Πώς να ενεργοποιήσετε το Apple TV [With & Without Remote]

Το Apple TV δεν το έχει Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στη συσκευή ή στο τηλεχειριστήριο. Εάν είστε νέος χρήστης της Apple TV, ίσως αναζητάτε έναν τρόπο να στραφείτε Επί τη συσκευή αφού τη συνδέσετε στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε το Apple TV σας πατώντας οποιοδήποτε κουμπί στο τηλεχειριστήριο tvOS. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο Εφαρμογή τηλεχειριστηρίου Apple TV στο iPhone σας για να ενεργοποιήσετε το Apple TV χωρίς τηλεχειριστήριο.

Πώς να ενεργοποιήσετε την Apple TV με τηλεχειριστήριο

Η ενεργοποίηση της Apple TV είναι αρκετά απλή με το τηλεχειριστήριο της Apple TV. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε ήδη αντιστοιχίσει το τηλεχειριστήριο της Apple TV με το Apple TV σας. Απλώς πατήστε το Κουμπί μενού, Κουμπί αφετηρίαςή οποιοδήποτε κουμπί στο τηλεχειριστήριο της Apple TV για να ενεργοποιήσετε το Apple TV 4K, το Apple TV HD ή οποιοδήποτε μοντέλο tvOS.

Πατήστε το κουμπί Μενού στο τηλεχειριστήριο

Πώς να ενεργοποιήσετε την Apple TV χωρίς τηλεχειριστήριο

Εάν χάσατε το τηλεχειριστήριο ή εάν το τηλεχειριστήριο Apple TV δεν λειτουργεί, θα δυσκολευτείτε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή Apple TV. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε το Apple TV σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε τηλεχειριστήριο.

Αποσυνδέστε το Apple TV από την πηγή ενέργειας

1. Αποσυνδέστε το Καλώδιο ρεύματος από το Θύρα ισχύος στο Apple TV σας.

Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στο Apple TV

2. Μετά από λίγα λεπτά, συνδέστε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας στη θύρα τροφοδοσίας.

3. Το Φως κατάστασης θα αναβοσβήνει άσπροκαι το Λογότυπο Apple θα εμφανιστεί στην οθόνη, υποδεικνύοντας ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.

Χρήση της εφαρμογής Apple TV Remote

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως υποκατάστατο ενός τηλεχειριστηρίου Apple TV Siri. Για να το κάνετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο Εφαρμογή Apple TV Remote. Πριν προχωρήσετε στα βήματα, συνδέστε το iPhone και το Apple TV στο ίδιο WiFi.

  • Παω σε Ρυθμίσεις στο iPhone / iPad σας.
  • Πατήστε την επιλογή Κέντρο ελέγχου.
  • Πατήστε το + εικονίδιο κοντά στο Τηλεχειριστήριο Apple TV επιλογή για να το προσθέσετε στον Πίνακα του Κέντρου Ελέγχου.
  • Μόλις προστεθεί, μεταβείτε στο Κέντρο ελέγχου πάνελ στο iPhone σας.
  • Πατήστε το Εικονίδιο τηλεχειριστηρίου Apple TV.
Πατήστε το εικονίδιο τηλεχειριστηρίου Apple TV

Τώρα θα δείτε την απομακρυσμένη οθόνη στο iPhone σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το Apple TV χρησιμοποιώντας ένα iPhone. Πατήστε οποιοδήποτε κουμπί στην απομακρυσμένη οθόνη για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή Apple TV.

Ενεργοποιήστε το Apple TV χωρίς τηλεχειριστήριο

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν θα ενεργοποιηθεί το Apple TV

Μερικές φορές, η συσκευή Apple TV δεν ενεργοποιείται καθόλου. Αυτό το ζήτημα είναι κοινό και μπορεί εύκολα να επιλυθεί με τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να ενεργοποιήσω το Apple TV χωρίς τηλεχειριστήριο;

Ναί. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Apple TV χωρίς τηλεχειριστήριο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple TV Remote στη συσκευή σας iOS.

3. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Apple TV εάν το τηλεχειριστήριό μου δεν λειτουργεί;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple TV Remote στο iPhone ή το iPad σας για να ελέγξετε το Apple TV εάν το τηλεχειριστήριό σας δεν λειτουργεί.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Instagram από το Facebook

Το Xbox Remote Play δεν λειτουργεί; 11 Διορθώσεις προς δοκιμή

Πώς να αποσυνδέσετε το συγχρονισμένο Apple ID του iPhone σας από το iPad

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *