Πώς να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam

Χάρη στις αλλαγές στους κανονισμούς GDPR στην ΕΕ, είναι πλέον εύκολο να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της εφαρμογής Steam, του προγράμματος-πελάτη για υπολογιστές ή του ιστότοπου. Θα μπορείτε να δείτε όλα τα παιχνίδια, τα DLC ή τα στοιχεία εντός παιχνιδιού που έχετε αγοράσει από τότε που ανοίξατε τον λογαριασμό σας στο Steam. Θα εξηγήσουμε γιατί μπορεί να θέλετε να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam και να δείτε πώς μπορείτε να δείτε το ιστορικό αγορών σας στο Steam παρακάτω.

Λογότυπο Steam στην οθόνη του φορητού υπολογιστή

Γιατί να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα παιχνίδι ή ένα DLC, ίσως να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν το έχετε ήδη. Ή ίσως θέλετε να ελέγξετε αν το παιχνίδι που διαθέτετε είναι ειδική έκδοση. Μπορεί επίσης να έχετε ξεχάσει πόσα πληρώσατε για ένα αντικείμενο ή ένα παιχνίδι και πρέπει να το ελέγξετε.

Ο έλεγχος του ιστορικού αγορών σας στο Steam είναι επίσης χρήσιμος σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει μια συναλλαγή Steam στο αντίγραφο κίνησης του τραπεζικού σας λογαριασμού που δεν αναγνωρίζετε ή εάν έχετε υπερχρεωθεί για ένα παιχνίδι, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας.

Μπορεί να χρειαστείτε το ιστορικό αγορών σας ως απόδειξη αγοράς εάν ένα παιχνίδι ή ένα DLC λείπει από τη βιβλιοθήκη σας στο Steam, εάν ένα κλειδί παιχνιδιού που αγοράσατε δεν λειτουργεί ή εάν Το παιχνίδι Steam δεν θα ξεκινήσει. Τέλος, εάν χρειάζεστε επιστροφή χρημάτων για ένα παιχνίδι ή ένα στοιχείο εντός παιχνιδιού, θα χρειαστείτε τις λεπτομέρειες από το ιστορικό αγορών σας στο Steam.

Παρακάτω, θα σας δείξουμε τρεις τρόπους για να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Steam

Ελέγξτε το ιστορικό αγορών στο Steam μέσω της εφαρμογής

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam όταν βρίσκεστε εν κινήσει είναι μέσω της εφαρμογής για κινητά σε Android ή iOS. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Steam στη συσκευή σας και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας.
 2. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, πατήστε το δικό σας όνομα/εικόνα προφίλ.
 3. Επιλέγω λεπτομέρειες λογαριασμού.
 4. Στην περιοχή Ιστορικό καταστήματος και αγορών, πατήστε Προβολή ιστορικού αγορών για να δείτε όλες τις αγορές σας στο Steam Store.
Ελέγξτε το ιστορικό αγορών στο Steam μέσω της εφαρμογής

Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την ημερομηνία αγοράς, το όνομα του παιχνιδιού ή του αντικειμένου που αγοράσατε, τον τύπο συναλλαγής (π.χ. κάρτα, PayPal κ.λπ.) και το ποσό της συναλλαγής.

Ελέγξτε το ιστορικό αγορών Steam σε υπολογιστή

Ένας άλλος τρόπος για να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam είναι στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας. Συχνά είναι πιο εύκολο να δείτε λεπτομέρειες των συναλλαγών σας σε μεγαλύτερη οθόνη!

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τον πελάτη Steam (συνιστάται) είτε να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στον ιστότοπο του Steam.

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό αγορών στο Steam μέσω του Desktop Client

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam μέσω του προγράμματος-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή. Δείτε πώς μπορείτε να δείτε το ιστορικό αγορών στο Steam χρησιμοποιώντας τον πελάτη:

 1. Εκκινήστε το πρόγραμμα-πελάτη Steam στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Steam.
 2. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε λεπτομέρειες λογαριασμού.
 3. Κάτω από Ιστορικό καταστήματος και αγορώνεπιλέξτε Προβολή ιστορικού αγορών.
 4. Το επόμενο παράθυρο θα σας δείξει το ιστορικό αγορών σας στο Steam από τότε που ανοίξατε τον λογαριασμό σας.
Στοιχεία λογαριασμού - Ιστορικό καταστήματος και αγορών - Προβολή ιστορικού αγορών

Ελέγξτε το ιστορικό αγορών Steam μέσω του ιστότοπου

Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον πελάτη Steam ή απλώς προτιμάτε να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας στο Steam μέσω του ιστότοπου, δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

 1. Πλοηγηθείτε στο https://store.steampowered.com/ στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
 2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Steam.
 3. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
 4. Επιλέγω λεπτομέρειες λογαριασμού.
 5. Κάτω από Ιστορικό καταστήματος και αγορώνεπιλέξτε Προβολή ιστορικού αγορών.
 6. Θα πρέπει τώρα να δείτε μια λίστα με τα προϊόντα που αγοράσατε.
Ελέγξτε το ιστορικό αγορών steam μέσω του ιστότοπου

Κατανόηση του ιστορικού αγορών Steam

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο στο ιστορικό αγορών σας στο Steam για να εμφανίσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη συναλλαγή. Θα δείτε επίσης μια σειρά από διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης για να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων Θα ήθελα μια επιστροφή χρημάτων, Χρεώθηκα λάθος ποσό, Έχω μια ερώτηση σχετικά με αυτήν την αγοράκαι Θα ήθελα να δω ή να εκτυπώσω την απόδειξη για αυτήν την αγορά.

Επιλογές αγοράς όπως επιστροφή χρημάτων, λανθασμένη χρέωση κ.λπ.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το προϊόν σας, για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε επιστροφή χρημάτων για ένα παιχνίδι στο Steam μετά από τυχαία αγορά ή εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ένα κλειδί παιχνιδιού, επιλέξτε Έχω ένα πρόβλημα με ένα προϊόν σε αυτήν την αγορά. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το πρόβλημα που ισχύει και ακολουθήστε τις υποδείξεις υποστήριξης στην οθόνη.

Τώρα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πώς να ελέγξετε το ιστορικό αγορών στο Steam. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα από τον χρόνο σας και μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας μέσω της εφαρμογής, του ιστότοπου ή του προγράμματος-πελάτη για υπολογιστές, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δείτε το ιστορικό αγορών του Google Play Store

Το Steam δεν ανοίγει

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *