώδιο για να διορθώσετε το πρόβλημα που αναβοσβήνει η μαύρη οθόνη και το κόκκινο φως στην τηλεόραση Samsung.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *