Πώς να εκκαθαρίσετε το ιστορικό στο Brave

Πώς να εκκαθαρίσετε το ιστορικό στο Brave Browser

Το Brave διαθέτει πολλές λειτουργίες που εστιάζουν στο απόρρητο, όπως ένα ενσωματωμένο μπλοκ διαφημίσεων, μπλοκ αναδυόμενων παραθύρων και προστασία παρακολούθησης. Ωστόσο, το Brave θα αποθηκεύσει όλο το ιστορικό περιήγησής σας, τα cookie και άλλα δεδομένα ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι όλο το ιστορικό περιήγησής σας και οι δραστηριότητές σας θα είναι ορατά σε άλλους χρήστες της συσκευής. Εάν το Brave είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα πρέπει να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησής σας, ώστε να μην μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στις δραστηριότητές σας.

Πώς να ενημερώσετε το Brave Browser [Όλες οι συσκευές](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διαγράψετε το Brave History στον υπολογιστή

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Brave στον υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε Ιστορικό >> Ιστορικό .

4. Για να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό, επιλέξτε Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης στην αριστερή πλευρά.

5. Τώρα, στη γραμμή εντολών, επιλέξτε μεταξύ Basic ή Advanced .

6. Για να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό, αλλάξτε το εύρος χρόνου σε All time και κάντε κλικ στο Clear Data .

Πώς να διαγράψετε αυτόματα το Brave History

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Brave και κάντε κλικ στις τρεις επιλογές οριζόντιας γραμμής στην επάνω αριστερή γωνία.

2. Επιλέξτε Ιστορικό από τη λίστα και ξανά επιλέξτε Ιστορικό .

3. Τώρα επιλέξτε την επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης .

4. Επιλέξτε την καρτέλα Κατά την έξοδο και επιλέξτε την επιλογή Ιστορικό περιήγησης .

5. Πατήστε Αποθήκευση για να κάνετε αλλαγές.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό μεμονωμένα

1. Μεταβείτε στο Ιστορικό και επιλέξτε το ιστορικό που θέλετε να διαγράψετε επιλέγοντας τα πλαίσια ελέγχου.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή .

Χρησιμοποιώντας παρόμοια βήματα, μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό από το Brave στο Chromebook .

Πώς να διαγράψετε το Brave History στο iOS

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Brave στη συσκευή σας iOS.

2. Κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες κάτω δεξιά

3. Επιλέξτε Ιστορικό από τη λίστα.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων επάνω δεξιά.

5. Επιλέξτε Εκκαθάριση ιστορικού για να διαγράψετε πλήρως το ιστορικό.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό μεμονωμένα

1. Μεταβείτε στην καρτέλα Ιστορικό και σύρετε προς τα αριστερά στο ιστορικό που θέλετε να διαγράψετε.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή δίπλα στο συγκεκριμένο ιστορικό.

Πώς να διαγράψετε το Brave History σε μια συσκευή Android

1. Ανοίξτε το Brave Browser στη συσκευή σας Android.

2. Κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες στην κάτω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε Ιστορικό από τη λίστα.

4. Στο επάνω μέρος, επιλέξτε Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης.

5. Επιλέξτε μεταξύ βασικού ή προηγμένου .

6. Για να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό, ορίστε το εύρος χρόνου σε All time και κάντε κλικ στο Clear Data .

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό μεμονωμένα

1. Μεταβείτε στην ενότητα Ιστορικό.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο X δίπλα στο ιστορικό για να διαγράψετε το ιστορικό που θέλετε να διαγράψετε.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης Brave λειτουργεί αργά, η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης στο Brave θα ήταν η καλύτερη λύση. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το Brave Browser .

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης χρησιμοποιώντας την επέκταση

Μπορείτε να προσθέσετε μια επέκταση στο Brave και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα επέκτασης History & Cache Cleaner και εγκαταστήστε την επέκταση στο Brave.

2. Τώρα, επιλέξτε την επέκταση στην επάνω γραμμή.

3. Επιλέξτε την επιλογή Ιστορικό .

4. Επιλέξτε την αναπτυσσόμενη επιλογή κοντά στην ώρα για να διαγράψετε το ιστορικό σε μια συγκεκριμένη ώρα.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε διαγραφή για να αφαιρέσετε το ιστορικό.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες καθαρότερες επεκτάσεις όπως

Εκκαθάριση ιστορικού και προσωρινής μνήμης Ιστού – Σύνδεσμος επέκτασης

Αυτόματη εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης – Σύνδεσμος επέκτασης

History & Cache Cleaner – Σύνδεσμος επέκτασης

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του βασικού και του προχωρημένου στην εκκαθάριση ιστορικού στο Brave;

Η επιλογή ενός βασικού θα διαγράψει το ιστορικό περιήγησης, τα cookie και άλλα δεδομένα ιστότοπου και τις εικόνες και τα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί στην κρυφή μνήμη.
Το Advanced περιλαμβάνει τα βασικά δεδομένα και άλλα ιστορικά κωδικών πρόσβασης και δεδομένων σύνδεσης, δεδομένα αυτόματης συμπλήρωσης, ρυθμίσεις ιστότοπου και ασπίδας και δεδομένα φιλοξενούμενης εφαρμογής.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian