Πώς να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο

Πώς να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο

INSIGHTS:

  • Ενεργοποιήστε την JVC Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο πατώντας το Power  στο πλαίσιο της τηλεόρασης.
  • Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το απομακρυσμένη εφαρμογή ή συνδέστε μια κονσόλα παιχνιδιών για να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV σας.

Έχετε χάσει το τηλεχειριστήριό σας και αναρωτιέστε πώς να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV σας; Αυτός ο οδηγός εξηγεί τους πολλούς τρόπους ενεργοποίησης της JVC Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο.

Βήματα για να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο

Η JVC Smart TV έρχεται εγγενώς με τέσσερις διαφορετικούς τύπους λειτουργικού συστήματος, όπως Fire TV, Android TV, Google TV και Roku TV. Τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV χωρίς να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε το Disney Plus σε JVC Smart TV

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε JVC Smart TV

Χρήση φυσικών κουμπιών

Βασικά, η JVC Smart TV έχει σχεδιαστεί με κύρια κουμπιά όπως Power, Menu, Standby, Channel Up, Channel Down, Volume Up και Volume Down και TV INPUT κουμπιά. Μπορείτε να πατήσετε απευθείας αυτά τα φυσικά κουμπιά για να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV σας. Αλλά πριν από αυτό, συνδέστε την JVC Smart TV σας στην πηγή τροφοδοσίας. Στη συνέχεια, πατήστε το Εξουσία κουμπί που υπάρχει στην τηλεόραση για να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο.

Χρήση Smartphone

Σε αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή απομακρυσμένου για να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV σας χωρίς τηλεχειριστήριο. Ωστόσο, η απομακρυσμένη εφαρμογή στο smartphone σας πρέπει πρώτα να αντιστοιχιστεί με την JVC Smart TV σας.

Για JVC Google/Android TV

1. Στο smartphone σας, πρέπει να εγκαταστήσετε το Google TV απομακρυσμένη εφαρμογή είτε από το Google Play Store ή το App Store.

2. Εκκινήστε το Google TV εφαρμογή και πατήστε στο Μακρινός εικονίδιο που εμφανίζεται στην οθόνη της εφαρμογής.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Remote στην εφαρμογή Google TV

3. Εάν σας ζητηθεί, πατήστε το Επιτρέπω επιλογή για πρόσβαση στην άδεια και επιλέξτε τη δική σας JVC Smart TV από τη λίστα των ενεργών συσκευών.

4. Μετά από αυτό, εισάγετε το εξαψήφιος κωδικός εμφανίζεται στην οθόνη JVC Smart TV σας.

5. Όταν ολοκληρώσετε τη σύνδεση, πατήστε το Power  που εμφανίζεται στην οθόνη απομακρυσμένης διεπαφής του smartphone για να ενεργοποιήσετε την JVC Android TV σας.

Σημείωση – Μπορείτε να αλλάξετε την απομακρυσμένη διεπαφή της εφαρμογής Google TV από σύρσιμο λειτουργία στο παραδοσιακό τηλεχειριστήριο διεπαφή. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε στο εικονίδιο με τρεις τελείες εμφανίζεται στη γωνία της οθόνης και επιλέξτε το Έλεγχος D-pad επιλογή για εναλλαγή της διεπαφής.

Για τηλεοράσεις JVC Roku

1. Επισκεφτείτε το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών στο Android/iPhone σας.

2. Εισαγάγετε το Εφαρμογή έτους στο πεδίο αναζήτησής σας Google Play Store ή το App Store για να λάβετε την εφαρμογή.

3. Μετά από αυτό, εκκινήστε την εφαρμογή Roku και αποδεχτείτε τα απαραίτητα δικαιώματα.

4. Τώρα, επιλέξτε την JVC Smart TV σας από τις διαθέσιμες συσκευές για σύζευξη με το smartphone σας.

5. Πατήστε το Remote καρτέλα που υπάρχει στο κάτω μέρος και πατήστε στο Power κουμπί για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας Roku.

Επιλέξτε την καρτέλα Remote για να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV

Για JVC Fire TV

1. Ξεκινήστε εγκαθιστώντας το Amazon Fire TV εφαρμογή στο κινητό σας από το Play Store ή το App Store.

2. Κατά την εγκατάσταση, εκκινήστε την εφαρμογή και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon με τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια.

3. Επιλέξτε την JVC Smart TV σας από τη λίστα των ενεργών συσκευών. Σημειώστε το τετραψήφιος κωδικός σύζευξης που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό στην οθόνη του smartphone καθώς σας κατευθύνει στην απομακρυσμένη διεπαφή.

5. Τώρα, επιλέξτε το Κουμπί Alexa εμφανίζεται στο επάνω μέρος και πείτε Turn ON JVC TV. Αυτό ενεργοποιεί την τηλεόρασή σας χωρίς καμία ανεπιθύμητη ταλαιπωρία.

Επιλέξτε Alexa για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση JVC

Χρήση HDMI-CEC στην Κονσόλα παιχνιδιών

Δεδομένου ότι τα περισσότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων JVC υποστηρίζουν HDMI-CEC η ενεργοποίηση της κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών ενεργοποιεί ταυτόχρονα την τηλεόρασή σας.

Χρήση κονσόλας παιχνιδιών για ενεργοποίηση της τηλεόρασης

Αφού συνδέσετε κονσόλες παιχνιδιών όπως το Nintendo, το Xbox και το Playstation στις θύρες HDMI της JVC Smart TV, θα πρέπει να μεταβείτε στο Ρυθμίσεις τηλεόρασης και ενεργοποιήστε τη δυνατότητα HDMI CEC. Αργότερα, η ενεργοποίηση της κονσόλας παιχνιδιών ενεργοποιεί αυτόματα την JVC Smart TV σας.

Συνολικά, οι παραπάνω μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε την JVC Smart TV σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4891

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *