Πώς να εγκαταστήσετε και να κάνετε streaming IPTV σε Sony Smart TV

Η IPTV είναι μια προσιτή επιλογή για να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση και άλλα βίντεο κατά παραγγελία. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν είστε χρήστης Sony Smart TV, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή IPTV Player από το Play Store και να κάνετε ροή όλου του περιεχομένου βίντεο IPTV. Ορισμένοι πάροχοι IPTV προσφέρουν μόνο τις λίστες αναπαραγωγής M3U για τη ροή του περιεχομένου βίντεο. Ορισμένοι πάροχοι IPTV προσφέρουν Xtream Codes API. Με βάση τη συνδρομή σας στον πάροχο IPTV, επιλέξτε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV.

Η επωνυμία Sony Smart TV λειτουργεί με λειτουργικό σύστημα Android TV και Google TV OS. Καθώς και τα δύο λειτουργικά συστήματα είναι ενσωματωμένα στο Play Store, μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα οποιαδήποτε εφαρμογή αναπαραγωγής IPTV. Επιπλέον, η Sony TV υποστηρίζει επίσης την παράπλευρη φόρτωση των εφαρμογών IPTV χρησιμοποιώντας το Downloader.

Πώς να εγκαταστήσετε  IPTV σε Sony Smart TV

Πώς να κατεβάσετε το IPTV σε Sony Android TV

Πολλές εφαρμογές IPTV είναι επίσημα διαθέσιμες στο Play Store. Χρησιμοποιούμε το Televizio IPTV Player. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων από το Play Store.

(1) Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας Sony και μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές .

(2) Εντοπίστε και εκκινήστε την εφαρμογή Play Store στην τηλεόρασή σας.

(3) Αναζητήστε το Televizo IPTV Player και επιλέξτε την εφαρμογή από τη λίστα προτάσεων αναζήτησης.

(4) Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση για να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής IPTV στο Sony Android TV.

Πώς να αποκτήσετε IPTV στο Sony Google TV

(1) Ενεργοποιήστε τη Sony Google TV και πατήστε Εφαρμογές στη γραμμή μενού.

(2) Επιλέξτε την επιλογή Αναζήτηση εφαρμογών και πληκτρολογήστε Smart IPTV στη γραμμή αναζήτησης χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης.

(3) Πατήστε την εφαρμογή Smart IPTV από τις προτάσεις αναζήτησης.

(4) Στη σελίδα περιγραφής της εφαρμογής, πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση για να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο Sony Google TV.

Εναλλακτικός τρόπος προσθήκης εφαρμογών IPTV σε Sony Smart TV

Εάν η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store, μπορείτε να φορτώσετε την εφαρμογή IPTV στην τηλεόρασή σας Sony χρησιμοποιώντας το Downloader . Πριν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ενεργοποιήστε την επιλογή Άγνωστες πηγές για να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων στη Sony Smart TV. Να το κάνω,

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Κάντε κλικ στις Προτιμήσεις συσκευής → Πατήστε Ασφάλεια και Περιορισμοί → Ενεργοποίηση άγνωστων  πηγών .

(1) Μεταβείτε στο Play Store στην τηλεόρασή σας Sony.

(2) Αναζητήστε την εφαρμογή Downloader και εγκαταστήστε την στην τηλεόρασή σας.

(3) Εκκινήστε την εφαρμογή Downloader μετά την εγκατάσταση.

(4) Εισαγάγετε τον σύνδεσμο APK του Televizo IPTV Player (https://tinyurl.com/384f7jbc).

(5) Πατήστε Μετάβαση και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην τηλεόρασή σας Sony. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Downloader, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Kodi στην τηλεόρασή σας Sony.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Televizo IPTV σε Sony Smart TV

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή σε Sony Android TV ή Sony Google TV, πρέπει να την ενεργοποιήσετε για να κάνετε ροή του περιεχομένου IPTV.

(1) Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στην τηλεόρασή σας Sony και επιλέξτε την επιλογή Δίκτυο και Διαδίκτυο .

(2) Πατήστε το δίκτυο Wi-Fi και κάντε κλικ στην επιλογή Απόρρητο .

(3) Στη συνέχεια, επιλέξτε Χρήση συσκευής MAC .

(4) Εκκινήστε την εφαρμογή Televizo IPTV Player στη Sony Smart TV σας.

(5) Πατήστε την επιλογή Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής .

(6) Τώρα, εισαγάγετε τη σύνδεση M3U του παρόχου IPTV σας.

(7) Για λίγα λεπτά, το περιεχόμενο IPTV θα φορτωθεί. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα ζωντανό τηλεοπτικό κανάλι και μεταδώστε το στην τηλεόρασή σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Televizo IPTV Player σε Sony TV

Αν και το Televizo IPTV Player είναι διαθέσιμο δωρεάν, έχει ορισμένες premium δυνατότητες και επιλογές προτιμήσεων χρήστη.

(1) Κατά τη ροή ζωντανού τηλεοπτικού καναλιού, πατήστε το εικονίδιο Καρδιά για να προσθέσετε το κανάλι στη λίστα αγαπημένων σας. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να έχετε εύκολη πρόσβαση στα κανάλια.

(2) Εάν θέλετε να αποκλείσετε ορισμένα κανάλια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί OK στο συγκεκριμένο κανάλι. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Αποκλεισμός καναλιού .

(3) Με βάση την προτίμησή σας, μπορείτε να καταχωρήσετε τα κανάλια σε Προβολή λίστας , Προβολή πλέγματος , Προβολή περιεχομένου και άλλα.

(4) Εάν θέλετε να κάνετε πολλές εργασίες στο Android TV σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία PIP στο Televizo Player και να ανοίξετε άλλες εφαρμογές στο κύριο παράθυρο.

(5) Στο μενού Ρυθμίσεις , μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV με βάση τις προτιμήσεις σας.

(6) Εκτός από τη ροή περιεχομένου IPTV, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής για να παρακολουθήσετε τοπικά αρχεία στην τηλεόρασή σας Sony.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV στην τηλεόρασή μου Sony χρησιμοποιώντας το Play Store;

Ναι, δημοφιλή προγράμματα αναπαραγωγής IPTV όπως τα XCIPTV, IPTV Smarters και GSE SMART IPTV είναι διαθέσιμα στο Play Store για smartphone και τηλεοράσεις Android. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το Play Store στη Sony Smart TV σας.

2. Είναι παράνομη η IPTV;

Είναι δύσκολο να βρεθεί εάν μια υπηρεσία IPTV είναι νόμιμη ή όχι. Σήμερα, περισσότερο από το 95% των Παρόχων IPTV είναι παράνομοι. Επομένως, χρησιμοποιήστε ένα VPN στη συσκευή σας πριν από τη ροή περιεχομένου IPTV.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *