Πώς να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης iPhone (Όλες οι μέθοδοι)

Όσον αφορά τα premium smartphones, το iPhone της Apple φαίνεται να είναι η μόνη καλύτερη επιλογή. Οι άνθρωποι εμπιστεύονται τα iPhone για διάφορους λόγους, όπως η απρόσκοπτη ενσωμάτωση με άλλες συσκευές Apple, η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή λειτουργικού συστήματος και ένα ισχυρό Apple App Store.

Επίσης, τα iPhone είναι γνωστά για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, την απόδοση και τη σταθερότητά τους και τις τακτικές ενημερώσεις λογισμικού. Από την ποιότητα του προϊόντος μέχρι το σύστημα υποστήριξης, όταν επενδύετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο σε ένα iPhone, αναμένετε ότι το τηλέφωνο θα είναι κορυφαίο.

Με κάθε συσκευή Apple που αγοράζετε, λαμβάνετε τυπική εγγύηση ενός έτους. Εάν δεν γνωρίζετε, η Εγγύηση Apple είναι ένα σχέδιο προστασίας που καλύπτει διάφορα ελαττώματα και ζητήματα στα Προϊόντα Apple.

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα νέο iPhone ή έχετε ήδη ένα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την κατάσταση της εγγύησης. Ο έλεγχος της κατάστασης εγγύησης iPhone θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα, να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας κ.λπ. Επίσης, εάν το iPhone σας παρουσιάσει δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, μπορείτε να το επισκευάσετε δωρεάν από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις της Apple.

Τι να κάνετε με μια σπασμένη τηλεόραση

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης iPhone (Όλες οι μέθοδοι)

Δεν υπάρχει ένας, αλλά πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης iPhone. Παρακάτω, αναφέραμε μερικές από τις καλύτερες και ευκολότερες μεθόδους για να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης iPhone. Ας αρχίσουμε.

1. Ελέγξτε την Εγγύηση iPhone μέσω του ιστότοπου Apple My Support

Μπορείτε εύκολα να επισκεφτείτε τον ιστότοπο Apple My Support για να ελέγξετε την Κατάσταση Εγγύησης του iPhone σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό Η Σελίδα υποστήριξης μου Apple. Επόμενο, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το ίδιο Apple ID ως το iPhone σας.

συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το ίδιο Apple ID

2. Τώρα επιλέξτε το δικό σας iPhone.

iPhone

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Επισκευή και υπηρεσίες. Θα μπορείτε να δείτε ουe Εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης.

e Εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης του iPhone σας μέσω του ιστότοπου Apple My Support.

2. Ελέγξτε την κατάσταση εγγύησης iPhone μέσω του ιστότοπου Check Coverage

Η Apple διαθέτει έναν ειδικό ιστότοπο για τον έλεγχο της κατάστασης εγγύησης των προϊόντων της Apple. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Check Coverage για να δείτε την κατάσταση εγγύησης του iPhone σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Τώρα, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις > Γενικά > About στο iPhone σας και σημειώστε τον αύξοντα αριθμό.

σημειώστε τον αύξοντα αριθμό

3. Τώρα μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές όπου είναι ανοιχτός ο ιστότοπος Check Coverage. Εισαγάγετε τον σειριακό αριθμό του iPhone σας, συμπληρώστε τον CAPTCHA κώδικα και κάντε κλικ στο Submit. Εάν η συσκευή σας εμφανίζεται, κάντε κλικ σε αυτήν.

CAPTCHA

4. Ο ιστότοπος θα σας δείξει αμέσως την κατάσταση εγγύησης του iPhone σας.

κατάσταση εγγύησης του iPhone σας

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης του iPhone σας μέσω του ιστότοπου Check Coverage.

3. Ελέγξτε την Εγγύηση iPhone μέσω της εφαρμογής υποστήριξης της Apple

Η εφαρμογή Apple Support είναι διαθέσιμη στο App Store και είναι μια ενιαία λύση για όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για τα προϊόντα Apple σας. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο iPhone σας και να τη χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την Κατάσταση Εγγύησης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή υποστήριξης Apple στο iPhone σας.

Εφαρμογή υποστήριξης Apple

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με το Apple ID σας.

3. Τώρα πατήστε στο δικό σας Όνομα iPhone.

Όνομα iPhone

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Στοιχεία συσκευής.

Στοιχεία συσκευής

5. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στις Πληροφορίες κάλυψης. Θα βρείτε την εγγύηση του iPhone σας.

Εγγύηση iPhone

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Support για να ελέγξετε την κατάσταση της εγγύησης του iPhone σας.

4. Ελέγξτε την Εγγύηση iPhone από την εφαρμογή Ρυθμίσεις

Εάν δεν θέλετε να βασίζεστε σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή ειδική εφαρμογή για να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης του iPhone σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε την Κατάσταση εγγύησης του iPhone μέσω των ρυθμίσεων.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις του iPhone σας και πατήστε Γενικός.

Γενικός

2. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε στο Σχετικά με.

Σχετικά με

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Κάλυψη.

4. Τώρα, επιλέξτε το iPhone σαςκαι θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση εγγύησης.

Κάλυψη

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε την κατάσταση εγγύησης του iPhone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τον έλεγχο της εγγύησης του iPhone σας. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ελέγξετε εάν το VPN σας διαρρέει τη διεύθυνση IP

Τα καλύτερα 8 VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Πώς να διαγράψετε λογαριασμό και δεδομένα ChatGPT

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *