Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το UKTV Play Kodi Addon

Το UKTV Play είναι ένα πρόσθετο Kodi που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δημοφιλή βρετανικά δράματα, κωμωδίες, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Μεταδίδει όλα τα είδη δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών από τα κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου. Διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή με διαφορετικές κατηγορίες για εύκολη πρόσβαση. Το πρόσθετο UKTV Player είναι προσβάσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι εξωτερικοί χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν ένα VPN στη συσκευή τους για πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο.

Εγκαταστήστε αυτό το πρόσθετο και μεταδώστε τις αγαπημένες σας εκπομπές από διάφορες κατηγορίες όπως Dave, Yesterday, Really και Drama. Το UKTV Play είναι ένα πρόσθετο τρίτου μέρους. Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη αυτού του πρόσθετου από το επίσημο αποθετήριο Kodi. Πρέπει να κάνετε λήψη του αποθετηρίου BludhavenGrayson για να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο στο Kodi .

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Ο πιο πλήρης οδηγός εγκατάστασης Kodi: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να χρησιμοποιήσετε το Kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το Ultra IPTV Kodi Addon

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Android TV Box

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο UKTV Play Kodi

Πρώτα, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις άγνωστες πηγές στο Kodi. Να επιτρέψει,

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> σύστημα -> Πρόσθετα -> Άγνωστη πηγή -> Ενεργοποίηση -> Πατήστε Ναι .

#1 : Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε τη σελίδα Github για να πραγματοποιήσετε λήψη του αποθετηρίου BludhavenGrayson.

#2 : Κάντε κλικ στο αρχείο zip με το όνομα repository.BludhavenGrayson-1.0.0.zip .

#3 : Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη για λήψη του αρχείου zip.

#4 : Τώρα, ανοίξτε το Kodi και κάντε κλικ στα Πρόσθετα στην αρχική οθόνη.

#5 : Κάντε κλικ στο εικονίδιο Module που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης.

#6 : Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση από το αρχείο Zip .

#7 : Πλοηγηθείτε και επιλέξτε το αρχείο zip που έχετε κατεβάσει στο παρελθόν.

#8 : Μέσα σε λίγα λεπτά, το αποθετήριο BludhavenGrayson θα εγκατασταθεί στο Kodi σας.

#9 : Τώρα, πατήστε την επιλογή Εγκατάσταση από το αποθετήριο .

#10 : Επιλέξτε BludhavenGrayson Addons .

#12 : Επιλέξτε UKTV Play .

#11 : Κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα βίντεο .

#13 : Επιλέξτε Εγκατάσταση για λήψη του πρόσθετου.

#14 : Μέσα σε λίγα λεπτά, το πρόσθετο θα εγκατασταθεί στο Kodi σας. Τώρα, μπορείτε να εκκινήσετε το πρόσθετο μεταβαίνοντας στα Πρόσθετα -> Πρόσθετα βίντεο -> Αναπαραγωγή UKTV .

Σημείωση : Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη αυτού του πρόσθετου από το NoobsandNerdsRepo, το Indigo tool , το Judgment Repository και το LittleWiz Repo.

Εναλλακτικές λύσεις για το UKTV Παίξτε Kodi Addon

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το πρόσθετο UKTV Play δίνονται παρακάτω.

Το απόλυτο πρόσθετο IPTV

Το Ultimate IPTV Addon είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το πρόσθετο UKTV Play επειδή είναι ένα από τα αξιόπιστα πρόσθετα για ροή δημοφιλών τηλεοπτικών καναλιών. Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρόσθετο από το αποθετήριο Super. Χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Ultimate IPTV , μπορείτε να μεταδώσετε ένα ευρύ φάσμα ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών. Αυτό το πρόσθετο παρέχει δημοφιλή κανάλια όπως sky sports, sky cinema 1, BBC News και άλλα.

Πρόσθετο Ultra IPTV

Το Ultra IPTV Addon είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο IPTV Kodi όπου απολαμβάνετε δωρεάν απεριόριστη και απόλυτη premium εμπειρία τηλεόρασης. Από αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να παρακολουθήσετε κανάλια HD που μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο. Το πρόσθετο Ultra IPTV έχει καλύψει σχεδόν όλα τα Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από διαφορετικές χώρες όπως τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τον Καναδά και άλλα.

cCloud Addon

Το cCloud Kodi Addon είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα IPTV Kodi, το οποίο φιλοξενεί πολλά κανάλια IPTV. Όπως το Ultra IPTV Kodi Addon, προσφέρει μερικά δημοφιλή κανάλια όπως HBO, CBS, AMC και ESPN. Επομένως, είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το πρόσθετο Ultra IPTV. Από αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να μεταδώσετε τα κανάλια από διάφορες χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, η Κορέα και η Γερμανία.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN στο Kodi;

Αν και το Kodi είναι 100% νόμιμο, ορισμένα πρόσθετα δεν είναι επίσημα διαθέσιμα για ροή στο Kodi. Μπορείτε ακόμη και να λαμβάνετε νομικές ειδοποιήσεις για ροή ανεπίσημων πρόσθετων. Για τη ροή αυτών των παράνομων περιεχομένων πρόσθετων, χρειάζεστε ένα VPN. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή περιεχομένου με γεωγραφικούς περιορισμούς χωρίς περιορισμούς χρησιμοποιώντας ένα VPN. Κρυπτογραφεί επίσης όλα τα διαδικτυακά σας δεδομένα και προστατεύει τα δεδομένα σας από επιβλαβείς ιστότοπους. Το ExpressVPN , το IPVanish και το NordVPN είναι μερικά από τα καλύτερα VPN για το Kodi .

Συχνές ερωτήσεις

1. Γιατί το UKTV Play δεν λειτουργεί στο Kodi;
Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το πρόσθετο UKTV Play.

1. Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής λειτουργεί και συνδέστε τον με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.
2. Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το πρόσθετο UKTV Kodi.
3. Επανεκκινήστε το Kodi.
4. Επαναφέρετε το Kodi και εγκαταστήστε ξανά το πρόσθετο.

2. Το UKTV Play έχει εφαρμογή για Android;

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να κάνετε λήψη της εφαρμογής UKTV Play από το Google Play Store στη συσκευή σας Android.

3. Είναι το πρόσθετο UKTV Play δωρεάν στο Kodi;

Ναι, το πρόσθετο UKTV Play Kodi είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *