Πώς να εκτελέσετε το παιχνίδι Steam ως διαχειριστή στα Windows;

Με τα χρόνια, η υπηρεσία διανομής ψηφιακών παιχνιδιών Steam έχει δει τεράστιες βελτιώσεις. Έχει γίνει μια επιλογή για χρήστες που αναζητούν επιλογές για να εξερευνήσουν τη τεράστια βάση δεδομένων παιχνιδιών.

Είναι μια υπηρεσία διανομής παιχνιδιών και μια βιτρίνα που διατίθεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιείται κυρίως για τη λήψη και την αναπαραγωγή διαδικτυακών παιχνιδιών. Ενώ ο υπολογιστής-πελάτης του Steam είναι πλούσιος σε δυνατότητες, μερικές φορές μερικά παιχνίδια μπορεί να κολλήσουν και να σας αναγκάσουν να το εκτελέσετε με δικαιώματα διαχειριστή.

Η εκτέλεση των παιχνιδιών Steam ως διαχειριστής θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση προβλημάτων ή προβλημάτων. είναι δυνατόν να εκτελέστε τα παιχνίδια Steam ως Διαχειριστής στα Windows; Θα το μάθουμε σε αυτό το άρθρο.

Μπορώ να εκτελέσω τα παιχνίδια Steam ως διαχειριστής;

Παρόλο που τα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα από το Steam αποθηκεύονται τοπικά, η επιλογή Εκτέλεση ως διαχειριστής εξακολουθεί να χάνει το δεξί κλικ ή το μενού περιβάλλοντος.

Η συντόμευση του παιχνιδιού Steam στην επιφάνεια εργασίας σας δεν θα σας δώσει την επιλογή “Εκτέλεση ως διαχειριστής” όταν κάνετε δεξί κλικ σε αυτήν. Λοιπόν, τώρα το ερώτημα είναι πώς να τρέξετε αυτά τα παιχνίδια ως διαχειριστής.

Τα εικονίδια παιχνιδιού που βρίσκετε στην οθόνη του υπολογιστή σας είναι απλώς μια συντόμευση που δημιουργήθηκε από τον πελάτη Steam. Αυτά δεν ήταν τα εκτελέσιμα αρχεία που μπορείτε να εκτελέσετε ως διαχειριστής.

Η μόνη επιλογή για τρέξτε τα παιχνίδια Steam ως διαχειριστής είναι να εντοπίσετε χειροκίνητα το Game.exe αρχείο από το φάκελο Steam και εκτελέστε το ως διαχειριστής.

Πώς να εκτελέσετε το παιχνίδι Steam ως Διαχειριστής;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκτελέσετε παιχνίδια Steam ως Διαχειριστής στο λειτουργικό σύστημα Windows. Παρακάτω είναι τα βήματα που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε οποιοδήποτε παιχνίδι Steam ως Διαχειριστής.

Σπουδαίος: Λάβετε υπόψη ότι αυτά δεν είναι τα βήματα για την εκτέλεση του Steam Client ως Διαχειριστή. ακολουθήστε αυτές τις μεθόδους μόνο εάν θέλετε να εκτελέσετε οποιοδήποτε συγκεκριμένο παιχνίδι που έχετε κατεβάσει από το Steam με δικαιώματα διαχειριστή.

1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι Steam που θέλετε να εκτελέσετε ως διαχειριστής είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Αρχικά, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων των Windows (Windows + E). Τώρα περιηγηθείτε σε αυτόν τον φάκελο:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common

περιηγηθείτε σε αυτόν τον φάκελο

3. Στο φάκελο Common, θα βρείτε όλα τα εγκατεστημένα παιχνίδια σας.

4. Ανοίξτε το φάκελο του παιχνιδιού που θέλετε να εκτελέσετε ως διαχειριστής. Τώρα κάντε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο του παιχνιδιού (game.exe) και επιλέξτε ‘Εκτελέστε ως διαχειριστής‘.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

Αυτό είναι! Αυτό θα εκτελεί παιχνίδια Steam ως διαχειριστής στο λειτουργικό σύστημα Windows.

Πώς να εκτελείτε πάντα ένα συγκεκριμένο παιχνίδι Steam ως διαχειριστής

Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε τα μη αυτόματα βήματα, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις ιδιότητες του Steam Game ώστε να εκτελούνται πάντα ως διαχειριστής. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι Steam που θέλετε να εκτελέσετε ως διαχειριστής είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Αρχικά, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων των Windows (Windows + E). Τώρα περιηγηθείτε σε αυτόν τον φάκελο:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common

περιηγηθείτε σε αυτόν τον φάκελο

3. Στο φάκελο Common, θα βρείτε όλα τα εγκατεστημένα παιχνίδια σας.

4. Ανοίξτε το φάκελο του παιχνιδιού που θέλετε να εκτελέσετε ως διαχειριστής. Τώρα κάντε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο του παιχνιδιού (game.exe) και επιλέξτε Ιδιότητες.

Ιδιότητες

5. Στις Ιδιότητες παιχνιδιού, μεταβείτε στο Συμβατότητα αυτί.

Συμβατότητα

6. Στην περιοχή Ρυθμίσεις, επιλέξτε την επιλογή Εκτελέστε αυτό το πρόγραμμα ως διαχειριστής και κάντε κλικ στο Ισχύουν κουμπί.

Εκτελέστε αυτό το πρόγραμμα ως διαχειριστής

7. Τώρα κάντε δεξί κλικ στο Game.exe και επιλέξτε Αποστολή σε > Επιφάνεια εργασίας (Δημιουργία συντόμευσης).

Αποστολή σε > Επιφάνεια εργασίας (Δημιουργία συντόμευσης)

Μέχρι τώρα, κοινοποιούσαμε τα βήματα για την εκτέλεση παιχνιδιών Steam ως διαχειριστής, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να τα εκτελέσετε Εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Steam ως διαχειριστής?

Η εκτέλεση του προγράμματος-πελάτη υπολογιστή Steam ως διαχειριστής είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να το εκτελέσετε με πολλούς τρόπους.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

Ο ευκολότερος τρόπος για να εκτελέσετε την επιφάνεια εργασίας του Steam ως διαχειριστής είναι να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας και να επιλέξετε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και να πληκτρολογήσετε Ατμός. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή Steam και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Πώς να τρέχετε πάντα το Steam ως διαχειριστής;

Εάν ο ίδιος ο υπολογιστής-πελάτης του Steam εμφανίζει κάποια προβλήματα, μπορεί να θέλετε να τον εκτελείτε πάντα ως διαχειριστής. Δείτε πώς να εκτελείτε πάντα το Steam ως διαχειριστής στα Windows.

1. Κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή Steam και επιλέξτε Ιδιότητες.

Ιδιότητες

2. Στις Ιδιότητες Steam, μεταβείτε στο Συμβατότητα αυτί.

Συμβατότητα

3. Στην ενότητα Ρυθμίσεις, επιλέξτε το Εκτελέστε αυτό το πρόγραμμα ως διαχειριστής και κάντε κλικ στο Ισχύουν κουμπί.

Εκτελέστε αυτό το πρόγραμμα ως διαχειριστής

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε πάντα να εκτελείτε την εφαρμογή Steam ως διαχειριστής στα Windows.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam που αξίζει να παίξετε

Η εκτέλεση του παιχνιδιού Steam ως διαχειριστής έχει μερικά πλεονεκτήματα. θα απαλλαγείτε από όλα τα σφάλματα και θα μπορέσετε να επιτύχετε καλύτερες επιδόσεις. Έχουμε συζητήσει δύο διαφορετικούς τρόπους εκτέλεσης των παιχνιδιών Steam ως διαχειριστής στα Windows. Και αυτό θα πρέπει να τρέχει τα προβληματικά παιχνίδια σας με αυξημένα προνόμια στα Windows.

Διαβάστε επίσης :Το Steam δεν ανοίγει; 8 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Steam το 2023

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Steam (41) στα Windows

Πώς να ελέγξετε εάν έχετε δικαιώματα διαχειριστή στα Windows 11

Διόρθωση του Google Chrome που συνεχίζει να κολλάει στα Windows 11

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *